Tuesday, April 14, 2009

Jangan Tegurrrrr.. Serammm sehh!!

Huiiii.. cite ni buleh tahan gak koo..
Agak menyeramkan dan membuwekkk kan den tokojut bykkk. Hiks!
Lemah jantung aku dibuatnye. Hehhehe.
Tertibe malam tadi rase nk demam aje pas tgk cite nih. Telan la panadol 2 bijikk, mane tau kang melarat plak. Hahahhaa! Byk la scene2 yg buat org tak senang duduk dan sound system plak yg bapak kuat gilerrr..

Scene paling aku rase tak0t la kan..
+ Mase nenek dia yg dah meninggal tu bleh bangun blk..
+ Mase kena kejar kat hospital.. (hantu dia kejar tu, cam aku plak nk larik. heee!)

Kira BEST la jgk.. korangggggg gi la tgk.. hee hee.. =P



Make up hantu tu mmg menjadiiii.. Serammm.. =)

23 comments:

khaLifah feDi said...

emm kesian sampei ase nk demam tgk wyg ea!!! laen kali wawa tgk wyg..pki teropong taw..hik3..lalala :)



[x dpt bygkn law wawa yg chumil nie p wyg pki teropong..adeh!!! muahahah ]

ozskaholic said...

tman i tgk citer nie..

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

hahhahhaa.
sbb byk terperanjat kot.
=P

cis!
mesti kelakar klu wawa pkai teropong.
=P

Wawa_Nadwa said...

ozskaholic :

maaf.
sy sudah tgk.
=P

Pujangga Asmara said...

Ohh Julia Ziegler... Wahaha.. PA Rasa Citer Ni Macam Jangan Pandang Belakang & Susuk The Movie.. Hui Seram.. Nak Tengoklah Citer Nih Nanti.. Hikss..

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara :

tgk la sape pengarah dia kan.
pengarah yg same of coz cite dia BEST.
=P

momguess said...

wa...
jom teman akak g nengok... ko belanje... hohohoho

Wawa_Nadwa said...

momguess:

ok kak.
takde hal.
wawa belanje akk bayo.
hee!
=P

khaLifah feDi said...

emm law wawa..pki..kompem wyg xlaku ..semu ayg pi tgk wyg claim balik tikiet sbb tgk wyg wawa plak hik3..

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

cis!
kurang asam jawa punye bdk.
hahahhaha!
=P

haya_yaya said...

kena lak arini kuor kat kosmo david teo nyer kete langgor mati mat bangla on the nk g promosi citer ni...uwaaa....nakutnyer...

Anonymous said...

Aryana-> Wawa
menakot kan ke??
serammmmm.......
Sound system die bt org pengsan ke??
Seramm Gile la ni kan...

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

owh yeke.
tak sempat nk baca paper harini.

Wawa_Nadwa said...

Aryana:

best ryan..
gi la tgk.
byk terkejut je.
sound system dia kuat gile.
tu yg nmpk seram lebih.
=P

Y u Z z 9071 said...

nak tengok jugak laaa..esokkk

wawa dah promote habisan tuuu

mesti david teo bagi komisyen nii

hehe

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

ahahhaa.
mane de kak.
saje je rugi tak tgk.
=P

Me, Mrs Taj said...

errr tgk celah jarik je buleh? huhuhuh

kojah said...

bg sy xbape best sgt la...jgn pndg belakang lg best kot...

Wawa_Nadwa said...

Me, Mrs Taj :

wawa tgk celah jarii la kak.
hahahha!
tutup muke tp tgk gak.
=P

Wawa_Nadwa said...

Me, Mrs Taj :

wawa tgk celah jarii la kak.
hahahha!
tutup muke tp tgk gak.
=P

atty's said...

nanti nak tgk ar..

Mama Azlina said...

ala dik..mama takut la tengok cerita hantu nie...tak leh langsung..nanti tak leh tidur..

Rashid said...

wawa.. takut pula nak klik video clip ni..ermm so.. jangan klik!! hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998