Friday, April 17, 2009

Berganda-ganda-ganda penat nyer!!

Bulan ni aku rase cam penat sangat-sangat. Dah tiga minggu berturut2 hari sabtu aku keja. huii. Penat sehh.. Rase nye penat mungkin sebab tak dpt cekk lagik kottttt. Kalau dah dapat cek, keje sabtu ahad pun tak rase penat. Kekekkeke! Disebabkan cek tuk bulan lepas tak dapat lagi, penat ni terasa cam berganda-ganda-gandaaaaa.. Esok kena keja dan 24hb hingga 26hb (jumaat, sabtu & ahad) ade seminar plak kt Grand Season Hotel, tiap ujung minggu ade je program nyeeeee. Memang tak ckup rehat la badan nih. Lomahhh nye bdn..

Hurm..

Aku rase nak cuti..

Bile??

30hb april hingga laa 4hb Mei. Hehehhehe!
Aku dah apply dahh.. =P
ala bos klu nak cuti sonang ajo.
Takde byk soal, terus tenyeh sain borang aku tuh.

Tak sabo nyerr nk cutiii.. Nak rehat puas-puas. Yahoooo!!~

"SELAMAT BERHUJUNG MINGGU"

Cermin tu kotor la plak.. Aiseyyy! Hiks..

39 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

selmatberhujung minggu

ChiLaBaey's said...

Memanglah penat... tapi bila dapat cek langsung tak ingat dunia nanti.... macam tulah rutin kerja.... selamat bekerja di hujung minggu dan selamat bercuti nanti.... kerje elok2 ye cik wawa_nadwa.... minggu depan mesti byk entry lagi ni.... ingat tadi dalam toilet tangkap gambar... suspen betullah..... senyum selalu macam selalu.... :)

Anonymous said...

Hye Wa,Kesian nye kena keja..
Selamat berhujung minggu

nesloais said...

ooOOOooo dpt cek yer kalau kije sabtu.. bila lg nak belanja sy makan sate kat ampang tuuuu..

Pujangga Asmara said...

Pipi Wawa.... Oh My God.. Kakakaka..

Liquid said...

eheh xpe2 workaholic same cam incek liquid. hee.

slamat berhujung minggu too. =D

[ Ewan The Lagend ] said...

ko tak dapat cek lagi?
aku paham kenapa...

aku lagi best, dah 3 claim gaji tak dapat.
makan meggi je kat umah sendiri.
:P
hu5..

selamat bercuti sakan...

Zyma Saad said...

Wawa...
Keje mmg la keje,Wawa.Tapi Wawa kene jg kesihatan diri. Akak nengok ko,Dik,kurus semacam je.
Cuba Wawa amik supplement.
Jangan jadi hamba keje,kesihatan kene jaga,Wawa.
Skrg ni zaman yg tiada sempadan...penyakit pun byk & di sekeliling kita.
:)

Shahrul Azry said...

selamt bercuti dan beristirehat!

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana :

selamat hujung minggu cik lyndawawa.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's;

klu dpt cek xde la terase penat sgt. kira berbaloii la jgk keje ujung m'gu nih.
=P

isk.
dh serik amek gambo dlm toilet.
nnti de org kec0h satu tum ni.
hahhahaha!
=P

Wawa_Nadwa said...

Anonymous :

siapakah gerangan kamu??

yer maceh!
selamat berhujung minggu.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

a'ah keje ujung minggu mmg dpt cek. Klu masuk kt slip gaji mau kena t0lak ngn EPF.
adoi dpt skit je.
hehhehe!~

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara :

wakakkaka!

panggggggg!!~
hambek ko.
amboiii perli ye.
=P

Wawa_Nadwa said...

Liquid :

owh same ye.
bgus2.
mari kite keje beramai-ramai.
lallallaa!

momguess said...

akak baru nk komen psal cermin tu dik, sib baik ko sedar diri...dn cunnn

hohohoho

dik, ko jgn lupe vote akak utk contest supermummy amazing bloger award erk. g jer kat sidebar akak tu. ko click bebanyak pon xper. tnkx in advance.. muahsss

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ] :

aku tau hanya ko je yg paham sbb ko pun same cam aku tak dpt cek lagi. huahahhahah!

shian nyerr mkn maggi je.
ok wat.
maggi goreng bleh wat.
maggi sup bleh..
dap dap.
tp klu hari2 mkn maggi naik muak aku.
kekekke!

