Monday, March 16, 2009

PenDrive 4GB - RM24.00!!

Hari tuh aku ade tgk kt blog Kak Yuzz, ngah promote pendrive. Bile nampak je terus aku email takut abes plak. Aku dah ade 2 tapi kecik noo saiz nye 256MB dan 1GB, dah alang2 kak yuzz ade jual 4gb rm 24.00 aku pon amek la. Nak carik tempat lain malas. Rasenye kira murah la jgk kan. Hanya 1 hari dah SOLD OUT, sib baik aku sempat. hehehhe.

Mula2 ingat hantar melalui pos dan aku bank in kan je duit tapii tukar plan plak. Bagi by hand dan deal jumpe kol 9 or 9.30mlm kt ampang point.

Kol 9 aku dah siap2 landing atas katil t'gu msj kak yuzz je. Kalau dia msj baru aku kuar lagipon umah aku ngn AP tu sekentut je. Aku msj tak berbalas.. Aihhh jadik ke tak ni dh kol 9.30 dah ni. Dah la cam nk demam malam tuh, idung agak merah resdung melanda gataiii nyeee.. huiiii..
Dan tak lame pastu kak yuzz call kate hubby dia yg gi hantar, dia takde gi tempat lain. Janji kt depan habib jewel, dah aar tempat tu agak menyeramkan. Aku stay je dalam kete sampai hubby kak yuzz call.
Akk niiii.. Nape takde?? Sila jawab.. hiks!
Stiker yg aku pilih tuk pendrive aku adalah merah jambu. Sok2 kalau bosan tukar je la kaler lain kan ape susah. Huhuhu!
Kat PC aku ni dah termuntah2 lagu dan gambo, pc jadik berat slow sbb itu la kot kan. Dah ade pendrive ni bleh la transfer sume gambo2 itu, nak dibuang sayang nak disimpan cam semak je. Sib baik gambo sendiri kalau gambo org lain dah lame ku DELETE je. Hiks!

24 comments:

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

merah jambu siut....lalala......

mmg pompuan katakn hehehe.......

psst:-sudaa sold out ea....emm..laku cm pisg goreng kn..

Y u Z z 9071 said...

sampai sudah ke tangan ..

ala sory la wawa...ada urusan ke tempat lain...next time ada rejeki kita dating la ...

ganti hubby je la...wakil..hehe..
dia ngorat x???

cehh nak siasat nih..hahaha

[ Ewan The Lagend ] said...

huh...
24hinggit tu kire murah ea?
hu5...
tapi ok la tu...
tak bek tau delete gmbar orang...
nanti tua2 nak kenang blek kan dah takder...
he5...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

murah 10hengget dari kt lowyat! dem!!

wawa sgt tantek...tiber terkasima...ekeke :p

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

jambu la.
sudah semestinya,
=P

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071:

selamat smpai dah kak.
ok next time kite jmpe.
ngorat??
idak ler.
jumpe tak smpai 15 saat.
dia bg mende tu, wawa bg duit dann terus pulang.
hahahhaha!

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

owh x murah ek.
aku ne la tauuu..
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

kalau aku la...
tapi bagi insan2 macam korang tu mmg dah kire murah...
k la, dari redah jem g imbim atau lowyat kan...
brape aku bleh dapat biarla rahsia..
he5...

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahhhhhhhh..
really!!
beli kn wawa satu.
nnti wawa bayo blk.
lalallaa!

nuar nii.
saje je tau.
(*_*)

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

aku tak rela la redah tu sume.
asalkan senang dpt abes cite.
klu ko gi dpt2 kn aku 8GB ok.
yg paling murah nnti ku bayo.
ade bran??
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

ape plak tak bran...
ko bagi aku harga yg ko rase murah tuk 8Gb. kalau aku rase harge ko bleh blah, dgn senyum aku wat beberape panggilan. n tgk dapat tak harge ko...
he5...
ade bran?

neezareef said...

nk buang syg..nk simpan semak

NAK CUCI pengsannnnnn wah wah wahhh

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

alaa.
mane la aku tau harga dia.
klu ko tipu pon aku mati2 caya je.
hahahhaha!
10 hengget leh dpt d0k??
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

nk cuciiiii??
matikk aarr.
byk gilessss.
hehhehe!
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

10 hengget?
masuk tandas pun dah 30sen.
paking KLCC pun dah 2hinggit.
takdapat den nak tolong kalau 10 hengget...
hu5...
nanti la aku try tgk rege die brape k...

nURmALa mAZLan said...

lorr...
ngko ke yg dapat pen drive tu..hampeh!! jeles sungguh

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

wokey!
ko survey harga dlu k.
pape bgtau.
aku mengharapkan engko je.
hahahah!

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

akk x dapek ek.
alololoo.
shiann nye.
hiks!
=P

Shahrul Azry said...

menarik!
klo ad promotion bgtaw erk!

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

ok.
nnti wawa warwarkan kt cni ek.
=P

cengko said...

skang ni pendrive dah xheran dah. dulu mahal giler... esok2, pendrive size 8GB buleh jual 3 seploh hengget... xpon lagi murah...

Wawa_Nadwa said...

cengko:

tu la.
pasni mesti bleh dpt lagik murah.
t'gu je la.
=P

cengko said...

betul3...

Shahrul Azry said...

oke bgos!
war war kan di blog wawa?

wawawawawawa~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998