Friday, March 13, 2009

Sape la yg punye keje neh!!

Hari tuh ku jalan2 kt KLCc pehtu singgah la parkson nk cuci mata. Tertibe mata aku tertumpu pada rak kad yg tersusun rapi di satu sudut itu. Kaki melangkah penuh gayanya ke tempat tersebut, nmpk sekeping kad yg agak lucu.. Cheewahhh! ayatt tak agak2.. Tgn lajuuu je ngamikkk. Rase2 korang sesuaii tak nk kasi org nih heee!Aku pon belek2 kad tersebut, bukak2 je ade tulisan or luahan camni. Hehehehe! Terkejut aku baca, aiseyy sapo la punye keje ini. =P
Sila la baca ye. Jika tak jelas, klik saje pd gambo ini.

16 comments:

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
macam nie punye olang pun ade lagi ker kad muka bumi nie?
dasat2...kit ptt pikir +. mgkn die syg couple die, dlm ms yg sm gaji tak masuk lagi. so tu je la cara di nak luahkan.

die tulis pastu suwuh couple die g beli...

ko letak balik tak kat tempat die? kang couple die dtg nak beli tgk ko dah beli...

hak5...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

YA AMPON...mcm drama idop wawa nih...ada2 jer mende pelik dier jumpa...ekeke...sunggoh cakar ayam tulisan tuh :D

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

dia x mampu so luahkan kt kad ni pon jadik la.

a'ah kan.
kang awek dia dtg nk baca dh xde.
tapi ngn cara ni pon OKEH ape.
so sweet!
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

tu guna nye jln2 merayau2.
ade je bende PELIK ko jumpe.
caya la ckp aku.
hehhehe!

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
tau takper...
setiap insan tu ade care tersendiri nak luahkan..

tak caye?
cube g taman2, mesti ade yg luahkan kat batang pokok, atas meja, atas kusi.

tul tak?

he5...

surayabas said...

xcukup wit nk bli r tu kehkehkeh cian tol beb LOL

Asan Taring said...

camne dia tau awek dia akan dtg baca? aku rasa dia tau yg ko akan blogkan kad ni.maka dgn ini mesej kad ini tersebar lebey luas...hahaha.

Rashid said...

Wawa,
Lain padang lain belalang. Lain orang lain cara fikir dan tindakan..

Kadang-kadang pelik ngan tindakan manusia era global ni..

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ] :

kekekkee!
klu kt t0ilet pon byk.
huhu!

Wawa_Nadwa said...

surayabas:

tak mampu??
wallahua'alammisawab!!
hiks!

Wawa_Nadwa said...

Asan Taring:

hehhee.
mane la aku tau.
agaknya tuk wawa kot.
wakakkaka!

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

ye!
mcm2 ragam skrng ni.
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

betui3...
kalau kat toilet, bukan stakat luah perasaan je...

yg wat iklan pree pun ade...
tak kire toilet laki atau perempuan...

hu5...

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ] :

wah3!
tau aje dia nih.
pernah buat jgk kah??
jeng jeng jeng.
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

ape barang promote kat toilet...
he5...
tu sume iklan murahan...
kite iklan kat tv la...
he5...
ko tak keje ke rini?

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emm...........cinta tue bute......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998