Tuesday, April 7, 2009

Award dari Khalifah Fedi.. =)

See seee seeeeeee!! Ku dpt award koooo. Hee! Korang dapat takk??
Takkkkk?? Ishhh3 kesiannn.. =P
hiks! Gurau2 je ekk jgn terase, jgn amek ati yer.Align Center
Aku ade baca blog seorang member nih, ade org komen la dia "dpt byk award pon sebab dia cantik dan blog bkn best mane pon" ellowww.. org dah kasi tuh hambekk je la kannn... Takkan nak t0lak plakkk.. Cantik dia tuh adalah satuu bonuss je.. ishh.. korang ni tak baiikkk tauu. Aduyaiii..

Thanks Khalifah Fedi (KF) untuk award ini.. =)Khalifah Fedi (KF) juga pembaca dan pengomen tegar blog ini.
Thanksss yeahhhhh!!
(+_+)


2 comments:

khaLifah feDi said...

emmm..malu aq wei tgk pipi aq dh merah lalala...sebut name aq pg2 nie..adeh!!! ehem3 tersedak aq num kopi nie wawa..hik3..emm tq :)

p/s:gembira cm maw terbang wlupon maw mogok sudaa tak dpt cuti huhuhuh..

ChiLaBaey's said...

Bestnye dapat award.... saya pun ada award utk awak nanti.... cuma belum nak diserahkan secara rasmi je lagi.... saya entah sapalah nak kasi....:( apa2 pun senyum selalu macam selalu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998