Thursday, April 9, 2009

Menanti detik 22,222


Aku sebenarnya tak sabo nak tunggu sampai pelawat di blog aku ini 22,222 sebab aku suke nombor 2.
Cantik kan nombor ituuuuu.. =P
Sekarang ni 19,904..
Nnti dah jadi 22,222 buleh tak kalau korang print scrn tuk aku???
Harap aku dpt buat sendiriii, tapi kalau korang masuk nmpk pelawat sudaa 22,222 tlg print scrn ekk tak0t terlepas plak..
Macehhhh!!

Huhuhuhuuu!~

Nape minat no 2?? klu korang perasan kalau sebut nama aku cam ade sebut duaaa kann. Haaa.. sbb tu laa.. Unik kan kan kan.. hehhehee!

21 comments:

Ceera said...

alamak, jauh lagi tu nak nunggu 22222, kalau dapat.. aku printscreen kan...

ciK LyndaWawa igUana said...

saya wawa jugak laa..
hii

khaLifah feDi said...

OOOOOOOO..2..2..eh x ade bunyi pon cm wawa..hik3..ok haip!!! ti law kf yg jd plwt no.tue wawa kna bg present ok..hik3..lalala..:)

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

jauh lagikkk..
tu x saboo..
okeh!
macehh..
=P

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

jauh lagikkk..
tu x saboo..
okeh!
macehh..
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

hi wawa..
hehhee!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

hahahhaha!
laaa..
sebut nadwa bkn wawa lerr.
=P

ok.
jgn lupe yaaa.
chaiy0k2!!

Shahrul Azry said...

jauh2 :P
harap2 aku yg ke 222222 tak 666666 :P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

sila buang satu angka dari no kamu itu.
ouchh.. terlalu byk.
=P

khaLifah feDi said...

nadwa.........hik3...ooo ok2..fhm sudaa..:)

MamaSofif said...

owhh..sib baik angka pelawat..ingt kan duit hantaran byk tu..tp kalo cik abang ade duit lebih apesalahnye...huhuhu

zamdotcom said...

haah..
sama la kita..bila orang sebut zam zam zam macam dia dok sebut dua dua dua jugak wawa ^^ hehehe

ermm ade hadiah menarik ke untuk pengunjung ke 22 222 tuh nnti? ^^


p/s: kalo hadiah mcm dpt kuar dinner ngan wawa ke..keh keh keh

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

haaa.
faham pon.
bijak tau kf ni.
=P

Wawa_Nadwa said...

MamaSofif :

wakakkaka!
akk ni kesitu plak.
tuh la ingatkn nk hantaran nk byk tuh buleh.
waaaa smpai tua la x kawen.
klu nk kawen pun kena carik org kaya.
hehhehehe!

khaLifah feDi said...

ish jgn ckp cm tue malu aq wawa..emm :)

*pipi aq cm merah law malu..adeh!!!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

ape kena mengena ngn zam plak nih.
hahahhaha!
aduhh..

hadiah??
hurm bl0m pikiaQ lagik.
hee!

perghh!
dinner ekk?
ok gak wawa belanje, org itu kena bayo kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

ceh!
malu2 kucin plak dia.
=P

adenium said...

wawa... ada hadiah tak..??heheheheh

Wawa_Nadwa said...

adenium :

hadiahhh??
hurmm.
klu rase2 nk kasi wawa kasi la kak.
hehehhehe!

AbdulWaheeD said...

suke no 2 ek..
sy suke no 8 ekekekeke

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

hehhee.
no 8 plak.
ok2.
sy mmg nak tau..
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998