Wednesday, April 8, 2009

Tagged by KOMENG

Rasenya dah penah buat la TAG ni.. Hurmm tapi takpe aku buat semula ekk.. Sementara tunggu nak balik nih.. TAG ni dari KOMENG yg baik hati menTAG aku.. =P

5 things in my bag:
* Make up
* Wallet
* Kunci kete
* Pendrive
* Ubat-ubatan.. hehehe!

5 things in my wallet:
* Duitttt..
* Kad pengenalan
* Lesennnn
* Gambooo..
* Resit-resitt yg berkepuk2.. (klu duit yg berkepuk best la ckitt kan. hiks!)

5 favourite things in my bedroom:
*
Kipas bur0k
* Batal busyukkk..
* Lampu tidooo (kdng2 nyala kdng2 tak.. hiks!)
* Karpet kulit lembuuu..
* Cermin ajaib..

5 things I wish to do :
* Nak cutii lame.. dgn gaji yg masih jalan seperti biasa
* Bwk family gi holiday luaq negara
* Nak beli rumah, kumpul harta..
* Nak settlekan bayoo duit kete.. Huii dh settle leganyeeee..
* Ade family sendiri

5 things I’m doing now :
* Menanti jam 5.30 ptg
* Siapkan TAG nih..
* basuh mug yg dari pagi tadi tak basuh.. =P
* Tgk nuffnang tak nak naik2.. hahahha!
* Merenung masa depan.. huiiii..

5 people I would like to tag:
* Semua pengulas popular http://misswawa.blogspot.com

Okkk!! dah siap.. balik dulu. tata!!~

6 comments:

[ Ewan The Lagend ] said...

P/s : sume pengulas popular blog nier?
yg ade 10 orang tu ker?
naik lagi la gayenye name aku...
hu5....

zamdotcom said...

nasib baik bukan pengulas popular..


p/s: jd pengulas sukan lari dlm guni je

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

walaupon hanya mntk lima.
tp aku nk soh sume pengulas popular buat.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

hyepp!
ape plak bukan.
jgn wat2 tak nmpk ye.
pukkk kang!
=P

khaLifah feDi said...

eh wawa korajen ekk bwe wallet emm..bolih bwe utk kf hik3...

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

mesti la kena salu bwk.
ok2..
nnti wawa bwkkn tuk kf.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998