Monday, March 30, 2009

TAG tentang Owhhhh!! Wawa..

Tagged by SisLinMdNoor*Apakah nama blog anda skrg dan kenapa anda memilih nama itu?
- Owhhhh.. Wawa
- Hurmm.. Cam unik, tak penah org wat lagik dan macam org panggil Wawaaa!! Owhh wawa.. hiks! Atau macam org kenal tak kenal, owhh.. Wawaaaa!!

*Apakah link blog anda skrg dan bagaimana boleh timbul idea nk menamakan seperti itu?
- http://misswawa.blogspot.com
- Misswawa ni cam ala-ala miss world gitu. ahahhaa. Bleh cam tuh? Lantak aar, ske atik aku la nk b0h ape.. Mase mula2 tu cam pening nak boh nama ape, macam2 adoo. Last Misswawa adalah pilihan aku.. =P

*Apakah 'method' penulisan dlm blog anda?
- Macam2 ade, sume mengenai kehidupan Owhhh!! Wawa..

*Pernah terasa nk hapuskan blog anda?
- Buat mase ni tak penah terlintas nak hapuskan blog aku ni. Tapi rase nk hapuskan MySpace la. lalallalalaa!

*Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yg tag anda ini?
- SisLin ni gemarkan kan kaler purple, menceritakan kehidupan beliau dan blog sentiasa update! Rajin huh.. =P
Mase kursus induksi kt johor tahun lepas, walaupon aku kt sane 2 minggu tapi masih tak berkesempatan tuk berjumpa dengan nya. Blom ade rezki la tuhh.. =)

Namo TAG sape2, blom tentu korang buatkan. Nnti kecik atik aku. Hehhehe!

2 comments:

SiS-lin said...

Tahnkx Wawa,,,muah3x....I like purple!!!

khaLifah feDi said...

nie mesti mengata aku kn..wawa..

*psst: smlm pegi wedding pn.mala tak? x jumpe pon..arr..wawa bertapok ea!!!

p/s:-tagmu akn kf wat bile hati dh sembuh ok..saat ni blog aku ter"gantung" emm...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998