Friday, March 6, 2009

Salah gaya.. Huhuhuhu!!

23 comments:

eye10 said...

adoiiii...x pasal2 aku terasa sedih mengenangkan beliau..

atty's said...

wahhahahaha..ingat nak lompat tinggi..rupanya lari berpagar..cari nahas.le jwbnya..ekekekek

nURmALa mAZLan said...

owh..email ni..hahahahahaha..kelakar kan..

Rashid said...

hahahahhhhhhhh..
huhuuuu ada juga macam tu ke? tersenyum saya wawa..

Wawa.. T.kasih kerna ceriakan dan sukakan hati saya sebelum sy pergi sembahyang jumaat ni.. yup!!

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
ingatkan die nak wat terjun tiruk dalam kolam...
hu5...

z@md0tc0m ^^ said...

bagus jugak sekali sekala buat macam tu...hahaha
lepas dia lompat tu dia akan golek dan bangun dan berlari selaki lagi untuk lompatan pagar yg ke 2 dgn aksi yg sama..sampai la habis semua pagar dia buat mcm tu ^^ haha



p/s: dulu lompat pagar asrama je

Usagi Tsukino said...

bergaye sungguh beliau bt gaya cm tu

neezareef said...

dah telebih gaya gitu ler..
:D

Shahrul Azry said...

teringat zaman sekolah aritu :P

Wawa_Nadwa said...

eye10:

wakaka.
xde makne nye nk sedih2.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

kekekkeke!
excited sgt la tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

ni email yg akk bg tu.
kekekke!
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

hehehe.
same2.
berkongsi ceria same2 ape slhnye kan.
=)

p/s: jgn tersenyum mase sembahyang nnti suda. hiks!

amer|zhafran said...

hahaha...

bodoh punya cerita katun..
hahaha...

lawak2...

pecah perut aku...

hahahaha

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

kolam pe wakk??
wakakaka!

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

xleh bayang klu sume tiang dia terjun camtuh.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Usagi Tsukino:

bergaya dan confident nye dia melompat.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

teringat ms sekolah dlu aktif btoi dgn sukan2 ni sume.
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

lucu sih! suker2..ekeke :p

Wawa_Nadwa said...

amer|zhafran:

wahh!
sakan ko ketawa ek.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hehhee.
ske ko ekk.
gelak ckit nk tgk?
haha!

ChiLaBaey's said...

Saya rasa mamat tu kena bentes dgn org sebelah... sebab tu dia jatuh macam tu..... tergolek dog.... bukan salah acara sebenarnye.... :)

Shahrul Azry said...

he3 ckup aktif
tiap2 minggu pasni bersukan ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998