Monday, April 20, 2009

22,078!!!

22,078!!

Dah nak dekat 22,222 dah koranggg!
Bagi yang taktau pape sila klik entry Menanti detik 22,222 sebab ade yg baru kt sini kan so ade yg blur kejap. Hiks!
Jgn lupe dan jgn
buat-buat lupe ekk..
Aku mengharapkan bantuan kalian..
Lallalalallala!~

"Selamat Pagi!!!"

31 comments:

WeBViDeOKLiP said...

blurr?

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat pagi WAwa..

Wawa_Nadwa said...

WeBViDeOKLiP :

hahahha!
sorry2,
tak tau cite ek.
nnti wawa edit blk.
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

selamat pagi..
=P

Cik Wanie said...

Selamat Pagi Chenta,
eh chenta plak,
wakakakakakakakaka...

blurrrrr???
siapa yg blurrrrr,
hurm...

confis kejap...
hik hik hik

khaLifah feDi said...

oh ok takkn lupe!!

emm harap2 aq yg dpt hik3...:)

psst klu dpt no.tue nk wat aper?

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

selamat pagii..

blur dak atas ni.
dia tak tau pape.
akk tau d0k?

=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

hrp2 jgk kamu dpt.
klu dpt no tuh wawa akk bg coklat coki2. ek.
ehhehe!
=P

ChiLaBaey's said...

Sabo2... tak lama lagi.... moga dapat apa yang dihajati... buat kenduri doa selamat sekalilah nanti.... 22,222 lah katakan... kenduri kawin pun bagus juga... hehehehe.... hahahahaha... hohohoho... :)

Shahrul Azry said...

selamat pagi cinta?? :P

tido dulu!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahahha..
kekekke!
huhuhuhhuhuh.

tak terkata ape.
over je taw!
=P

ChiLaBaey's said...

Habis tu dah capai 22,222 yg dihajati.... buat2 lah aa yg patut.... makan2 ke, tengok wayang ke, picnic ke, kenduri kawin ke... opss... tersebut lagi.... :) hehehe...

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

alaa.
tu takde mende.
hanya la ske2.
lain la klu dpt hantaran 22,222.
wahhhh!
mase tuh mmg buat kenduri besar2 tuk awk ekk.
=P

ChiLaBaey's said...

Wahh dah pasang angan2 dah nak RM22,222 untuk hantaran.... mahal beno tu.... nanti saya carikan lah utk awak wawa... tapi kalau 22,222 rupiah ramai yang nak kat awak.... 'iye buk, benar saya cakapkan... calonnyaa ada diseberang laut.... dan adaa juga merata di sini... kiranya mau, beritahu saja...'.... buleh saya carikan dgn kadar segera... hehehe... ;p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

eyh.
tak tak tak!!
mahal nyeee..
kena carik dato' yg byk duit.
hahahhaha!

xpe2!
takmo..
eeii seram.
kekekeke!~

ChiLaBaey's said...

Dah angan2 cari dato' pulak budak ni.... dapat dato' gatal baru tau... tahu2 dah ada bini 3 org... tak pasal2 jd bini ke-4.... ok juga tu.... hidup goyang kaki ye.... selamat dunia akhirat.... :(

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ish.
tak3!
astafirulahalazimmm..
mntk la dijauhkan.

ChiLaBaey's said...

Bagus2... kalau itu yg diminta... saya doakan awak dpt jodoh yg baik2 sahaja dan dapat bagi awak hantaran 22,222 rupiah... opss silap... RM22,222.22 sen tunai... (kalau dalam bentuk cek nak, saya rasa tak payahlah sekarang org byk tipu je bila pakai cek... sebenarnya cek tak laku, takde duit sebenarnye...) pakai bank draf ok sikit.... atau bagi dalam tabung tapi dgn mesin kira duit syiling sekali... ok tak?

khaLifah feDi said...

cokelat emm ndak maw!! demx2 maw buah pauh takpon sambeel tempe hik3..lalala..:)

Azuan_Zameer @ RashRozhams said...

yes... Dapat 22222..

no pengunjung bertuah tu, so apa hadiahnya?

hahahah...

~myspace/azuan79

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahhahhaha!~
x agak2 tau nk bg duit syiling jenuh la nk kira.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

haa..
dpt ke tak..
cbuk mintak tempe tuh??

Wawa_Nadwa said...

Azuan_Zameer @ RashRozhams :

ape bukti yg awk pengujung bertuah itu??
sila buktikan.
=P

ChiLaBaey's said...

Tahniah dah pun mencapai 22,222 yang ditunggukan.... lepas ni buat kenduri ye... untuk blogger2 awak... target nombor apa pulak lepas ni.... kalau saya tunggu nombor 88,888 (kaya x5.. fahaman org cinalah).... counter nombor pun saya tak masukkan dalam laman blog saya.... tak retilah... tapi nak buat apa? bukan ramai org masuk dlm blog saya....kan.... :(

Tahniah sekali diucapkan..... wawa_nadwa....

ChiLaBaey's said...

Yang bab hantaran duit syiling tu, kan saya kata mesti dgn mesin kira duitnye sekali mcm dlm bank tu.... jadi bila habis majlis kawin tu, malam boleh kumpul ramai2 dgn keluarga mengira... seronok tu... tak pernah org buat lagi, wawa.... boleh...??? kalau tak cukup macam pulak ye..!!???

ChiLaBaey's said...

Tadi check shout box terperasan pulak awak tanya kat sapa entah ada sapa2 print screen tak no22222 tu.... jgn risau saya ada buat, lupa nak bagi tahu.... nanti saya email kat email wawa tempoh hari ye.... sabo2.... jangan tegur... nanti demam.... hehehe.... hahaha.... hohoho.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

yey!!
awk ade wat ekk.
maceh maceh maceh!!
nnti email yer.
=P

ChiLaBaey's said...

Sukalah tuh.... nanti malam karang, dah malam pun dah.... saya emailkan kat awak... pagi2 nanti check ur email ye..... arios.... senyum selalu macam selalu.... :)

AbdulWaheeD said...

comel gmbo awak 2 ekekekeke

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

wawa dh amek dh.
maceh yer.
entry sok akan kuar.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

hiks!
maceh.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998