Friday, March 6, 2009

Org jauh dtg menjemput..

Hari ni ku terima tetamu dari jauh (jauh la sgt.. cheras je) nak edarkan kad jemputan kawin nye 21hb Mac nih. Ingatkan hari ni nak kuar jalan2 maklum la hari jumaat kan rehat lama, akhirnya terpaksa dibatalkan sbb minah ni nk datang. Huhuhu!!

Dlu dia keje same ngan aku, rajin outstation same2. Skang ni dia dh keje tempat lain kt cheras nuu tapi sib baik ingat lagi jln dtg sini, kalau tak ingat siap aar kooo. Hehhe! Wehh! teringat zaman mude2 kite gi genting tuh.. Huiii byk memori tuhh. Opsss! tu hanya tinggal kenangan.. wakakkak!Inilah kad jemputan beliau, nmpk eksklusiffff wooo. Tgkk aar majlis wat kt ner kan. Siap bgtau aku awal2 dtg berdua je tau. Limited!!
Wah! Kira aku ni antara yg terpilih la kt opis ni sbb aku ngn kak min saje yg dapat. Hohoho! Yang ni aku nak kena jwb jgk kah??
Alaaa.. Anggap je aku dtg ekk. hehehhe!
Ok, kad yg tadi limited so yg ini jemputan malam berinai dirumah. Sgt simple je kad nya.
"wa, tlg edarkan eh.. Intan malu laaa..Ko bg sume2 tauu"
Loohh! Tu pun nk maluu.. Hm.. Okeh!
Alaa intan nape ko tak bgtau aku awal2 majlis ko nih??
Laa.. Nape??
"Yela.. dh x sempat nk tempah baju.. Iskk.. Nak pkai baju ape nnti"
Wakakkakak! Bleh gitu.. =P
Intan, aku takleh bayangkan klu Epol pkai kaler pink nnti. Kekkeke!
Kali terakhir jumpe Epol pon mase kite gi genting 2 tahun lepas.
"Selamat Pengantin Baru buat Intan & Epol"

12 comments:

neezareef said...

gitu la pomps
asal nk g kawen kwn nk wat bj baru
asal kenduri nk bj baru
kekekkee

z@md0tc0m ^^ said...

eh intan ^^ selamat pengantin baru ^^
tapi kenapa kad utk sy xde :(



p/s: lapar nasi minyak

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

kekekkee!
ala kak cam x biasak aje.
=P

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

eh.
xde ek.
shian nye awk.
ekkeke!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat pengantin baru wawa...eh? :p

ku tak sempurna said...

macho apa Epol pki kaler pink...

wakakakakaka....

Rashid said...

"Selamat Pengantin Baru Wawa.." ops!!!! sorry silap sebut. Untuk intan..

ChiLaBaey's said...

Blog Anuar Kamaruddin kata awak dah nak kawin ke.... tahniah2.... nak hadiah apa.... boleh saya sediakan.... tapi kad jemputan tak dapat pun.... hheheheheheheeee... senyum selalu macam selalu... :)

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hyeppp!!
biasak dai tuh tau.
kekekke!

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

ye.
sape kate x machoooo..
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

huiii.
sib baik cikgu btoikan kesalahan tu cepat2.
klu dakkk??
soh cikgu blnje mkn lagik.
kekeke!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

uwaaaaaaaaaaa!!
jgn dgr ckp diaaa.
dia jeles.
wahahhaha!

mane de la.
klu dh nk kawen wawa akn jemput ye.
wakkakak!
kelako la korng nih.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998