Thursday, March 26, 2009

Siapakah saya??

Khalifah Fedi!! sorry lambat wat tag ni. Aduihhh.. Sekarang ni aku sibuk sgt dengan keje, collec soalan exam, betuikan soalan lagik. aduiii.. Ni ade lagi TAG aku tertinggal. Kf, wawaa dah buat ekk.. Jgn Majuk tau, semoga cepat sembuh. Nak bersin pon jgn bersin kt blog wawa ni nnti sume org berjangkit. ehhehehe!!

1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
.Aku tuan punya blog Owhh.. Wawa!!.

.Masih bujang tapi tetttttt.. hee!.
.Muke nampak garang tapi amat sensitip (mudah tersentap).
.Ske makan ais cream Vanila.
.Suke menyanyi dalam kereta. hehehehhe!.
.Suke shopping sorang2.
.Masa makan ade musim.
.Suke berposing ala-ala model.. hahahha!.
.Mood cepat berubah.
.Alergik dgn habuk.
.Mudah kesiankan org.
.Mabuk laut, gayat tempat tinggi.
.BENCI ngn pacat, lintah dan ulorrrrr. Eiiii.. gelii.
.Aku sgt EGO tapi kdng2 la. Hee!
.Raut wajah mudah nmpk kalau tak ske ke? marah ke? sedih ke? Takleh nk sorok. =P
.Peminat setia masakan MELAYU @ senang cite masakan kampung
.Kureng mkn kerang/ketam/udang sbb MALAS NK KOPEK. HAHAHHAA!
.Kdng2 cam pendiam, kdng2 cam byk ckp plak. (tgk la ngn sape).
.Tak ske org yg agak slow dan terhegeh2 (sbb aku jln laju so bleh jadik sawan bile jln ngn org yg jln ala-ala perempuan melayu terakhir nih. Aduihhh!).

2. Sikap kamuh yang 'mantap'?
Tak paham la soalan ni. KF, sila tulun jwbkan. hiks!

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?
Cepat tersentap dan mudah mengalirkan air mata.

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
Handphone.(ibarat nyawa klu takde, cam serba tak kena je)

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh?
Senaraikan brands nye.
Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
.Alaa.. lupe la. Tgk kt entry pasal hp. Aku penah wat entry psl hp yg penah aku pkai.

6. Siapa bestfriend kamuh?
Takde bestfriend. Kesian kan. Sume ntah kemana menghilang.

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh?
Kenapa kamuh sayang dia?
Lalan sbb dia sgt COMEL.

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
hURMMM.. Mungkin dah ade family sendiri dan masih bekerja disini sbg kerani. Owh mungkin jgk dah naik pangkat kerani kanan. Wahh! over taw!

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
"..kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
Kita menangis dan tertanya-tanya..
Kemana hilangnya sinar..
Rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi.."

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
137 org.. Meh tambah lagi meh. =P

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka?
Aloo.. byk sgt la.. Sume aku ske.

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
Sape2 yg rase dirinya HOT sila la buat TAG ni ekk. =P


7 comments:

dcrysz said...

Assalamualaiiiikuuuummmmm....
biasalah kalau nak masuk umahkan???
kena beri salam....
kekeeke...
jd yang first lagiii...uiiiyyooo

nestumrasberi said...

wawa akak sangat tertarik ngan jawapan no.9 kata2 hikmah tu..boleh ke akak copy paste nak buh kat blog akak????

plisss....

Wawa_Nadwa said...

dcrysz:

w'salam.
hehehe.
btoi tuh.
bijak bijak.
=P

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi:

bleh je kak.
amek la.
=P

atty's said...

suka sopink sorang2 tu sama ngn kty..

nestumrasberi said...

tqvm wawa...

khaLifah feDi said...

ai lap u ea..byk peluh tue,,kuar masa siapkn tag nikn..hehehe..xper2 tisu byk nie...


tq sbb wat tag nie..syggggggggggggg kamu boleh kn...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998