Thursday, April 16, 2009

Verangan jadik artiss. hiks!

Korang2!!!!
Cepat2 pi carik majalah baru ni sekaranggg..
Ade model baru. Lalallalallaa!~

Korang pon buleh jgk klu verangan nak jadik model cover girl. Takde masalah, pi laman web ni ekkk.. ----> Klik siniBkn takat tu aje, majalah "My Baby" pun ade.. hehehehhe! Ni bakal jadi ibu mithaliiii..
Jgn tatawww! (ini incik liquid punye trademark. hiks!) Model baby pinjam anak kak nurul, Nur Hawa Syauqina. Huhuhu!Korang nampak pape tak?? Huii sib baik tertutup, aku tak perasan sebenarnya, bdk2 myspace yg tegurr.. kekekke! Yg nmpk tu wat tataww je ehhh.. =PSekian, terima kasih.

Cam seronok plak wat menatang ni. Layan je. Huhuhu!!
Ala aku tau korang pon teringin buat kan kan kan??
yela pi la watt.. hiks! =P


39 comments:

zamdotcom said...

agak teringin nk buat..ini pn tgh cari gambar kita dolu2 ^^


p/s: senang xyah guna phoshop nk buat cover magazine

khaLifah feDi said...

ok wawa kf amik satu then paku kat blkg pintu bilik aq ea hik3..emm..abis arr..!!!

aD said...

cun woo gambar first tu.. memang dah ada style artis dah tu.. LULUS!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

aduyai.
jgn la kuorkn blk gambo dlu2.
malu aii tau.
kekekekke!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

kf, jgn nnti tak bleh tdoq malam br tau.
=P

Wawa_Nadwa said...

aD :

yeke.
maceh!
larikssss masuk bwh kusi.
=P

khaLifah feDi said...

muahahha..yup aq plg takut tgk matamu..sungguh mengancam yuk!!!

xper aq cube arr..hik3..

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
nampak ape yg tertutup tu...
wat pe kat department tu?
hiks33...

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

isk.
macam2 tau kf ni..
kekkeke!
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

wakakakkakakka!~
member carik brg kt tmpt girl, nmpk cermin beso kt ctu aku snap aar gambo.
tak perasan pon mende tuh.
dh lame ade org tegur br perasan.
hiks!

shhhhhh..
diam2 suda.
=P

ChiLaBaey's said...

fuyoooooooooooo....... dah jadi model cover magazine......... jaga dah ada, angan2 pun dah ada..... kalau ada peluang nak jadi model tak... cik wawa.....?

ChiLaBaey's said...

apa yang tertutup...??? tak nampak ape pun? ehhh... ehhh.... ehh... ada kelawar lah..... colour2 lagi.... nasib baik benda tu tak gigit...... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ish takde la.
wawa saje ske2 je.
takde sampai ke situ.
=P

alaa..
xde pape.
buat2 la tak nmpk,.
kekkee!

ChiLaBaey's said...

Saya bab main 'hide and seek' memang suka.... so dah nampak tu kena lah bagitau... hehehe.... jangan mara ye cik wawa_nadwa.... nanti tak boleh jadi model lagi... muka dah muncung.... :)

ChiLaBaey's said...

Semalam balik dari off... ok..?? tak jem ke...?? (kalau jem minta kat polis trafik jem nenas ke, jem strawberi ke, jemoren ker.. boleh bailk makan bila dah redah jem....).... :p

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..ok..wawa model..huhu

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hurm.
yela tuh.
saje ske2.
sbb wawa ske bergambo la.
=P

x sempat la nk mtk kt polis trafik tuh sbb ms jem tuh muke masing2 ketat je. sume ingat nk blk ajoo..
kekekekekek!@~

CT NORAMIZA said...

kihkihkih cam tau2 je, teringin gaklah, boleh?

Zura Hasan said...

uitss..leh try gak nih...berangan sendiri jadik ler...harap nk masuk magazine btl..hancussss

Wawa_Nadwa said...

CT NORAMIZA:

ye.
wawa tau.
hiks!

gi la cube.
wat la puas2 ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

Zura Hasan :

same la.
hancur jgk so berangan kt cni ke la.
kekekkeke!
=P

neezareef said...

syok jugak brangan2 gini..
kot2 kang ade yg nk amek wawa jd cover gal
ha..gigil ko

joegrimjow said...

sape2 ley jadi artis

S h i n o said...

sejak bila nii jd cover magazine hahaah

*ayu* said...

terbaik! akak suke the 1st pic!

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

huii..
gigil gak laa.
x kena tdo mlm.
=P

Wawa_Nadwa said...

joegrimjow :

kamu pon buleh jgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

owh br berjinak2 semalam.
tak sangka kan.
wakkakak!

Wawa_Nadwa said...

*ayu*:

tocei tocei tocei!!
=P

E.L.L.Y.N said...

wawa..

gbr last tu pjg muncung?

hehehe... muncung lawo

khaLifah feDi said...

emm wawa..ibu aq yg terkezut tgk pic mu dibilk kf muahaha..adeh!!!

ok cau dulu..:0

senyum myk2..jgn marah..aq paku pic.wawa ok..:)

piayuco said...

kedai mana jual mag nih... tak jumpa pun... hahahahah

Rashid said...

wawa, wah!!! macam model le..
tapikan cantik gambar mybaby tuu..

Wawa_Nadwa said...

E.L.L.Y.N :

pose tuh yg paling mahal sekali.
magazine tuh yg laku kak.
kakakkakak!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

hahahhaha!
mesti ibu kamu akn kate "eeii eii cun nye model ni.. "

hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

piayuco :

xjumpe eyh.
dh abes la kot.
keekkek!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

hehehe.
ye model baby tu pinjam anak org.
=P

AbdulWaheeD said...

i suke gmb yg ade awek pegang ank 2 ekekekekee

haris said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998