Tuesday, March 17, 2009

Yahooooo!!



Bile cuti sekolah, aku lah org yang paling gumbira kooo.
Nak tau sbb ape????
Sebab jalan ampang tu cam aku yg punya.
Selalu keluar rumah kol 7, nk sampai ofis tuh dalam 50 minit la jgk.
Kalau cuti sekolah aku sampai ofis hanya 20 minit sajerrrrr.
Bile dh tau tak jammed, aku pon kuar la lambat2.
Kalau ari biase tak sempat nk bernapas terkejar2 hnto dak kecik tuh gi sekolah lagi. Tau2 area sekolah kan, makbapak drop anak sesuka hati je pehtu dahhhhh jem kt sekolah tuhhh..
Adalah dengan hormatnya dimaklumkan bahawasanya CUTI SEKOLAH ni aku cuti hnto adik sekolah dan jalan tuk minggu ni adalah milik aku.
He he he!



27 comments:

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emmm..jln yg mane ekk..ti kf nkteropong jln tue..ti law nmpk kete biru tu leh arr kf thn hehee....ok take care drive kete tue ea..

neezareef said...

wawa,
akakk stuju bangat statement wawa,,akak pn jd ratu jalanan (eh ratu jalan) la seminggu...aman donia nk g keja lmbtzzz pn x pe..ahaks!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

jalan ampang.
tau d0k??
teropong jgn x teropong.
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

same la kite kak.
hehhehe!
aman sgt.
=P

Y u Z z 9071 said...

ya betul..

nikmat betul jalan raya time cuti cuti ni...

nestumrasberi said...

salam adik manis..
akak link wawa boleh?

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071:

hehhee.
ya betoiii.
lg2 jln ampang ni yg sentiasa sb0k kan.
=P

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

jln ampang !!!! yg ade simpg empat tue ker?

nesloais said...

uiks.. kuar seblm 7 kaa..
pkl 7 tu sy baru sudah smayang suboh.. miahahaa..

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi :

bleh je.
mari2!!
=)

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

owh tau ekk.
situ lerrr..
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

hahhh?
org dh kemane dia br abes smyg.
ape daaa.
hehehhe!

Ceera said...

wpon title kakak tiri, tatap jugak ko baik hati anta adik ko gi sekolah kan, hahaha

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

haaaa.
tu laaa.
don't judge AKU by its cover okey.
sebenarnye sgt baik hati org je tataw.
puji la diri skit.
kekeke!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hantarkan kiter p kj wawa...ngeee :D

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

bleh saje.
dimana tmpt keje kamu??
KL????
owh tidakk mesti sangkut jgk.
kekekkee!

★ Nu♥ℜul ★ said...

mmg gembire hek2 =)
nikmati mse cuti skolah nieh sbb nnt
skola dah stat xdpt nikmati lagi
iseehh ..

gud mOwning sis wawa
have a nice day =)

a s m said...

cuba tgk recent visitor sape dia mamat 2 hehehe

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

tatao pun tp ade tgk n3 yg lps2 bawu taw hehehe.ok deh tq..

^-^

Shahrul Azry said...

cuti sekolah??
argh adik2 ada kt umah!
abis jahanam barang aku!

Wawa_Nadwa said...

★ Nu♥ℜul ★ :

huii..
dak ni ske la tu cuti sekolah.
hee.
=P

Wawa_Nadwa said...

a s m:

mamat mane?
x phm la dier nih..
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

bagus nye kf nihh.
hahhaa.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

biasa la tuh.
jahanam la brg2 ko.
kekekke!

*ayu* said...

ya betul!!! jalan sangat heaven!

S h i n o said...

jd driver la plak...
hehehe

Aien cute said...

yooo lahhhh!.. aku pun ceng gitew ngak. jalan clear ajer... best jer menyunsur bawa keta laju2. Tapi yang aku cakap nie kat NPE tau, bukannya federal.. kalau federal totap sama... mencik aku!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998