Wawa_Nadwa said...

Zyma Saad :

baik kak.
tp yela nk carik duit lebih.
duit tak dtg bergolek kan.
hee!

tu laa.
badan pon dh macam lemau je.
dh tak larat dh.
tu yg amek cuti nk rehat kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

selamat bercuti dah selamat menduduki exam.
=P

khaLifah feDi said...

oooooooooo dpt cuti ek? maw berkawen ker? hik3..lalala

slmt bercuti op3 lame lagikn lalalaa..:)

psst pinjm cermin bolih?

Wawa_Nadwa said...

momguess :

sy mmg sedar kan.
sbb tu bgtau awal2.
kekekeke!

owh yeke.
baik wawa akn terhaj skrng.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

a'ah nk cuti.
tp bkn kawen la cuti nk rehat.
klu wawa cuti kawen takde 2 3 hari.
3 minggu wawa cuti.
wakakkakakkaka!

eyhh!
tak bleh.
tu cermin sakti..
=P

LeeSlimShady said...

wawa deme ni oghang peghok kerr...

bila cuti?

boleh kita dating...kah..kah..kah..kah

Anonymous said...

sya peminat awak la wa,hehe..org besut di sini..
sue_besut

Wawa_Nadwa said...

LeeSlimShady :

owh tidak.
sy org kole lump0r.
=P

Wawa_Nadwa said...

sue_besut:

hi sue.
selamat berkenalan.
=)

khaLifah feDi said...

oic..cermin sakti..agak2 law kf pinjam msti kf encem kot hik3..lalala

emm law ari tue kf postpond cuti then kasi sma dgn cuti wawa mebe leh kf ushar2 wawa ekk?

cuti atas katil aje lah ea emm!!!

Anonymous said...

hehe,Salam kenalan..Sepupu nye Harlina..Wa,bgthu Harlina tolong add nick name nie k..ma_ila83anjung@yahoo.com..Thanks wa..

LeeSlimShady said...

macam tu sama la kiterr.....

kiterr pon oghang KL....

Kalau hari minggu macam ni kiterrr lagi suka.....lepak dengan kawan - kawan arts kat CM..

Wawa pulak macam mana....kalau senang turun la sana lepak dengan Lee dan kawan - kawan Arts

LeeSlimShady said...

kalau tak pun meh la join klik - klik arts kitorang lepak sambil minum teh tarik sepetang di retoran annexe kat CM.....

Mohd Kamal said...

letih pn dh x rasa kalu dh dpt fulus.. kira kuat gak awak yer!! bole keja straight seminggu..

i baru je masuk haru selasa, dh sibuk nk cari mc.. hehe!!

Rashid said...

eee naper cermin tu buatkan pipi wawa makin temban je.. eee comelnyerr..

Nem0 o0h Nem0 said...

sy lagi suka keje dr duk umah,borink.. =p

Wawa_Nadwa said...

sue besut:

ok sue..
nnti wawa ngtau lina tuh ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

LeeSlimShady :

owh ske lepak CM eh.
wawa jarang la pegi sane.
sbb tak0t pun ade ngn tempat2 camtuh.
risau la tgk org keliling tuh.
hiks!

wawa gi sane pon klu nk order brg je. mmg dh lama tak gi sane.
=P

wawa ujung minggu pon lepak umah rehat atau kuar shopping, tgk wayg je.

Wawa_Nadwa said...

Mohd Kamal :

takde la keje seminggu tu wak.
ahad keje la.
tp d0k umah pon cam x rehat je.
penat beb!

MC??
ish3!!
j0m MC same2 bdn cam x larat nih.
wakakkaka!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

a'ah tuh la.
cermin tu yg salah.
dia yg wat pipi wawa nmpk tembam.
hehehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Nem0 o0h Nem0 :

klu ashik keje pon boring jgk yang.
=P

AbdulWaheeD said...

elamat bercuti...
ingat ler i yg tersayang ni eekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998