Wednesday, April 15, 2009

Pipi tinggi menggunung..

Sebenarnye kan aku malas nak buat entry ni. Korang mesti tak suka kan kan kan. Nnti mesti korang kate ashik entry makan, makan dan makan. Hhehehhee! Yelaaaa entry makan je aku adee kan, mesti nk tempek sini jgk tapi nak selitkan sesuatu sebenarnye. Huhuhu!

Kak yanti, kawan ofis aku ade jemput dtg umah dia, saje je dia nak masak. Sanggup amek cutiii kooo
(padahal cuti sebenarnya hubby dia gi kursus.. hiks!) sbb nak masak. Kiteorg hari jumaat tuh terussss pecut ke rumah beliau dengan perut yang sudah mendendangkan lagu ghazal =P

Menu sangat ringkasss tapi s0dappp. Maklum la lapooo.. Bg ape pun s0dap. =P
Owh ni adalah tukang masak kami hari itu, kak yanti. Terserlah keletihan memasak tapi posing baikk punye utk aku. Kawan yang lain, l0tih den nak amek gambo dorang, tak reti d0k diam gambo sume gegar pastu malu2 plak. Lantak korang laaaaa..Si zira plak bape kali aku snap, kira ni yg terbaik la. Senyum manis utk aku, masih single wehh.Hehehhe! Cantik umah kak yantiii.. Rase nak beli je umah skrngg, tak sabo nk beli umah sendiri. Tapi yg pasti area ampang yer. =P
Sebenarnye kan korang tujuan aku nk buat entry ni sbb nak tunjukkan pipi aku ni. Ya rabbiiii semakin tinggi menggunung . Heee hee heee! Aku rase mungkin sejak buat entry makan la pipi ni naik smpai cam tu sekali. Mulai harini dah takmo buat entry makan daa.. Waaaaaa...Aku tekad mulai hari ni aku nak DIET. wakakkakaka!
Nnti mesti ade org kate "wa, wat pe nak diet ko kan dh kurus.."
"Badan dh mcm tak ckup zat nak diet lagik.. piiiirahhhh.."

Memeeee laaa.. aku diet sbb nk bg pipi ni turun kembali pada yg asal. Badan kecik tapi pipi yg overr naik. Bak kate adik laki aku, badan lain, pipi org lain.. Kuang ajoo tauu.. heehehehe!

32 comments:

ChiLaBaey's said...

Tip untuk awak, jgn senyum tutup mulut so chick bone awak tak tertolak ke depan... tu yang nampak menggunung tu.... satu lagi nak nampak cantik semasa senyum, bagi mereka yang susah nak nampak senyum secara naturally (nampak keras je)... mula2 tu senyum sehabis boleh kemudian slow2 kurangkan senyuman tu balik... tapi nampakkan gigi... mesti jadi punya sebab selalu tangkap gambar org kahwin... selalunya pengantin lelaki... payah nak senyum cantik sbb malu kot....

khaLifah feDi said...

emm taknak komen2 ape cume kf suke buah mangga tue slin sambeeeeel tempe hik3..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh yeke.
aduiii..
tak reti laaa..
kekekkeke!

susah jgk nk senyum ghupenye akk.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

wawa pon ske buah mangga.
yg manis2 lagi s0dap.
=P

tempe tolak tepi.
tak ske.
kekeke!

SiS-lin said...

oke le tu..nmpk chubby kan....ahakkksss

Anonymous said...

wawa,
tkdela pp 2 tinggi menggunung sgtla..cantek la...miz u
*Aryana Edrena*

Anonymous said...

wawa,
tkdela pp 2 tinggi menggunung sgtla..cantek la...miz u
*Aryana Edrena*

Anonymous said...

wawa,
tkdela pp 2 tinggi menggunung sgtla..cantek la...miz u
*Aryana Edrena*

ChiLaBaey's said...

Cubalah nanti depan cermin.... budak keras pun boleh buat inikan orang yang dah biasa bergambar macam awak.... nanti gambar lagi jadi cantik.... ramai lagi yang minat kat awak.... Follower pun bertambah lagi nanti....

ChiLaBaey's said...

Tapikan wawa_nadwa... elok juga pipi tinggi menggunung, jangan hidung tinggi menggunung.... sombong gila jawabnye.... nanti takde siapa yang suka.... :)

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin :

waaaaa.
bur0kzzzz!

Wawa_Nadwa said...

*Aryana Edrena*:

saje je nk amek ati tau.
mishyu too.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

nk tgk muke dpn cermin pon malu tgk muke sndri.
hahahahha!
follower tu dorang nak baca blog wawa la bkn nk tgk gambo.
perli ke hape tuh?

atty's said...

nak diet jugak jom kita diet sesama..hehehhe..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

btoi btoi btoi.
jgn hidung menggunung suda.
=P

haya_yaya said...

mane?mane?
ok jer sambal sotoink tu...(??)

Wawa_Nadwa said...

atty's :

j0mmm!!
yesss dh ade geng.
=P

ku tak sempurna said...

ko kena exercise pipi la..
makan chewing gum..


tapi aku stuju kata adik ko,
bdn org lain.. pipi org lain.... hahahahahaha

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya :

ni ni nii kak.
bukan pipi sotong tuhh..
pipi wawa ni haaa.
kekekke!
=P

ChiLaBaey's said...

Ok wawa_nadwa, saya nak bersiap pegi HUKM... badan dah ringan sikit... nak bawak makan minum mak kat spitallah... ok jumpa lagi esok... bubai... arios... kalau ada ape2 hal nanti sms boleh, email boleh, dan sebagainye.... :) senyum selalu macam selalu....

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ok.
thanks borak2 ngn wawa kt sini.
drive baik2 ye.
tk care!
tata!!

Anonymous said...

hyw wa..pipi tembam pon comei tau..suka nengok

ChiLaBaey's said...

Ok wawa... tq... awak pun sama, drive bukan dive ye nanti.... elok2 jumpa esok kot.... :) senyum selalu macam selalu.....

*ayu* said...

comey apa...
badan x naik pun.. apa ada hal...

neezareef said...

kalo pp naik tnjuk muka mmg tertipu..cuba bangun tgk body..cantik..slim je kan..

nnti muka cengkung2 npk tua..lawo dah tu wawa

Nazra~ said...

chomel apa pipi tu ^_^
seyes..

Wawa_Nadwa said...

Anonymous :

maceh sbb ske tgk.
tp wawa rs cam berat sgt.
kekeke!

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

cam tak sesuweii je.
kekeke! pelikzz!
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

ye maceh kak kerna amek ati wawa. hiks!
=P

khaLifah feDi said...

haip!!! knp mu xsuke mamam tempe? bg 10 sbb then 10 sbb tue ade 10 lagi sbb maka 100 sbb hik3..

[law rajen wat n3 ok lalalal]

joegrimjow said...

ikan goreng tu menarik minat

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

sbb nye rase dia tak sedap.
tekak ni takleh masuk.
hahahhah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998