Wednesday, April 1, 2009

Selamat Pengantin Baru - Nurmala & Khairul

Aku taktau la nak taip ape. Cam malas nk taip pape. Kalau korang tgk je gambo buleh dok?? hehehhe!

Ok2, nk la cite ckit. Sepatutnya aku pegi kenduri bloggers kite ni, kak nurmala dengan adik sepupu aku si alice tuh tapi dia bleh plak cancel last minute. Dia msj pagi tuh "Kak, kte takleh pegi la kenduri kawen c0z ade hal.. Sory ye" Bleh cam tuh?? Ape lagiiiiii Hanginn la aku kan. Sib baik mama alice, makuda aku ni nak temankan. Kira lega la sikit hati ni, takkan nk pegi sorangggg kan... =(
Aku tempek gambo je la tuk korang. Taktau nk letak ape dah. Pengantin mesti update blog dia lambat, maklum la masih bercuti kawen, kot2 gi honeymo0n ke kan. huhuhu!
Aku rase gambo sudut ni adalah terbaik aku amek. Kekekkeke!
Dalam byk2 gambo aku suke gambo ni, taktau nape cam kreatif ckit. hiks! =P Ni adalah souviner yg diberi khas untuk tetamu yg hadir. Masa dapat sarang ni telur ade 3 biji, nak balik je tinggal 2 biji ajo. Hahahha! Tercicir mane pon taktau aar. =P
Sape curikkk saya punya teluQ??? hee..
Siap ade penari lagik.. ewaahhh ewahhhh!
Hurm hurmmm! Ade org tuh kannnnnn datang bersama tutttttttt!! Hehhehe.. Owh kak wanie datang bersama abg dwen yg emcem ituuuuuu.. Sedondon biruu koooo.. Pasangan paling terserlah haritu... eeii.. Jeless nye hakuuu.. hiks! =P
Korang nmpk tembok kt belakang tuh, mase mula2 sampai aku ngn makuda dok belakang tuhhh.. rase cam terpinggir plak kan, dok belakang tuh pengantin kt depan tak nampak pon. ramai betol tetamu yg datang.. Makan2 je takleh dok lama2, org lain pon mau duduk makan jgk maa.. Abes je makan lepak ngn kak wanie dan abg dwen. Makuda aku ni suke bebenor ngan kak wanie, katanya peramah, sporting dan kelakar. Aku ngn makuda ashik gelak je kalau kak wanie mula ckp. hiks! =P Borak2, bergambo dannn terus balik..
Org tu kan happyyyyyyy je taw! Sbb ape ekk?? hehehhee.. =P
Sebelum pulang, bergambo kenangan bersama pengantin baru.
"Selamat Pengantin Baru buat Kak Nurmala & Suami"

49 comments:

zamdotcom said...

Selamat Pengantin Baru ^^


p/s: bunga telur mana? nk jugak

neezareef said...

bekas lilin tu cam best je

ChiLaBaey's said...

Amboi sempat lagi tambah new n3.... cantiknye wedding give dia.... awak dapat ke... kalau dapat tu simpai baik2 tunggu sampai menetas... burung apa yg keluar tu tak tahulah... asyik pegi wedding org je, awak bila lagi... opss tadi saya baru baca n3 awak utk tahun baru yg awak kata taknak fikir pasal kawin kan.... sorry tersebutlah pulok... cantik suasana dan konsep wedding dia.... nanti wawa buat mcm ni jugalah.... saya jadi photographer awak.... saya bg byk diskaun nanti... serius ni.... janji jgn lose contact... tu je.... :)

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

bunga teluq takdak.
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

cantek kan bekas lilin tuh.
tp tak nyala pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

takde la ni wawa dh buat lama entry ni. T'gu nk publish je. Byk entry nunggu giliran. hiks!

haaa.. sib baik sempat sedar. Tahun ni bkn ms nk kawen lagik. Hm.. haaa.. dh bo0k awal2 tuu.. bg diskaun byk ckit ekk. ehheheh!

selagi wawa de kt blog ni, takde nk lose contct
=P

SiS-lin said...

cntik wawa dlm oren..hehehe

leena said...

sarang burung tu sangat kreatif!!

gud idea... hik hik..

Liquid said...

uhu telor satu lagi tuh dh menetas kot.!! ahahaha.

slamat die kalo x menjadi mangsa cik wawa... ehehehe =P

ChiLaBaey's said...

Ok tq..tq... ok janji tau..... rajinnye buat n3 siap2.... saya kadang2 nak juga buat macam tu... tapi bila nak nunggu upload tu punya lah malas....

nestumrasberi said...

cantiknye wedding give dia.
wawa dan wanie pun nampak vogue..

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin :

hiks!
maceh kak.
akk nk pe meh wawa blnje??
hehehehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

leena :

a'ah sgt kreatif.
ni pes time dtg time raye.
=P

Wawa_Nadwa said...

Liquid :

yelaaaa.
rs dh menetas kot.
patut la takde satu.
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

owh insyaAllah.
cite byk sgt so buat siap2.
senang kan.
pastu tunggu je nk publish.
=P

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi:

cantek kan sarang tuh.
risau je telur tu menetas.
kakaaka!

ala kak. biase2 je.
kak wanie lebih vouge.
=P

ChiLaBaey's said...

Bagus3... teruskan cerita mu... saya akan rela membacanye.... yang saya punya entah bila2 nak update... tunggu.....

khaLifah feDi said...

wah...vogue gitue...

eh wawa...ko dtg dgn sape ekk?

hehehe........

