Tuesday, March 3, 2009

Yeahh! Vote Amir Raje Lawak..

Mari kite ramai-ramai VOTE tuk amir raja lawak tu yeee.
Aduyaii..
Sebenarnya aku kesian la ngn si Amir ni.
Tiap kali dia perform mesti aku macam tak smpai hati je nk tgk.
Kesian sgt2 tahap cipan kt dia..
Kadang2 kelakar, kadang2 cam tak lawak pon adoo.
Bile turn dia je cepat2 aku tukar channel lain.

Amir 0wh Amir!!

Aku rase mesti ramai VOTE dia sbb kesian kan kan kan..
Hati ku hancur lebur bile dia tak terkeluar..
Rase nk tubit2 je pipi dia, rase nak timang2 je dia kooo..
Nape dia tak keluar?? Layak kah dia smpai je FINAL??
owh tidakkkkkkk!!~

Amir owhh Amirrrr.. I'm Sorryyy!! =P

Aku lebih ske LNJ tapi sayang la dorang terkeluaQ!!~

47 comments:

Ceera said...

plzzzzzzzzz la amir.. tak lawak langsung ok..

vote jihan... hehe

eye10 said...

undi kesian la tu..x best lansum la amir..eh ada la best sket2..

neezareef said...

sy pn menci dia g final
im sorry amer..akak x soka ko sgt2

SULTANdiblogBETA said...

of coz lor...beta pn rase sbgitu roopa...bosan siot...rse nk smckdwn je bliau kt ats tu...tp kmfrm die juara la..tp kmfrm jg xlaku kt luar nnt..hehe..dosa beta ngumpat...

Dakjaat™ said...

owh .. ni yang majoriti vote this guy is klantanese.. so thats why dia dapat masuk final .. well .. orang klantenese ni main pilih bulu sejenis dia .. takde dorang nak tengok bakat ada ke takde.. dorang nak naikkan orang kelantan sendiri .. pendek kata dorang mengundi bukan berdasarkan bakat.. sungguh keji !

Takpe.. biar dorang vote amir.. takyah kutuk2.. even budak tu menang .. takkan kemana .. tapi pihak astro lagi bijak .. hahahahaha! amir tak lawak .. ini pandangan peribadi.. sepah ngan jihan best..

bandingkan amir dengan man belon .. aku rela pilih man belon .. wakakakakakakakkaa!

Wawa_Nadwa said...

Ceera:

kdng2 gelak sbb tgk gaya dia je.
hehhehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

eye10:

tu la.
shian kt dia sbb tak kuar2.
=P

nURmALa mAZLan said...

laa.....jangan la undi sebab kesian dik oi... amir tu x lawak la..wak!!!

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

tu la kak org rmai ske dia kot.
kekekke!

cik_ah82 said...

betul3x..
kalo dia muncul, mmg tukar chanel or mute..
coz malu nk tgk lawak dia yg mmg xlawak langsung tu..huhu

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA:

hahahhaha!
ske2 atik je nk smkdown org tau.
ishhhh mmg kesian la kat dia.
aduhaii.
agaknye dia dh x sabo nk kuar kot.
=P

Munirah Abd said...

jihan BEST!!!!

y amir!!!

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™:

ni la sbb undi kesian.
bkn dasar bakat.
kesian kesian.

man belon??
owhh tidakkkk.!!
hahahhah.

VOTE SEPAH & JIHAN!!!

KhairiL's said...

kumpulan sepah lagi lawak

mesti dia org yg menang nnt

KhairiL's said...

kumpulan sepah lagi lawak

mesti dia org yg menang nnt

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

xde mase la wawa nk undi amir kak.
wat abes kredit ajo.
wakakkaka!

.:CiK ArA:. said...

betui2
memang macam hampa giler bila tengok dia tak kuar dan bila tengok peratusan dia paling tinggi 86%.. waduh2.. rasa cam nak gigit aje...

Wawa_Nadwa said...

cik_ah82:

haha.
same la kite.
cepat2 tukar channel lain malu je tgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

Munirah Abd:

of coz jihan best!
amir?? owhh TIDAK..
=P

Wawa_Nadwa said...

KhairiL's:

antara JIHAN or SEPAH yg akan jd juara nnti.
kite tunggu dan lihat saje.
=P

Wawa_Nadwa said...

