Wednesday, March 11, 2009

Redah JAMMED atau naik LRT?!!

Kalau nk ke KL aku sarankan supaya korang gunakan kemudahan yg disediakan oleh kerajaan. Yela daripada korang terperangkap dlm jem, baik naik LRT sajorrr. Hehehhe! Parking je kete kt stesen LRT tuh pastu kami bergegas utk ke mane?? Cube teka kami gi mane? wahh sekarang dah pandai soh korang teka2. Wakakkakka!~Penantian satu penyeksaan. Cehh!
Walaupon tak jem tapi tren amat lem hari tuh. Kena temankan dak ni beli sesuatu. Aku ikot sajorrr memandangkan program aku hari ahad tuh terpaksa ditunda kehari esoknya. Berjalan sakan aku cuti ni. Kekkeke! Masa menunggu tren kami penuhi dengan bergambo sesajorrr.
Masing2 amek gambo sendiri, lagi puas amek sendiri dr org amek kan.
Klu org amek kan cam bur0k je. Hehehhe!

16 comments:

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emmm gud2...amik gambor aku satu buleyh ker cik wawa..?

[dh selalu naek mende tue ]

[yAN!e][pUTraJAya] said...

pic yg bawah sekali...
muncung mulut kamoo dik
hahhahah....

sempat lagi posing eh....

comey2....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gambar kedua tu kelihatan sunggoh menyerlah aura ke'artis'an kamu...otograf kt bahu plis :p

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
betui...3
gunakanlah kemudahan yg ader...
kekadang tu nek kemudahan lagi best.
drebar ade...
kos lebih kurang je kalau g sendiri...

tapi korang mmg suke bergambor kan...
bayangkan la kalau hp2 korang takde kamera?

bayangkan lah...

Cik AniS GalaxY said...

ini amoi...jalan2 jer kejenya
betul2 anis sokong
jgn driving kt KL...jem yg amat sgt

nesloais said...

amboi.. jejalan sakan yeee...

Rashid said...

Wawa nak pergi mana tu..? ke CM ke atau ke SOGO..
Ish tak abis-abis bergambar.. siap lentuk mendagu lagi.. ahakkkkss!!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

bleh saje incik kf.
serahkan sj pd wawa.
=P

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

ala..
akk teringin la tu nk wt muncung cam tuh.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

menyerlah la sgt.
xde makne nye.
nk otograf ekk?
bleh la. kt mane nk tenyeh nih??
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

btoi3!
baik gunakn je kemudahan yg ado.
malas nye la haii nk redah jem bagai.
klu ade yg pandu ku ikut aje.
=P

ish!
xleh bayangkan klu hp xde kamera.
sbb mane je mesti nk snap gambo.
hehehhehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaxY:

jln2 cuci mata sgt memenatkn cik anis.
klu jln2 kuor duit shopping mmg x penat.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

ape guna nya cuti klu x jalan.
owh buhsan nye!
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

wawa nk kemana??
t'gu next entry.
=P

neezareef said...

nk hangkut brg byk2 naik kete
nk cuci2 mata carik pasal naik lrt..hehehee

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

hehhehehe!
bijak bijak..
bgus naik LRT br entry bleh wat.
klu naik kete cam skit ajoo.
hahahha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998