Monday, March 2, 2009

Usah tinggal daku kekasih..

Hari ni wa agak jiwang berbanding hari-hari biasa.
So mari kita layan lagu jiwang ni bersama-sama ye.
Layannnnnn.. Best woo lagi nih.
Lallalalala.. =P

Klu nk dengar klik kt play tuh ehh..
Usah Tinggal Daku Kekasih - Exist

Usah tinggal daku kekasih
Usah biar aku bersedih
Percintaan ini memang zalim
Tak bermata tak behati
Seolah-olah kini teracunnya dunia
Kita pernah riang bersama
Kita pernah rasai duka
Mereka ingin kita berpisah
Tanpa harga tanpa nilai
Tanpa mu aku sepi

Ku tetap akan berpegang janji
Untuk hidup bersamamu
Walau diri sengsara
Tiada lagi air mata
Dapat ku merayu untuk bersamamu

Jangan tinggalkan aku walau sementara
Jangan biarkan dendam mempermainkan kita
Di mataku hanya kau penawar dan syurga
Usah engkau tinggalkan
Tinggal daku kekasih

24 comments:

KhaLifah feDi said...

eh kf x prnah tingglkn wawa pun..hehehe..=)

*sdg asyik dgr lagu kiroro-mirai & best friend bes siut..

atty's said...

sesekali jiwang apasalahnya..hhhheehe

kojah said...

tag kamu udah langsai ye =)

Shahrul Azry said...

nidji takde ke?? ;)

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

cheeewahhh!
ok promise jgn tinggalkn blog ini.
hehhehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

btol btol btol!!
gaye upin & ipin.
=P

Wawa_Nadwa said...

kojah:

ok. maceh byk2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

alaaa.
sesekali dgr band malaysia la pul0k.
ashik band luar je.
ish3!!
=P

KhaLifah feDi said...

bhahaha.blog aje..??
orgnyer sekali ......lalalala.........

Diana-k said...

ape kes tetibe jiwang??
rindu cikgu kah???
opppssssssssss..
kihkihkhihkhihkhi

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

huh??
aiyoo.
x phm la kf.
=P

Wawa_Nadwa said...

Diana-k:

hahahhahha!
xde makne nyeeeee.
ko tak agak2 aar.
kekekke!
=P

KhaLifah feDi said...

elehx2 wat2 x fhm lak org etu........

lalala.........

ok keje leklok ea cik wawa....
slmt pulang...drive kete...slowx2 taw..

*mahu tido sudaa nie..

nesloais said...

owh jiwang karat kaa..
lagu sy lagi karat punya jiwang..
old skool punya...
ntah wawa dah lahir ke lom time tu.. muehehee..
pegi le tgk my blog..

AyAres151 said...

shahdu bf dia dengar lagu ni....

SexyCow™ said...

mcm meriah jer.. best rr korang buat gathering mcm nih.. thumbs up!!

SexyCow™ said...

cop.. tersalah post nih.. post tadi utk entry gathering tu.. hahahah..

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

owh ok2..
bile baca balik baru phm.
maluuu nye shayeee.
hahaha!
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

elloww!
takat lagu fran tuh dh jemu dgr.
kekekekke!

adenium said...

syahdu wooo.....lagu nih..

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

shahdu la sgt.
kekeke!
=P

Wawa_Nadwa said...

SexyCow™:

aiyoo.
camne slh post tuh.
mesti excited sgt nk komen.
hahahahha!
=P

Rashid said...

Naper ni wawa.. Sapa yang nak tinggalkan wawa ni? hmm tuu orang tu tak tau menilai ke.. beruntung tau kalau dapat wawa ni. Murah ngan senyuman.. rasa tensionpun ilang bila tengok je senyuman wawa..

psstttt tak sangka juga ek..

[ Ewan The Lagend ] said...

hu5...
sayunyer...
letak la lagu len plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998