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hmm..
xpe la.
dahulukan yg mane lebih penting yer.
tetap menanti blog mu update.
ehhehee!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

eyhhhh!
ape gunanye cite pjg2 pastu bleh tanye gi ngn sape??
babap kang!!!!
=P

ChiLaBaey's said...

Tima acih.... blog awak sekarang menjadi pojaan hati ku tau.... bila on comp je, dah sambung internet blog no.1 saya punya, kedua awak punya, ketiga Raihanna Moscow punya dan tak bagi yang lain2.... cuma baca je kalau ada apa komen...

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

Huii.. terharuunyeeee.
hiks!
cepat2.. ckp nk ape wawa nk belanje nih??
hehehhee!

p/s: ais cream malaysia bleh?? owhh tak bleh awk batuk hiks!

ChiLaBaey's said...

Best juga tu.... boleh sambung makan ubat batuk pil lagi... benda yang pantang dia nak belanja... cubalah belanja benda lain... :) TQ...

eRRuL AspHyxiAteD said...

wawa.. macam meriah je dia kawen ek..

★ Nu♥ℜul ★ said...

cntek r pelamin dia ..
tweet jeh

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

saje je nk blnje yg tuuu..
biar terliuQ skittt.
=P

Wawa_Nadwa said...

eRRuL AspHyxiAteD :

meriah wakkk!
meriah sgt.
cina, india, melayu, mat salleh pon dtg tuuu..
=P

Wawa_Nadwa said...

★ Nu♥ℜul ★ :

cantek kan.
simple tp cantek.
=P

ChiLaBaey's said...

Oklah saya nak rehat sekejap, lepas ni nak pergi HUKM balik.... nice borak dgn awak.... jgn lose kuntek.... ada apa2 cerita boleh berborak kat phone saya... atau di blog sahaja... senyum selalu macam selalu.... bubai... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ok.
gi la rehat jap.
tk care eyh!
daaa daaaa!!
=P

nesloais said...

wawa bila plak nk naik pelamin.. hehe..

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

naik pelamin??
tu tu tuuuuu.
tgk btoi2.
wawa dh naik atas pelamin tu ape.
kekekeek!
=P

atty's said...

kty mula nak pergi..last minute kawan lak kol suh tolong pindah kalo tak leh jumpa wawa ngn wanie.

cik wanie said...

wawa...

mmg best kan dpt jumpa,
tapi masih x puas lah,
hurm,
bila mau jumpa lagi,
yg paling best part telur tue kan,
wakakakakakaka,
biarlah kita2 jer yg tahu...

pssst,
mana gambar kandid tue,
x brani letak lah tue,
bluek!!!!!

cik wanie said...

wawa,
skali tgk mcm kak wanie yg kawin kan,
rasa mcm over dress plak kan,
huk huk huk,
maluuuu,
LARIKKKKKKKKKKKKkkkkkkkkkkkk

Wawa_Nadwa said...

atty's :

yeke.
klu tak mesti kite sudah jumpe kan.
jumpe yg kak red tuh ms tu blom kenal lg.
takpe lenkali ekk.
=P

Wawa_Nadwa said...

cik wanie :

psl telur tu yg paling tak bleh blaa..
kekekkee!
klakar si0ttt.
=P

gambo kandid tu tak bleh letak.
hahahhaha!

takpe la.
tetamu khas gituu.
datuk dwen dan datin wanie.
0psss!
hehhehehe!

E.L.L.Y.N said...

wawa,

tau x akak dok kat meja kak wani n wawa dok kat seat akak tu ..of coz la masa tu akak dah x de...maybe lpas akak balik then wanie n wawa sampai kot...

kalu x bleh jumpa kan?

cik wanie said...

datuk dwen dan datin wanie katanya,
kelakar lah ko nie adk,
nak kena nie,
huk huk huk...

akk geget jugak ko nie kan,
hurm...

will miss u so mcuh my dear:)

joegrimjow said...

wahhh
bgusnye
begune gak blog ni ek
nanty nak kawen nak ajak semua bloggers dtg
kekeke

Shahrul Azry said...

tak habis gmbar orang lain kahwin!
ko bila lagi?? :P

Rashid said...

ermm banyaknya pergi rumah pengantin.. bilale agaknya aura tu akan berjangkit kat baju & tudung oren tu..

rasa-rasanya cam dah lulus dah ..

Wawa_Nadwa said...

E.L.L.Y.N :

owh akk d0k ctu ek.
tu la klu akk blk lmbt ckit mesti kite dh jumpe,.
=P

Wawa_Nadwa said...

cik wanie :

hahahhaha!
klu t0kti dtg kalah dia kak.
=P

lalallala.!~

Wawa_Nadwa said...

joegrimjow:

okey!
nnti wawa jemput awk skali.
wakakkaka!
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

aku nnti2 aar.
jgn risau klu aku kawen mesti aku jemput ko pny ekk.
heheheh!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

kite dijemput pegi la.
nnti majlis kite takde plak org dtg kan.

lulus!!
huiiyoooo..
=P

nURmALa mAZLan said...

wawa,
thanks ye datang wedding akak aritu
wa....akak nak curi sket gambar awak eh..hehe`

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

ok.
same2.
amek la kak, gambo akk jgk.
=P

p/s: tp jgn lupe mention name sy kt blog. wakakkaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998