Thursday, April 23, 2009

Yeyyyyy!! Sudah 22,222

Nampak tak??? Tu tuu yg kt "owhh skodeng ek?" tu bape??
Owhh tak nampak ekk.. kecik sgt tuhh. Meh ckit aku crop tuk korang bg besoo sikit. =P
Taraaaaa!!~Ade seorang blogger yg telah berjaya print screen tuk aku.. Mula-mula ingat takde sape pon yg buatkan, yela sume senyap je. Aku tanye kt shoutbox pun takde sape yg jawab. Huh sungguh kucewaaaa. =(

Rupenya dalam diam-diam ade jejaka yg telah berjaya print screen counter no 22,222 kt blog aku nih. Jejaka itu adalah Muzafar Shah atau lebih glamour dengan nama Chilabaeys.. =)

Mula-mula ingat saje suke-suke je nk minta bantuan korang tapi dengan bersungguh-sungguh nye dia buat, aku nak hadiahkan dia sesuatu tanda terima kasih atas sokongan kt blog Misswawa.blogspot.com ini. Apakah hadiah ituuu?? T'guuuuu.. Hiks!~





14 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

nak hadiah jugak...

Ceera said...

akak pun semangat gak masuk blog ko dik.. tapi tak kesampaian plak nak sampai 22222 tu...

=D

nURmALa mAZLan said...

wa,
pasni akak print screen 33,333 pulak..nak hadiah jugak!!! wakakaka

LifeSaver said...

wah!!nak jgk hadiah..lalala

ChiLaBaey's said...

Adohai cik wawa, tak payahlah sebut2 nama saya tu.... malulah pulak nama masuk entry awak.... tapi apa2 pun, awak sukalah tuh.... :)

khaLifah feDi said...

emm mlps sdh aq..lalala


incik chilabaeys' ti share bolih hahaha..

psst cik wawa maw bg aper ea?

muhdzahari said...

tahniah2x!

salam perkenalan..

blogwalking org kampung kata :D

Mamamanja said...

no bertuah ler nih?

salam kenalan

ChiLaBaey's said...

Cik wawa... haaa tu..lah... sebut lagi nak bagi hadiah, dah semua orang start tanya hadiah apa.... saya pun tahu lagi, ade ker..??? kalau ada tu bagilah yang besar2 sikit... demand lah pulak.... takde pun takpe tak terfikir pun ada hadiah, cuma tolong kengkawan blogger je.... prihatin lah kononnye ye tak...??? buat Khalifah Fedi awak tunggu 33,333 pulak kot, kalau wawa bagi.... :)

khaLifah feDi said...

oh bolih saje chilabae's..op3 aq gurau jae ok emm ok well soon how about u parent? hope be heal ok!!

psst cik wawa sowy terbuat cm blog chilabaey's plak..

tq about u komen emm bye2..kf x marah pon sukka..hik3.. xskit arr just bengkak aje..

kojah said...

wahhh tahniah =)

Shahrul Azry said...

oke tggu 66666 pulak! ;)

adenium said...

congratulationsss!!

SULTANdiblogBETA said...

nak duit..xnk hadiah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998