Thursday, April 2, 2009

Kad jemputan lagikkkkk..

Owhh! dapat kad jemputan kawin lagikkk.. Kali ni dari sahabat dari johor, alaa tp org sentul je keje je kt johor. Hiks!
Ini adalah En. Dzul, kalau korang ingat balik dia partner aku mase jadi emcee malam mesra Induksi dluuuu.. Aku kenal mase bertugas konvo tahun lepas. Petang tu call kate nk jumpe jap, soh aku turun bwh. Aku soh naik opis takmo malu la pul0k, ngada-ngada tau sib baik PP. hehhehe!

"Ni ade org kirim kad jemputan.. "
Sape punye?? Laa.. Dia punye ghupenyee..
Dia ade meeting kat sini so alang2 dah ade sini, edarkan la kad kawen pada kawan2 kat KL ni. Sib baik ingat aku, klu tak jemput siap aar aku majuk. Heee! Rupenya aku adalah org terakhir bdk konvo yg tau dia nak kawen. Asal aku lambat tau ekk?? uishh.. =P"Wawa, jgn la amek gambo, org ngh peluh2 nih. Huii panas nye KL ekk??" Aku tetap amek gak gambo. Dia takde membantah pon sbb mesti dah tau aku nk tempek dalam blog. Huhuhu!!

"Wa, dtg tau.. jgn tak dtg ehh.." InsyaAllah.. Sib baik sentul je. =PHuiii.. Kenduri lagii.. hehhehe. Mesti korang akan bosan aku ashik buat entry kenduri kawin je ekk. Hehheehhe! Nak buwek camno ramai btoi yg menjemput. Tolong ekk jgn tanye soalan kt aku "wawa, bile nk naik pelamin?? "wawa plak bile??" "Bile nk mkn nasik minyak wawa.." Aiiyoo yooo yoo.. korang nii.. tak usah la tanye soalan sebegitu rupe kerna aku tak tau nak jawab ape. Mari la sama-sama doakan utk aku psl tu ye.. Aku amin kan ajee. Heee hee hee!

Tapi ade peristiwa yg buat aku TERSENTAP gile psl aku jumpe En Dzul ni.. Nanti aku cite kt korang entry lain ek..

19 comments:

khaLifah feDi said...

emm...aq tak nk citer laen emm cume nak taw ape yg tersentap...hatimu tersentap oleh seseorg ?

wawa cpt2 cr calon..hik3 ti aq org first kasi present taw haha3...

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

hurm psl tersentap tuh nnti wawa dh bersedia wawa cite.
taktau nk mula dari mane.

hurmm..

cal0n dh ade tapiii..
tettt!
=P

haya_yaya said...

soklan2 tu x jwb pn xpe..yg penting,mkn nasi myk!!!
lamenye x mkn nasi myk..:(

nestumrasberi said...

sekali-sekala kita kena sentappp kan diri sendirik...

wawa dah ready nanti stori-mori yek..akak suka baca entri pasal sentapppp...hiks

Shahrul Azry said...

fuh makan lagi! :P

Shahrul Azry said...

fuh makan lagi! :P

khaLifah feDi said...

hahaha.....kedapatan sudaa..

"jgn tunggu lamer2 ti diambil org"

ok aq tunggu..jgn ko x up n3 tue sudaa ok..

lalala.........:p

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

owh tak jwb takpe ek.
ok jgk tuh.
dh penat nk jwb.

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi:

insyaAllah klu rase2 nk cite nnti entry tu kuat la ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

huiiii.
mkn mkn mkn.
mengem0kkan bdn.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

t'gu ajeee.
=P

leena said...

waa~ ramai penganten baru... hikhikhik...

Wawa_Nadwa said...

leena:

leena, nape tak bleh bukak blog kamu ekk??

Wawa_Nadwa said...

leena:

leena, nape tak bleh bukak blog kamu ekk??

momguess said...

wawa....
bgus arr kalo tau aper soalan kiterog erk. so jwp nyer......

Wawa_Nadwa said...

momguess:

wawa bg jwpn artis bleh??
NO KOMEN!
hehehee.
=P

khaLifah feDi said...

oh okey.......hik3:0

atty's said...

dapat surat saman..hheeheheh..

AbdulWaheeD said...

tuan punya blog ni bile lak ek hekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998