.:CiK ArA:. :


wakakkaka!
cik ara, wawa pon same cam kecewa gilerrr nape dia masih berada kt dlm tuh.
yg ok terkeluar plak.
aduhh!

eye10 said...

korang ni bab mengutuk no 1 la..x abis2 lg tuh..dh rezeki dia Tuhan bg nk wat cemana?yang korang kalo x suka xyah la undi..ngundi pn perabis duit je pon..xde pekdah langsung buat pengundi tuh..lain la kalo dh ada kontrak kalo org yg kita undi tu menang, dia nk bg proton exora ke sebijik..aku pon nak undi..

Wawa_Nadwa said...

eye10:

opsss!
sorry2!
a'ah la korng, udah2 la tuh.
eye10 dh marah dh ni.
=P

KhaLifah feDi said...

hehehe........

aq x leh vote arr wawa..psl aq x guna pone kn..hehehe

*tel.umah buleyh???

eye10 said...

bukan marah..nasihat!
butang baju melayu aku mana pah??

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feD:

hahhaha.
ok2!
tepon rumah pon bleh la.
=P

Wawa_Nadwa said...

eye10:

teringat P.Ramlee.
=P

p/s: maaf nama ku bkn pah! wakakkaa.

ku tak sempurna said...

ingatkan ko bebetul suka kat amir tu...

nak pengsan jap aku...

tak tau kat mana lawaknya...

lagi lawak kucing jiran aku :D

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

elloww!
tu hanya sekadar perli sajoo..
gile koo.
=P

atty's said...

tu ler..amir..tu makin ari makin teruk..

kty pun tak sanggup tgk..mcm memperbdhkan diri dia je..

org undi pun sbb sian..adeh sian..sian nya..

KhaLifah feDi said...

eh ye ker? tatao pulak aq.wawa...
ekceli jujur aq tk tgk pun..hehehe..

*byk koje laen..

Rashid said...

adehh sorry wawa. tak dapat nak komen.. kerna tak tengokpun Raja Lawak.. sollyyy..

AyAres151 said...

vote for SEPAHHHH

ChiLaBaey's said...

Tolonglah..... kesian tengok di diperbodoh2kan oleh orang dan diri dia sendiri.... langsung takde peningkatan, terhegeh2, terjuloq2, terjeliaq2..... saya rela vote for sepah & juhan/johan lagi.... dr membazirkan line phone saya je... oooo suka amir ye.... ajaklah dia nanti gathering akan datang... merajuk lagi ni.... :(

haya_yaya said...

sian woo...akak nengok pengkritik pn x smpai ati nk kondem..huhuhuuu...
mulut akak ko ni,kengkadang mcm nk krem..nak gelak ke idak..nk gelak ke idak..smpai tahap,'bang tukor ler channel,tak tegamak den nak nengok c amir nii...'
sib bek laki akak tak gitu walau namanye same...hukhukhukk..

Diana-k said...

saper la yg vote amir nie..
tolonggg laaa..
rase cam nak merayuuuu jerrr suh dier kuar!!

eye10 said...

x abis2 lg budak2 ni menambahkan saham akhirat...sudah la ko wawa..ko start tuh..kira ko ceo la..aku xtau jeng jeng jeng..

Wawa_Nadwa said...

atty's:

hmm..
tu laa..
klu dh dpt masuk final tu hrp xde la dia malukan diri dia lagi..

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

owh tak tgk.
xpe la.
xde la rase pape..
hiks!

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

bgus tak tgk.
rs ni org kg cikgu ni kot.
hehhe!

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

ya ya ya.
sy SOKONG.

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ELLOWW!
wawa x ckp wawa ske dia eh.
plsssss..
=P

tapi ape yg awk ckp tu sy setuju jgk.

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

tu la pengkritik pon cam x sampai ati je tgk si amir tuh.
nk komen pon cam alahaiii kesian kan.

owh name laki akk amir.
huhuhu!!
akk patut VOTE dia la kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

Diana-k:

wakakkaka.
kijam ko diana.
tamo tamo tamo camtu.
tak baikk.
hehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

eye10:

aku bkn ape.
saje je nk kongsi pendapat ngn dorang sbb aku tau rmai yg sependapat ngn aku.
wahahhaha!

klu ko baca pendapat sume kt atas ni sume same kan.
Bkn nk KUTUK ke ape cume nk luahkan keTIDAKpuas hatian masing2 ajoooo.
=P

mungkin kite bleh anggap DAH REZKI DIA KAN.. terima ajo lerrr.
(+_+)

aidila said...

kenapa amir xkuar ar,
sye p0n xbrape nak berkenan kat dye!
hahaha.
vote sepah!
yeah!

Wawa_Nadwa said...

aidila:

hahaha!
xpe la dh rezki dia.
kekek!
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998