Friday, April 24, 2009

Kad Real Reward Baru..

Owh aku sebenarnye baru tau yg kad real reward akan di tukar yg baru. Kalau korang tak isi form yg baru berkemungkinan point korang yg lama tu akan hilang gitu je. Aku ni tak penah la tgk bape point aku ni, dh byk la kot sbb tiap kali isi minyak jarang la klu tak swap. Daripada hilang point tu baik aku buat yang baru. Byk wooooo, mane tau klu redeem dpt sebijik kete. hahaha! Over gilerr nak kete.. hee.. =P

Kad yg baru ni pon cantik gak kan??
Kaler hitam.. I likeee.. =P

15 comments:

LifeSaver said...

cantik!!nak tukar baru jugak..tp takut ilang point~

WeBViDeOKLiP said...

kad baru warna gelap
huhuhu

TSS said...

ade bonuslink jer..
tp mmg x penah redeem ape² lagik..

ChiLaBaey's said...

Haa'aahh lah Wawa, saya pun dah lupa dah pasal kad ni.... esok nak pergi redeem dan renew sekalilah.... nak redeem esok, manalah tahu dapat kereta baru ke, rumah baru ke, motor ke, pergi oversea ke... bla... bla... bla... :)

LeeSlimShady said...

esok ada program kat AIC club house...ucapan dari Sasterawan Negara pada Pentas 152....cik wawa nak gi tak?

LeeSlimShady said...

kalau cik wawa nak pergi boleh mintak e-mail address...?

program bermula jam 8.00 malam

Kasawari said...

dpt gak surat suruh tukar kad reward ni..

Ceera said...

lawa la kad yang baru nie...

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

mari kite tukar ek.
nnti ilang plak point tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

WeBViDeOKLiP :

i likeee.
=P

Wawa_Nadwa said...

TSS :

bonus link pon wawa de jgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

a'ah kan.
nk redeem jgk la.
mane tau dpt umah ke, kete ke kan.
best nyerrr..
heeee..
=P

Wawa_Nadwa said...

LeeSlimShady :

alaaa sorry la wak.
sy ade seminar la.
tak dpt nk pegi.
lgpon dpt tau lmbt.,
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Kasawari :

dpt surat ek?
nape wawa xde surat pon.
ghurmm..

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

mmg lawoooo.
sbb kaler itam.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998