Tuesday, April 21, 2009

Selamat menduduki peperiksaan!!

Aku nak ucapkan kepada semua pelajar yang akan menduduki Peperiksaan Akhir Semester 2 - Sesi 2008/2009, semoga kalian dapat menjawab dengan cemerlang dan Selamat Berjaya!!Owh! tak lupe kepada adik-adik ku jgk semoga berjaya!!
Chaiy0k chaiy0kkk!!~

"SELAMAT MAJU JAYA"

34 comments:

khaLifah feDi said...

emm gud luck pd yg ambil exam tue..!!! qm amik exam aper? oh luper qm cume pengetip kertas soklan kn hik3..ok maceh!!!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

kite ni dh terlepas dh kf.
hahahhaa!
=P

Shahrul Azry said...

untuk sape yg jawab exam 2?? :P

exam 2 ape erk??
makanan ke?? :P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

bkn ko ke nk amek exam.
hahaha!

exam tu adalah sejenis makanan yg diperbuat dr tanah.
cis!

=P

ChiLaBaey's said...

Semoga mereka lulus dgn cemerlang dalam exam tu nanti.... Wawa buat soalan bocor ye.... ? Nak kasi budak tu lulus.... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

eyhh!
kesitu plak dia.
sy sorg yg JUJUR ok.

Shahrul Azry said...

malas amek exam!
relax2 sudah! :P

ChiLaBaey's said...

Ok wawa_nadwa... saje gurau dgn awak.... saya tau awak tu JUJUR (jujurlah pada ku...nyanyi...) teruskan sikap jujur awak ye.... :)

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

ko malassssssss je tak abes2!
nk jadik ape nih.
hahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

haaa tau pon.
hiks!
=P

ChiLaBaey's said...

Dah lama tau pon.... bagus2 teruskan sahaja.... :p

LeeSlimShady said...

ingat lagi last semester masa di Samsung University Of Suwon,Korea

Final Exam aku simpan toyol blackberry kat dalam baju pas tu convert bluetooth dengan skrin jam tangan kah..kah..kah...kah...

Exam monitor pelik tengok aku kenapa tiap masa aku tengok jam pada hal Toyol Blackberry aku simpan punya banyak note...kah..kah..kah...

biasa la "percentage" aku kena lebih dari 85%.....itu dah kira kerja gila....

apa diorang ingat otak aku nie komputer apa nak ingat semua formula.........apa lagi Toyol Balckberry menjadi teman setia...keh..keh..keh

khaLifah feDi said...

hoh terlps emm blom ag arr!!! calon suami tue pon exam jugak lor hik3....lalala:)

LeeSlimShady said...

calon suami?? calon suami saperr??

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

bgus la kalau tau xde la org pdng serong kt wawa nih.
=P

LeeSlimShady said...

kalau final exam paper memang masalah...

1.masalah bahasa...

2.nak mengingat formula

maka jawapannya ialah Toyol Blackberry "Convert bluetooth" dengan skrin "LG Sport Watch"kalau tak mampoih nak lepas paper "Systematic Shophisticated Mathematic Formula"kalau tulis dalam dalam English atau Malay tak pe la jugak....

ape - pe hal pon tercapai jugak Konvo sambil baling topi depan Campus

LeeSlimShady said...

korang tak simpan toyol kerrr

Wawa_Nadwa said...

LeeSlimShady:

ish ape la yg awk ckp nih.
kekekek!@!~

calon suami??
owh abaikan je itu.
takde ape2 pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

erk!
tak phm??

(*_*)

ChiLaBaey's said...

Kalau jaga tingkah laku, takde org akan pandang serong kat awak.... bukan selalu awak tangkap gambar pandang serong kan... hehehe.... ooooo awaklah yang pandang serong kat org ye.... saje je gurau... jgn marah ye cik wawa_nadwa.... :)

Anonymous said...

salam wa..dah jumpa kak lina..Thanks byk2 ye..macam jejak kasih plak..hehehe

nURmALa mAZLan said...

selamat kepasa sesapa yg amik exam tu
semoga berjaya
good luck

momguess said...

hohoho
gud luck pada yg duduk exam


wawa!!!!!
dah jln kan kewajipan anda mengundi akak ker blom nie!!!!

ader yg nk kena panggg nie kalo blom

ira82 said...

askum...
salam perkenalan dari ira...
lepas nie leh le jadik member blogged lak kite...leh kan???

nanti view la blogged ira yer...
ira82.blogspot.com...

daa..
askum...

ChiLaBaey's said...

Bila tengok balik budak2 tu tengah ambil exam, seram sejuk rasanye.... macam nak demam, teringat masa exam UiTM dulu2.... naik menanah mata pandang kertas soalan... nasib baik lulus semuanye.... :)

AbdulWaheeD said...

selamat hari rayaa laa ekekekeke

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

wawa tak penah camtuh la.
kekekekke!
saje je tau.
shhhh..
diam2 aje suda.
=P

Wawa_Nadwa said...

sue_besut:

ok.
same-same.
takp2.. buat jejak kasih kt sini pon takpe.
merapatkan semula silaturahim
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

yeah!
gud luck tuk sume.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess:

owh kak.
blom.
ok2.. skrng jgk wawa pi undi jap.
jgn la panggggg
sakit woooo.
=P

Wawa_Nadwa said...

ira82 :

salam perkenalan jg.
maceh kerna sudi jenguk blog wawa.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

lulus ehh??
bgus nyeee.
ade tiru tak..
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

byk la.
lmbt lagiiiiiii..
pose pon belum.
hahahha!~

ChiLaBaey's said...

Pasal tak tirulah sebabnye tambah satu lagi semester.... tension2... otak dah berkarat time tu... org lain lepas SPM je terus masuk universiti saya kerja dulu sebab tulah otak terbekarat.... lambat sikit.... janji lulus dengan cemerlang... cemerlang ke??? cukup2 makan adalah.... hehehe.... terpecah pulak rahsia.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998