Saturday, April 11, 2009

Istimewa untuk ku..

Aku ade dapat special award dari Chilabaeys.
Siap ade kategori lagi, Bloggers Paling Cool & Sweet..
Maluu aii tauu..

Ape2 pun maceh byk2 ye kasi award ini.
Semoga bapa kamu cepat sembuh dan sihat seperti biasa.
(+_+)
Maaf ye award ni aku tak dapat serahkan kepada org lain sbb award ini special tuk aku. Tu tuuu.. nama sape tuh? Hiks!

2 comments:

atty's said...

arghh..jeles i..

ChiLaBaey's said...

Haa... dah dapat dah pun.... alamak seganlah pulak award utk awak kena publish.... ngeri siot.... apa2 pun thanks again for being my cool & sweet blogger.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998