Tuesday, March 24, 2009

Pelajar AF pilihan aku..

Setelah 2 konsert aku dah tgk, akhirnya aku dah jumpe pelajar pilihan aku.
Korang tau tak sape??
Dah tentu la HAFIZ. Hiks!

Suara dia BEST!
Tak OVER!
Tak GEDIKS!
Rambut dia CUN!
Persembahan dia MANT0PPPPP!
Lalallallala..

AFUNDI HAFIZ ke 32999
Aku ade la 2, 3 org pelajar aku tak bape berkenan kt AF tuh, tergediks2, terkinja2, suara takde la sedap mane pon.. Over taw!

Pelajar Pilihan aku :-
  • HAFIZ
  • Isma
  • Aisyah
  • Akim
  • Rubisa
  • Qhaud
Yang lain yang tiada dlm senarai, sume aku tak s0kaaa!! Lagi2 adik penyanyi tuh, cam bagus je. =P
Lallalallala!

31 comments:

neezareef said...

adik penyanyi yg sgt hyperactive tu ya wawa..ahaksss

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
dah mmg perempuan.
hu5...
tapi yg penting. aku tak pernah bazir duit undi dieorang sume.
hahahahaha
bestnye aku..

::dazzLaila:: said...

huhu.
aku pon tak suke gediknye ngalah pompuan..
err.. ter emo lak..

Ju-Dzahir said...

sama la... sy pun suka kat hafiz... suara dia best... gaya dia cam penyanyi kump nidji kan??

z@md0tc0m ^^ said...

tak tengok pn AF sbb xde astro..owh..


p/s: undi kwn jd ketua darjah penah le

nURmALa mAZLan said...

wawa..akak pon suka hafiz...comel..suara sedap

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

lebih kurang cam tuh la kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

aku minat je.
xpenah undi pon.
kali terakhir aku undi adalah MAWI.
HIKS!

Wawa_Nadwa said...

::dazzLaila::

HAHAHHAA.
sabo ye kak.
wawa pon setuju ngn akk.\=)

Wawa_Nadwa said...

Ju-Dzahir:

yup.
cam kump the lima pon ade.
=P

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

owh ok.
ni mesti tgk OIAM kn.
=p

haya_yaya said...

adik pnyanyi tu?yer poyo ya ampunnn...
tang komen org kemain..sore sedap tu sedap la jgk tp tetap x menarik ati..
last undi dak botak af3...tu je la..pas2 tu x ikut sgt..tp bile tiara jd principal,ikut gak la sbb bayangkan af bakal malatop mcm PGL..iyo?iyo..?raso mcm tak iyo jo...;p

mie said...

bagus!!!
suka je...
jangan undi...
membazir je

★ Nu♥ℜul ★ said...

hii sis wawa
nurul pun ske gk tat akim n hafis
downg best

atty's said...

kty pun tak suka..adik penyanyi tuh..

*ayu* said...

akak x tengok AF la yang.. huhuhuhu

KhairiL's said...

aku minat sama zizi gak

hehe,
adik penyanyi tu aku pun x suka, sbb over jer lebih...persembahan HAMPEH

Pujangga Asmara said...

Agak-Agak Boleh Menang Ke Dia Ni Wawa?

Hari Tu Wawa Vote Amir Raja Lawak, Dia Dapat No. 3.. Hehehe..

AyAres151 said...

AF tuh apa eh//?

SULTANdiblogBETA said...

ehem2..ehem2...ehem2...

klu minat pn jgnla gtau kt public...xsgka ade secret admirer..


p/s: nama beta adalah hafiz...

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

btoi3!
komen org bkn main lagik.

Wawa_Nadwa said...

mie :

xmo undi.
bazir je.
=P

Wawa_Nadwa said...

★ Nu♥ℜul ★:

akim tu bleh la tahan.
tp minat hafis jgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

same la kite kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

*ayu*:

laaa..
x tgk ke kak.
aduiil.

Wawa_Nadwa said...

KhairiL's:

zizi??
hehehe.
gataii..
=P

sore dia serak2 best la jgk.

Wawa_Nadwa said...

Pujangga Asmara:

bleh menang tu tak tau la.
kite tak tau nasib org kan.
tuah ayam nmpk dikaki, tuah manusia sape la yg tau.
=P

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

AF tu ape??
hurmm.
sape rase nk tulun jawabkan tuk wawa.
hahahha!=P

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA:

wakakakakka!
elloww.
bkn hafis ni ekk.
hafis AF.
hee!
=P

khaLifah feDi said...

eh wawa ade bdk AF dr kg aku..ko x suke ea..name die obri..dye knl aku ,tp aku x knl..hahaha..sure aku tipu.lalalal...

adenium said...

walaupun tak follow sgt2 AF.. tapi i like jugak budak nih...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998