Tuesday, April 28, 2009

Tokojut den si Aril AF7 terkeluorr...

Aku mmg tak menyangka si Aril tu akan keluar.
Mase mula-mula doluuuuu aku mmg ckup tak berkenan dengan budak nih. Tapi lama-lama tuh cam bagus jgk dak ni. Penyeri kt AF tuh, kadang2 cam terhibur jgk dengan gelagat dia. Dlu mmg dia terkinja-kinja dengan shuffle dia tuh, pastu aku tgk sekarang dah kurang ckit. Aku nampak dia banyak tolong kawan-kawan, bg kerjasama. Bgus laaa. Konsert ke 8 tu, aku tgk ulangan hari isnin semalam cam BEST la jgk persembahan dia tuh. Lain dari yg lain.
Tokojut den dia terkeluar. Ingat dia dpt masuk final tapi..
Aiseyy.. Takdo rezki..

Tu la korang, minat je lebih kt Aril tapi tak Vote pon wat pe kan.
Aku minat HAFIS.. Go Hafis go go!!
Hehhehehe!


13 comments:

LifeSaver said...

dia ni adik izwan pilus ke?

ChiLaBaey's said...

Ini semuanya disebabkan Wawa pergi seminar tempohari... dah terkeluar si Aril minggu lepas.... kurang satu undi je tu... undi dari Wawa_Nadwa.... Wawawawawa.... :)

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

a'ah adik izuan pilus la ni.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

aloo..
wawa xde de nk undi dia ekk.
owh plssss..
hahahha!

ChiLaBaey's said...

Ingat fanatik dia.... abis tu vote untk Akim ke? Saya tak minat budak tu sangat.... macam pening2 je... lepas tu cepat sangat nak beralasan dan gosok kepala.... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

xde makne nye.
sy ni kan peminat hafis so mesti la vote tuk hafis.
hiks!

lieya shayunk said...

semoga cpt sembuh ye along...
aii pn along gak....
hehe...=)

lieya shayunk said...

x sgka tol aril yg kuar....
suka die sbb die nakal...
shuffler la konon...naik moto pink...hahaha....

lieya shayunk said...

x sgka tol aril yg kuar....
suka die sbb die nakal...
shuffler la konon...naik moto pink...hahaha....

SiS-lin said...

huwaaa mmg x puas hati aril kluar..sis tiap2 kali konsert undi wawa..dh kira dh abs rm65 takat ni..tp x de rezki nk wat cmne kan...huk3x

ChiLaBaey's said...

Ahh'aaah.... Kalau Hafis oklah sikit... Boleh diterima akal... Yang lain2 tu, kurang minatlah... Oklah... Vote for Aishah... opss... terkantoilah pulak... :) senyum selalu macam selalu....

BigMouth said...

Alang lak suka ngan aril dan akim... dorang fun.. Hafiz surenyer best giler, tp tak dpt pikat hari alang!! Hiks, tak tau knp!!

Tp, alang mmg suke ngan org yg ala gedik dan tak mau duk diam..sbb alang pun cam tu... hiks!!

Tp sumer org ade kesukaan nyer yg tersendiri...kite just hormat menghormati... chow!!!

Tp, AF7 mmg lain dari yg lain!!

Syabas Tiara....

Tak dpt nak jangkakan, sape yg akan jadi juara!! Tak cam AF yg lepas2!!

Just hormat

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998