Thursday, April 9, 2009

Shopping Online..

Sekarang ni takyah susah2 nak pi shopping kt luar nuuu.. Dengan panasss, ramai org, redah jemmm lagik.. Aiyoooo.. malas nye dah redah sume tuhh. Kalau korang perasan sekarang dah byk blog yg korang buleh shopping online. Baju ade, kek ade, beg ade, tudung ade, kain tuk kurung ade, dan macam2 lagik lah. Orderr, bank in dan barang dijamin sampai esok(yg ini aku tak jamin).. hiks! Sume cantik2 dan harga buleh tahan gakk.

Aku ade minat dengan satu kain batik (bkn batik basahan ekk.. hee!), corak cantik, murah pun murah. Blog tuh aku main klik je dari blog sape ntah, pastu el0k je tutup. Sekarang dahh lupeee la plakk address blog yg jual kain tuh.. Adoii jenuh nak carikk.. Cis! =P

Aku ade beli baju kt blog ceeramoon yer. Senang je. Email baju yg korang nak tuh, bank in duit dan sudah smpai barang itu.. Aku bkn amek 1 baju ye, amek 2 lai terus. Kekkekeke!~

Pejabat pendaftar call "Wa, amek barang kt sini. Ade bungkusan nih.."
"Alaaaa.. hantar la kt opisss.. Kirim la kat sape2.. Malas la nak jalan.."
"Kang tak sampai bungkusan ni baru tauuu.."
Bile dah cakap camtuh aku terus pegi sbb dah tau dah bungkusan tu mesti dari kak ceera kan, hilang kang naya je.. hehhee!
Tak saboo nyee nak try bajuu baruuuu tuh..
Korang teka aku beli bajuuuu yg manee.. Gi la tgk kt blog ceera tuh..
Cepat2 teka, baju yg mane satuu!! =P

p/s: kak, cantik akk bungkus ye. hiks!

23 comments:

khaLifah feDi said...

emmmm..*sambil mnegetip bibir*..arrrrr.baju mandi !!!!
wahkahkaha.emm ok2 jgn marah ea wawa..relax2 cool aq taw qm mmg cool urg nye kn2..hik3..

zamdotcom said...

oho ^^
beli baju kurung yg kite tengok kat klcc tu ke? keh keh keh..
seronok la dpt bj baru..


p/s: penah buat web e-commerce...

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

baju mandiiiiiii!!!!!!!!!!!
gile mu wawa nk beli baju mandi.
hehehhe.

takpe.
wawa phm.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

kekekkekee!

a'ahhhhh!
baru yg kite tgk kt KLCC tuh la.
ingat pon.
hahahhahhaa!

mesti la sonok dpt bj baru.
=P

Ceera said...

hahaha

gigih ok akak bungkus tu.. siap guna kaki tau.. ada bau hacem skit tak? haha

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

ahhahaha!
nmpk disitu akk membungkus dgn gigih nye.

eeiiyakkk..

=P

lea said...

hurmm

naper x mo tunjuk isi kat dalam tue..

nak tgk jugak..

hehe

nesloais said...

wawa minat batik yer.. pegi klantan hari tu kan.. beli tak..

Wawa_Nadwa said...

lea :

nk tgk eyh..
t'guu ekk.
nnti wawa tunjukk.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

maklumla keje gomen ni tiap ari khamis kena pkai batik kan.
bkn minat sgt pon tp dh kena pkai so kena la beli.

mase gi kelante tu x bleh la pul0k.
bajet larikkk l0h.
hiks!
=P

eRRuL AspHyxiAteD said...

berhati2 membeli via on9 k..

Wawa_Nadwa said...

eRRuL AspHyxiAteD :

yer maceh.
wawa pon beli kt org yg bleh dipercayai saje.
yela tak0t jgk kan.
=)

atty's said...

mana gambo baju wa..nak tgk..

Y u Z z 9071 said...

dah pakai jgn lupa ambik gambo tau..

mesti comel cik wawa pakai

Wawa_Nadwa said...

atty's :

nnti wawa tunjukk ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

dh amek dh kak semalam.
byk tol posing nye.
sume tak jadik.
hahaha!

ChiLaBaey's said...
This comment has been removed by the author.
ChiLaBaey's said...

Hai cik wawa... lepas ni kena buat budget lainlah untuk online shopping...... senyum selalu macam selalu....

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ish xde la.
xde la shopping beria sgt kt blog ni.
saje ske2.
klu murah br amek.
=P

ChiLaBaey's said...

Mula2 tu memanglah suka2... lama2 tu nanti gian, baru tahu.... beringat2lah.... biasalah orang perempuan... (lelaki pun sama juga...).... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

tu la risau gak klu gian.
hehehe!
klu duit byk xpe la gak.
ni shopping tak henggat pastu ujung bulan dan dan nk diet.
kena ikat per0t.
=P

AbdulWaheeD said...

wakakakakaka gurl kalo dpt shoping mmg mcm ni ke ekekeke

ChiLaBaey's said...

Ok juga ikat perut... kata tadi perut tengah sedut nak tangkap gambar pakai baju.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998