Saturday, April 25, 2009

Seminar sabtu, ahad & isnin..

Aku kena hadiri seminar Setiausaha 2009, Sabtu, ahad & isnin..
Tgkk!!~
Tak dpt rehat lagi ujung minggu ni, huiii letih nyeee..
Kenduri En Dzul tu pon aku tak tau lagi, nak pegi ke tak..

Seminar tu kt Grand Season Hotel, KL anjuran ukm tapiiiiiii aku kena tidoq sane sbb2nye yuran penyertaan sume termasuk ngn bilik sekali.. Rugi la klu tak guna bilik tu kan, bkn murah beb yuran dia. Ingat nk balik je kan, umah bkn jauh pon dari hotel tuh, lant0kk la bkn salu dpt tdo hotel. lalallalalla!

Tapi aku dh tgk aturcara tu cam besttt jee.. Nnti2 aku cite ek best ke tak..

Huk3! tak dapek tgk AF. hehehheh!


28 comments:

ChiLaBaey's said...

Selamat berseminar Wawa_Nadwa.... Jangan rugikan wang rakyat... tido je kat hotel tu... best apa.... lepas nanti tgh malam order makanan dr bilik, order mee goreng ke, kuetiaw goreng ke, dah sah lepas tu kena bayar balik satu pinggan RM20.00.... itu belum lagi order chicken chop ke, lamb chop ke, mahu part time kat hotel tu nanti.... tapi wawa byk duit apa, claim overtime byk.... hehehe.... :)

ChiLaBaey's said...

Alamak...!!! seminar sampai hari Isnin, pastinye tak dapat nak update blog awak.... Takpe kitaorang blogger tunggu hari Selasa dan mungkin banyak perkara yang akan diperkatakan.... Itu semestinya..... Ye... Wawa.... :) Senyum selalu macam selalu....

Pujangga Asmara said...

Owh.. Belajar Rajin2 Yer.. Kui3..

atty's said...

salam wawa..ramai jugak blogger yg attend..seminar nie

momguess said...

wawa...
nnt akak bgtau saper yg kuar AF
mlm nie yer
hohoho


tapi nk bgtau camner erk???
nk gune telegram ker???

khaLifah feDi said...

emm ok cik wawa slmt pi seminar k!!! emm tido hotel jgn wat peta taw ..muahahha..tataaa.:)

nesloais said...

lawa tudung biru tu. huhuhuhu...

Shahrul Azry said...

tgk kt hotel sudah!
takkan kt hotel xde astro??
rugi byar mahal2 :P

ira82 said...

salam...nanti amik tag kat blog ira yea..

S h i n o said...

muka memandu yang sangat komfiden :D

TSS said...

klu attend seminar kt hotel, aturcara tu x penting..
yg penting makanan kt situ.. sempoi ke idak!!

LifeSaver said...

aik?kat hotel xde astro ke

Rashid said...

Seminar S/usaha?
ermm nampaknya lepas ni bolehlah wawa jadi s/usaha yang sentiasa setia.. tapi boleh setiake ni??? terasa sangsi dan was was je.. hehe

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ske2 je.
nk tdo pon x ckup masa tau.
makanan kureng sedap l0h.
claim ot??
mase bile wawa ot nyeee wakk oii.

walaupon sy pegi seminar tp dh buat auto pulish ok.
akan pastikan blog ni sentiasa update.
=)

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara:

hehe.
terima kasih.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

owh yeke.
sape ekk?
taktau la plak.
hmm..

Wawa_Nadwa said...

momguess :

ala kak.
takyah bgtau.
wawa dh tau pon.
aril kan kuar.
hehehe.

sempat tgk semalam.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

wakakakka.
tak sempat nk buat peta ok.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

owh tudung je lawo ek.
sampai hati awk.
cis!
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

xde astro la.
channel ape ntah ade.

Wawa_Nadwa said...

ira82 :

aiyoo.
kena tag ek.
ok nnti wawa amek ye.

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

sy pun begitu.
=P

Wawa_Nadwa said...

TSS :

mknan kurang sedap la.
huhuhu!
tp mkn gak bedal.
=P

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

takdak la astro.
klu ade pon tak sempat nk tgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

harap2 buleh berubah.
hahahhaha!
=P

ChiLaBaey's said...

Ambik wawa.... Cuti memblog 1 hari, jenuh nak jawab comment dr blogger2.... ye tak..!!?? Takpelah awakkan penjawab yang setia.... Nanti cuti panjang minggu depan lagilah banyak comment yang masuk.... lepas tu kerja menjawab pun bermula..... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehe.
tau takpe.
jenuh beb menjawab.
letih dok menjawab komen dr bloggers.
tp takpe gigih gak walaupon penat.
=P

ChiLaBaey's said...

Bagus2... tu sebab blog awak popular sebab rajin menjawab soalan dan tag dari peminat setia @ blogger awak.... teruskan usaha wawa walaupun sekarang ni agak sukar sebab tempat baru (line selalu tak clear)... tak macam dulu2.... hehehe.... apa2 pun selamat memblog semula.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998