Friday, April 24, 2009

Friendship Award

Sempena hari jumaat yg mulia ini, aku telah menerima award dari chilabaeys salah sorang pengulas popular di Misswawa.blogspot.com. Dia tinggalkan msj di shoutbox kate soh komen ape ntah kat blog dia. Aku masuk2 je terpampang muke aku yg tembam ituuuuuuuu.. Alaaaaaaahaiiii.. maluuu nye jgn ckp laaaaa.. Siap puji2 lagi, bertambah2 kembang aku ni. Ni nak hadiah double ke ape?? hehheheh! =P

1. Letakkan logo award ini ke blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blogger yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta & sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Ok, aku nak serahkan award ini kepada blogger yg berhak dapat ye..

+ Kak red - http://redmummy.com
(walaupon aku tau kak red mmg takkan jenguk blog aku ni aku nak kasi dia jgk hehehhe)
+ Ku tak sempurna - http://kutaksempurna.blogspot.com
+ Kak Ceera - http://c33ram00n.blogspot.com
+ Kak Yanie - http://yanieputrajaya.blogspot.com
+ Cikgu Rashid - http://kerdipanbintang.blogspot.com
+ Kak Wanie - http://cintawanie.blogspot.com
+ Big Mouth - http://alangbigmouth.blogspot.com
+ Kak Atty - http://attyfir.blogspot.com
+ Khalifah Fedi - http://tuanuruchimaru.blogspot.com
+ Sis Lin Md Noor - http://linmdnoor.blogspot.com
+ Kak Ayu - http://thesunearthmoon.blogspot.com

"Selamat Hari Jumaat"



19 comments:

arnirina said...

ye..slamat hari jumat..:)

Anonymous said...

mcm logo JPJ lak..huhuuh

ChiLaBaey's said...

Morning Wawa_Nadwa.... Dah komen entry saya pagi ni..??? Berilah cadangan yang bernas ye.... Ada ke ruang untuk komen.... cik wawa...??? :p

ChiLaBaey's said...

Cik Wawa, hadiah tak payahlah... ikhlas buat awak je... sebab awak buat entry pasal saya n blog 'Chilabaey's Spot' di blog awak... itu pun dah cukup dah.... tak payahlah nak double2 hadiah... ade ke hadiahnye...??? :p

Wawa_Nadwa said...

arnirina :

selamat hr jumaat!!
=P

Wawa_Nadwa said...

a'ah cam logo jpj kan.
hahahhaa!
mase dpt tuh terdetik jgk cam tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

sudah tentu sy dh komen.
hehhee.
dengan muke yg merah malu nye psl komen la jgk.
=P

mesti adeeeee.
t'gu je la ekk.

ChiLaBaey's said...

Jangan marah saya buat entry untuk awak.... saje suka2 dan memenuhkan ruang entry blog saya... selain ketandusan idea.... terima kasih kerana komen yang memberangsangkan... Moga dgn adanya ruang entry seperti ini kita taklah merasakan diri ini keseorangan... ye tak..??? Mak aii ayat tak ingat saya ni.... :)

ChiLaBaey's said...

Ahh... aahh lah.... macam logo JPJ... patut saya rasa macam pernah tengok je logo ni.... sapa yang buat ni tak kreatif langsung... tapi apa2 pun kira beruntung juga sapa yang dapat.... seperti saya dan awak serta blogger2 yang lain... kiranya rajin jugalah sapa (person yg mula2 create) yang buat tu....

LifeSaver said...

saya xde??huhuhu~

ciK LyndaWawa igUana said...

nak jugak......

Ceera said...

time kasih dek.. terhari akakkkkkkk..

Rashid said...

terima kasih wawa..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ahahhahaha..
x bleh bla ayat awk ni.
=P

ish awk ni.
x baik tau kate cam tuh.
susah2 je org tuh buat logo nih.
=P

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

aloo siann nyerrr.
nnti2 ade la tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana :

nak eh.
amek la takpe.
=)

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

same-same.
mekasih je ke??
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

same-same.
dh lame tak dtg komen kt cni eh.
bz ekk??
=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

terima kasih dik....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998