Saturday, April 11, 2009

Tensionnnnnnnn!!~

"Wa, ko tak update blog??"

"Wa. ko keje ke?? ko update blog??"

"Wa.. nak gi kar0k ehh??

"Wa.. bla bla blaa blaaaa.."


Wehhhh! tension weh bile aku sibuk wat keje, org perli2 aku cam tuh.
Mmg klu aku free aku akan update blog tapi takde la tgh cbuk ngan keje pon aku nak update kan. Blog aku mmg sentiasa update tp bkn aku hari-hari gi update ye. Harap maklum! Aku hanya wat auto publish tuk entry setiap hari. Sume yg perli2 tu bdk2 opis, bdk2 makmal, lalu kt meja perli, terserempak ngn aku perli. Aku rase mcm nak PRIVATE je wehhhhhhhhhhhh!!!

Lagik satuu... Dah baca blog aku ni diam2 sudaa laaa. Huiii.. Korang ni tak agak2 taw!!



Aku tak kaco korang, korang jgn la kac0 aku.

17 comments:

nesloais said...

sapekah itu yg mengacau tu.. kasi masuk ISA laa sama diaaaaa.....

S h i n o said...

menyendiri ke..??
:) sila berehat ok..?

Pujangga Asmara said...

Alalalala Ciannyer Dierr...

Jangan Nangis Yer.. Ehehehe.. Nangis Ke Pon..

ku tak sempurna said...

huhuhuhuhuhu...
sbg seorg blogger, aku paham perasaan ko...

sabar.. sabar... meh jada blogger tegar..

ari2 update... padan muka dorang...


muehehehehehe...


psssttt... jgn private... nmpk sgt kita klh dgn kt2 dorang...

lieya shayunk said...

bykkan bersabar akk...
mmg lumrah manusia cmtu...
suka perli2...
sbr ye....ehehe...

*ayu* said...

haah kan? mcm x best kalau colleague kita bincang hal blog love gitu ... tang bagi!

ChiLaBaey's said...

Laaa.... kesian dia.... sampai macam tu sekali.... diaorang tu fanatik kat kat blog awak kot.... :) senyum selalu macam selalu....

swEet zirCon said...

sabo2...
dorg caring tu :)

AbdulWaheeD said...

sian awk kan sob sob sob

~Aryana Edrena~ said...

lalalallaa ciannye wawa..diorg 2 mybuk gk ye..lallala sabor ye wawa cayang wawa..meh plok meh muah!!windu kat wawa

~Aryana Edrena~ said...

wawa,
aryana copy akta 588 2 ye..aryana nak bubuh kt blog...TQ jangan marah Muah cayng...:D

3.F.F.4 said...

nge nge..daring2 :D

Rashid said...

Salam wawa..

hahah!!! susah juga jadi blogger glamor ni ya. Abis satu kampung tau.. tu dah tau tapi nyakat pula tu. Tapi nyakat tu pada-pada le..kasihan wawa ni..

Wawa, ayat diorang tu pedas juga ek. sindir le tuu.. dushh dushh diorang tu. tapi takper.. sebagai blogger jangan cepat tension!!! cool macam hero kerdipanbintang ni.. hehe..

Anggap aje mereka tu gurau ngan wawa..

p/s - masih senyum baca entri ni..

Nem0 o0h Nem0 said...

alaa manusia mmg cmtu,wat bodoh jek!!
smileeyy.. =)

khaLifah feDi said...

ala cianye dgn bdk c wawa nie kena perli2 ea..!!! xper2 ea ti kitew cucuk mulut yg bz body tue ok..

psst wawa cool2 ok...emm biasa arr..urg mmg cm tue x leh tgk urg lebey sikit..laen kali wawa baling je dgn kasut hik3..emm kompem dye urg tersentap wei.....lalala...

adenium said...

rileks wawa.... teruskan jer...jgn peduliks kan orang...kan..kan..kan...

carl zafran said...

terok ar korg kaco wawa. betul kata wawa tu, diam2 sudah. xyh la korg nk sembang semborono sesuka tapir terbang.

what happen in cyberspace, stay in cyberspace!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998