Friday, April 17, 2009

Merah atau hijau??

Apa yg korang nampak pada gambar dibawah ini?
Nasib baik ade polis trafik, klu takde nak jalan ke tak nih..
huhuhuhuu!
Maaf! Tak dan nak taip panjang2 sekarang, aku sgt sibuk.

"Selamat Hari Jumaat & Selamat Bertugas"

18 comments:

LeeSlimShady said...

wawa...penah simpan impian nak jadi model kerrr?

muke wawa ni macam familiar la

atty's said...

bahaya kan..lampu gitu..
kt bangi..ade traffic light.merah je..pulak..semua.

Aien cute said...

hahaha...
kok iya pun agak2 lah...
jangan ko langgar trafik tu udah lah nyer ~

ChiLaBaey's said...

Kalau saya, saya pilih hijaulah.... kalau pilih merah pun ok juga.... tajuk dah macam ayat bangla kat pam minyak pulak.... hehehe.... :) minggu ni banyak rancangan ke?

Wawa_Nadwa said...

LeeSlimShady :

xpenah pon simpan impian nk jd model.
ni saje ske2..
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

mmg bahaya.
huii..
sib baik ade polis trafik.
=P

Wawa_Nadwa said...

Aien cute :

ish.
idok la.
wawa ni pemandu berhemah ok.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehee.
minyak biru ka merah??
=P

s0k wawa kena keje.
takde plan ape2 pon.
aduihhh.. penat la tiap minggu keje.
(+_+)

ChiLaBaey's said...

Oklah tuh... sementara masih bujang... nanti kalau dah berkeluarga lagi penat... dan banyak benda nak difikirkan.... enjoy selagi boleh.... :)

ChiLaBaey's said...

Tu wawa belum masuk kerja swasta lagi... lagilah sibuk dan penat dengan beban kerja yang ada... memanglah diaorang bayar gaji tinggi, jadi kerjanye pun tinggilah juga.... :0 sengeh selalu macam selalu.... oppss... silap.... :)

nURmALa mAZLan said...

hahaha...merah + hijau jadi kaler aper eh??

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hmm..
tu la psl.
skrng ni nk enjoy puas2 dlu br pikirkan hal itu.
kekekkee!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hmm..
tu la psl.
skrng ni nk enjoy puas2 dlu br pikirkan hal itu.
kekekkee!

zamdotcom said...

kalo camtu kena berjalan berhenti, berjalan berhenti, berjalan berhenti..sampai lepas lampu tu.. ^^


p/s: tunggu menyala merah, kuning, hijau serentak

neezareef said...

slmt hujung mgg wawa...hr jmaat semua nk setel kalo bleh kan..weekend rehat otak

khaLifah feDi said...

emm wawa mesti abg trafik tue encem kn..hik3...

oklah wawa keje bgus2 ok..awinie cm biasa arr kf cuti emm ni kat cc luar nie sempat lagi ushar blog emm ok cau dulu..maw mamam buah mangga arr..jgn jeles nh amik bau aje bolih kn..lalalala...


psst esok keje?

Rashid said...

merah atau hijau? ermmm warna oren bolehke?.. hahah!!!!

AbdulWaheeD said...

i nmpak merahhhhhhhh laa ekkekekee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998