Friday, April 10, 2009

VVV 6666

Ade ke no plat VVV 6666???
Mase mula2 aku tgk ehh ehh cantik nyee no plat ni VVV 6666.
Pastu dah lama2 tuh pikir balik, ape la bengap sgt aku ni.
Mane ade no plat VVV 6666.
W V 6 6 6 6 laaa.
Hiks!

Tapi kalau sekali pandang mmg nampak VVV 6666 kan.
Takmo kalah lgik tuh. Heee! =P

Lemb t0l kan aku ni.. Hee..
(+_+)

40 comments:

zamdotcom said...

nombor yg terbaru la tu.. VVV keh keh keh ^^
W = VV
terrer dia buat no plat tuh..


p/s: tunggu no OOO lak

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

hehheee.
a'ah kot.
kete dr vietnam sbb tu no plat dia V.
hahahhaha!~

eRRuL AspHyxiAteD said...

ish mata anda semakin teruk.. sila buat rwatan doktor.. haha

atty's said...

cantek ar..plat no tu

Y u Z z 9071 said...

bape ribu owner tu beli plat no tu..

mesti masuk tender tu....dasatttt betul no..unik!

Wawa_Nadwa said...

eRRuL AspHyxiAteD :

hahahha!
yela.
sbb wawa tak pkai contct lens laa.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

tantek kan kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071:

mesti mahall tuhh.
ingat senang nk dpt.
=P

haya_yaya said...

nmbor tu nmbor klasik tu...lame tuuu...mesti atuk oyang dia nyer nmbor tu...kurang2 30-40 thn nyer nmbor tu..byknye 'tu'....;p

MamaSofif said...

mmg tak leh dipisahkan kamera ngan wawa...ade jek yg dia nk snap...gitu la kalo hp berkamera..

ku tak sempurna said...

kete aku tu...
kete aku tu...

ko rupanya si biru tu... berani sungguh amik gambar kete aku...

hikhikhik

KhairiL's said...

mesti ada apa2 mkna di sebalik no tu bg owner kereta tu...
x pun dia mesti org kaya sbb tu boleh beli no mcm tu
hehe =)

masviona said...

huhuhu....sekali pandang mmg nmpk cam VVV pun...huhuhu...kretip owner dia tu...hehehe

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

no plat baru ni kak.
ape plak lameee.
=P

Wawa_Nadwa said...

MamaSofif :

owh suda tentu kak.
hiks!
kamera dan diriku tidak dpt dipisahkan.
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

dan dan kata kete ko ek.
bkn ke ko pkai kancil jgk.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

KhairiL's :

mesti la kayo.
sbb tuh dpt pkai no plat cam tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

masviona :

kan kan kan.
nmpk VVV kan.
=P

el amante said...

hi. tu post es interesante.

ChiLaBaey's said...

No plat kereta saya juga lawa.... ada juga orang tanya nak jual ke, tappi saya tak jual, ni kereta cempien talak juei punya.... Pelakon Azhar Sulaiman punya nombor pun cantik MAFIA (MAF 14), selalu nampak sebab duduk dekat kawasan rumah saya... dulu dia pakai kereta waja je tapi nombor tu sekarang dia letak kat kereta baru Nissan Murano....

Wawa_Nadwa said...

el amante :

ape yg engko ckp tuh.
ekkekeke!
menarik ek blog ni.
maceh!
mcm phm je. kekekkeke!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

yeke cantik jgk.
ape ni bak cni nnti wawa carik.
ekkekeke!

ChiLaBaey's said...

Saya punya no ADA 300 je.... pasal nombor ni kat kereta kancil je... maka maknanye saya ada RM300.00 je... tapi kalau saya letakkan kat kereta besar mungkin poket saya ada RM300,000.00 shaja... entah bila entah tak tahu lagi.... takut nak beli kereta baru, nanti hilang macam dulu.... terseksa jiwa sampai sekarang....

SULTANdiblogBETA said...

beta pnh tgk PEP51

tgk skali cam PEPSI plak..

tp nk heran pe..azhar sulaiman pnye plat MAT1...he

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh yeke.
kete kaler ape??
nnti klu terserempak si BIRU wawa akan tegur.
kekekkeke!

hurm.
anggap je la takde rezki.
mungkin ade hikmah disebalik kete hilang tuh.
mane tau nnti pkai kete ferari ke.
kekeke!

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA:

owh yeke.
mcm2 ade kan.
eyh tp mmbr wawa ckp azhar sulaiman nye no plat MAF14 = MAFIA
ape plak MAT1

dia ade byk kete eyh??
=P

Pujangga Asmara said...

Fuh.. Smart Betul No Dia.. Hahaha.. Ada Jugak No Fon Yang Smart2...

Shahrul Azry said...

gi adjust mata :P

AbdulWaheeD said...

member sy nye no plet WAN 13

ChiLaBaey's said...

Kereta saya colour putih.... macamana nak tahu kereta awak yang mana satu? Tak tahu nombor... karang orang lain pulak saya tegur @ hon... tak pasal2 kena baling...

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara :

no tpon tuh x best sgt.
klu kete no pelik2 ni MAHAL ckit.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

sadaappp u.
=P

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

owh WAN 13
cam wanie kan.
tak tanye pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

kete wawa kat ampang ni tu je yg paling cun.
hehehehhe!
sila lihat entry SI BIRU ye.
=P

lieya shayunk said...

first tgk cam vvv 6666 la kak wawa...
bila d tnung bru nmpk wv...
sgguh ajaib itu nom...
blh bertukar-tukar...
ahahaha...

AbdulWaheeD said...

wakakakakaka awk ni...

Wawa_Nadwa said...

lieya shayunk:

a'ah kan kan kan.
kite same tau.
dorng kate mata akk prob.
cis!
hahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD:

owhh gelak kan kite ek.
siku nak??
or nak lutut??
=P

AbdulWaheeD said...

eheh mna ade sy ketawa kan awk ler...
xmo laa siku n lutut...
nak pipi hekhek

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

gataiiiiiiiiiii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998