Friday, April 3, 2009

Lunch @ Madam Lim's

Owh tengahari tadi kuar jalan2 kat jusco AU dan lunch kat Madam Lim's. Aku selalu baca kak red nye blog, dia rajin bwk family makan kat sane. Harini aku gi try makan kat sane. Hurmm.. Masakan dia ok la, not bad..

Dalam byk2 restorant kiteorg pilih tuk makan di Madam lim's nih sebab2 nya terpengaruh sehhhh gambo2 menu diaaa.. Sgt menyelerakan.. Lagi2 aku tgk sambal udang petaii diaaa.. fuhhh! Petai ijo2 dan beso2 plak tuh, rase nk kutip je. hehehe.. tapi tak order itu pon lauk ituu.. =P
Aku order Nasi goreng Siam, bkn aku je order ni si kak nurul & zira pon order yg same. Byk kooo nasikkk diaaa. Bagi aku cam 2 org makan. ishhh! Dah tentu tak abesss, tak bleh masuk dah..
Sirap bandung plak adalah pilihan aku. Teh O Ais Limau plak adalah pilihan kak nurul dan zira. Tapi gelas teh o ais limau itu sgt unikk kann??
Owh lupe nk bgtau sebelum makanan sampai dorang ade sediakan sup percuma utk pelanggan yg dtg. Sup jagung, aku rase macam makan air rebusan jagung je tapi ade la perisa skit. hehehe =PBlack pepper beef, sedap jgk daging lembut je. Gerenti takde lekat kat gigi. hehehhehe! Cik Zira, adalah org yg bertanggungjawab membereskan sume bil2 tersebut. Bkn dipaksa tapi dgn rela hati dia yg belanja hari ini hee. Macehhh!Ini adalah kakak kami, kak nurul ibu kepada Syauqina. hahhaha! Sekarang kami hanya bertiga je sebab zura sudah berpindah ke putrajaya kalau tak kami berempat, kalau korang perasan laa.. =)Aku sgt puas hati makan disini, nnti buleh makan lagiiiikkk.. Huii Kenyangg nyerr!
Erkkkk!! Alhamdulilahh.. =) Mesti korang kate aku makan je kan, yela entry makan je akhir2 ini tapii aku takde la makan, makan dan makan sajorrrr. ihihiihhi!!

Tapi sabtu ni family aku ade wat BBQ. Huiii sedap nyeee.. entry makan lagikk.. Sila la terliurr ekkk. =P

"SELAMAT BERHUJUNG MINGGU"

20 comments:

zamdotcom said...

sangat sedap air sirap bandung tuh ^^
eh buat bbq kat rumah ke? ajak la sy yg pemalu ni sama ^^ hehe


p/s: dh lama xmkn bbq

Shahrul Azry said...

tak abis2 makan dan terus makan!

ChiLaBaey's said...

Bestnye makan kat AU... tak ajak pun.... bila nak makan sekali ni.... ramai2 dgn blogger lain....

nestumrasberi said...

kat blog akak skrg pun citer pasal makan jer..agaknya skrg musim orang menggemukkan badan kot.

nampak menyelerakan menu2 yg dimakan...aaahhhhh lapar dah nih.

khaLifah feDi said...

emm ko tak nak ajak aq wawa law tak cukup korum hik3..

atty said...

lapooo..nya..

AbdulWaheeD said...

x ajak i pun ek sob sob sob

tokeidadih said...

aaa...ngidam ar SS2 punye air Pink Panther..try ar ctu lak wak

Pujangga Asmara said...

Wah BBQ..

Wawa Meh Alamat..
PA Nak Terjah Macam Naz Ahmad..
Wahaha..

Sekali Pantun Daa.. Hehe..


Pujangga Asmara

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

skrng ni gile plak minum sirap bandung.
huiii..dapp!
bkn wawa taknak ajak yg pemalu itu, sbb wawa dr malu dr kamu.
wakkakaka!

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

makan makan makannnnn.
jgn mati sbb makan.
hehehehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

a'ah kan.
wawa rase nk kumpul kan sume bloggers la lepak2 minum kan.
mesti best!

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi :

yelah.
musim org mengem0kkan badan la.
selera cam hape je.
hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

korum aku sentiasa ckup l0h!
wakakkaka!
=P

Wawa_Nadwa said...

atty :

klu lapo mari mkn.
=P

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

l0hhhhhhhhhhhhh!
lupe nk ajak.
kekekke!
=P

Wawa_Nadwa said...

tokeidadih:

air pink panther tu kt ner wakk??
meh bgtau biar wawa try..
=P

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara :

aiyakkk!
dh terlepas dh.
klu tak PA mesti dh terjah umah kiteorg.
hiks!
=P

cik wanie said...

adk,
nanti kita lunch sesama kat situ plak ok,
teringin nak merasainya jugak,
huk huk huk...

blh kannnnnnnn,
hurm

Wawa_Nadwa said...

cik wanie:

buleh je kak.
nnti klu akk trun KL lagi wawa bwk akk mkn cni ekk.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998