Wednesday, April 15, 2009

TAG - Blogger Star..

Tagged by Chilabaey's

Rules

1) Copy Image kat bawah ni2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni..
+ Dia antara salah seorang Pengulas Popular di Blog Misswawa.blogspot.com
+ Dia seorang anak ygt baik dan bertanggungjawab.. =)
+ Cepat mesra dan peramah

3) Send kepada sape2 blogger yang kamu suka...
+ Semua pengulas popular di Misswawa.blogspot.com kecuali Chilabaey's sbb dia yg kasi TAG ini. Hiks!

Sekian, terima kasih.

13 comments:

khaLifah feDi said...

ehem3..kf termasuk ker? hik3..

[dh taw tp saje2 wat2 tanyer emm]

ciK LyndaWawa igUana said...

oooo..wawa....mo tagged jugak...
oo wawa..

ChiLaBaey's said...

Amboi... takyahlah puji2... malu i lah macam ni.... nanti gigillah pulak tgh bawak kereta dan tidoq malam ni..... :) senyum selalu macam selalu...

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

kf, termasuk kamu yer.
kamu mesti kena buat sbb kamu yg atasss sekali.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

alololo.
mo buat ek.
amek je tag mane2 kt blog wawa ni gi buat yer.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahahhaa.
xde la puji sgt pong.
nk kutuk tak smpai hati.
heee.
=P

ChiLaBaey's said...

Kalu nak kutuk apa salahnye... bukan tak biasa kutuk orangkan... hehehehe.... janji ikhlas.... kalau tak betul takkan nak dibetulkan... tipu namanye.... itukan lumrah manusia.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

klu nk kutuk pon tak tau nk kutuk ape.
sbb takde ape yg nk dikutukkan.
yg nmpk sume yg elok.
=P

ChiLaBaey's said...

Nanti saya buat n3 pasal saya yang tak elok kot.... baru awak boleh kutuk2 kan... nanti saya fikirkan apa entry tersebut ye.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

aloo.
jgn la.
ishh..
kalu buat x elok pon wawa tak akan kutuk org punye.
=P

ChiLaBaey's said...

Amboi baiknye awak.... puji ni.... balas balik.... bagus kalau buat menantu ni.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

aduyaii..
jgn la puji2.
rase nk lari nyorok bwh meja.
hahahhaa.

huk huk huk!
terus tersedak.
=P

ChiLaBaey's said...

Dah macam kucinglah pulak bila wawa malu2 nak lari nyorok bawak meja... meow2.... jangan masuk bawah meja tak boleh keluar sudahlah.... satu hal pulak malu sekampung... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998