Wednesday, March 4, 2009

Mulut takde insuransss

Aku kan ade gi pv harituh.
Ko tau mulut adik aku tu mmg takde insuranss tau.
Ade ke patut masuk parking je dia bleh ckp "Kak, kete kat sini sume beso2 kak. Kete ko je kecik" Pangggggggggggggggggggggg!
Aduhhh.. Sakit telinga aku mendengarnyeeee.
Sedap2 mul0t ko je kan, gi trun skrngggggggggggggggg!! Hee.. tak2 aku tak wt cam tuh.
Ellowww! Kecik bkn sebarang kecik tauuuu..
Tertibe ade kancil lain lalu dpn aku.. Haaa.. tuu sib baik ade geng ko kak.
Kekekkeke!
Kurang Hasem btoi adik aku nih.
Adik sapooo laa nih?? =PCube ko tgk pipi dia tuh, cam mintak penampoo je tau.
Tgn aku ni gataiiii je nk tampoo dia.
Hiks!

38 comments:

haya_yaya said...

kecik2 ler senang nk cilok..( alasan ke ni..? )

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhak...lucu wehh :p

neezareef said...

dik nanti akak ko bli kete beso ko jgn naik..hehehe

atty's said...

kete kecik pun..itu ler yg byk berjasa kan..hehehhe

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

btoi3!!
senang cilok.
cepat smpai umah klu jem.
wakakka!

Diana-k said...

ko kannn..
kakak tiriii sungguhh!!!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

rase nk bg pelempang je tau.
heheheh!

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

tu la jgn terhegeh2 nk naik ngn kakak dia nih.
kan kan kan
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

btol tuu.
byk jasa niiii..
biase dia tuhhh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Diana-k:

aku tak pedulikkkkk..
hehehhe!
=P

Me, Mrs Taj said...

meh sini nk tlg cubit kn..

ChiLaBaey's said...

Betul... kecik2 senang cilok dan handle... tapi bila lalu kat kenderaan besar, tu yg tak boleh handle.... bergoyong jawabnye.... saya pun pakai kancil juga, dulu ada kete besar tapi pemurah sgt bagi orang curi.... tension gila time tu... tapi sekarang pakai kancil bagus juga, hutang takde, minyak jimat, maintenan murah... nanti saya cite pasal kete pulak dlm blog saya... :)

Wawa_Nadwa said...

Me, Mrs Taj:

kak, tlg kak tubit kan.
wawa cm x smpai hati nk tubit,
hehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

hahaha.
tu la lori ke bas lalu sblah mmg bergoyang kete.
terase kecik je kite time tuhhh.
=P

eii eii.
pemurah awk kasi kete beso kt org.
hiks!

Shahrul Azry said...

keje rajin2 nnt beli kete baru sudah! :P

ChiLaBaey's said...

Dah terlebih pemurah... macam2 pulak dalam tu, cash, kasut golf, beg kerje yg tak tahan tu.. ada dokumen penting pulak tu.... memang raya k****g betul pencuri tu... takde rezeki.... yg bestnye tu lagi 5 hari nak pergi Umrah.. time tulah nak buat persiapan nak pergi.... dugaan betul time tu.... i redhe jelah....

nURmALa mAZLan said...

hahaha...kerana kete kecik tu la ko leh jenjalan tau dik

[ Ewan The Lagend ] said...

hu5...
g perjumpaan tak jemput ea...
takpw2...
kami2 pun baru lepas wat p'jumpaan...
nak tau kat maner?
lawat2 la ke 'kediaman' kami...
he5...

z@md0tc0m ^^ said...

owh..terasanya ^_^!
maklum la...sy pn pakai kancil jugok..huhuhu..
kejam adik wawa nih




p/s: nak beli Toyota Wish bila dah dewasa

MaDihays{Ida} said...

hahaha,
kata2 yang benar memang pedass skit nak diterima, tp kita akur la, padanla kancil tu dengan situasi kita nie, derang tu keta besar, rumah pun besar, yang besar2 saja..
tp sy pun mmg segan amat nak gie pavilion tu, tmpt org2 banyak duit.

masviona said...

kete kecik pun bersyukurlah sbb ada kete drp org yg xde tuh....hiksss.

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:'

opss!
xmo ckp kang dia maj0kk.
aiiyoooo tataw!!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

tu adalah ujian sebelum kamu kesana.
kena hadapi dgn tabah.
Mesti ade hikmah disebalik kejadian.

org yg curik tu mungkin kaya sekarang tapi dgn hasil itu dia akn merana seumur hidup.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

haaa..
tau xpe.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

bkn tamo jemput.
org nye la.
hehehe!

perjumpaan atas bukit??
best best.
hahahaa!

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:


alooo.
jgn la terase kerna kita ni same saje.
hehehhehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

MaDihays{Ida}:

kak ida, terima masih kerana memahami sy. wakakkakka!
kita serupa kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

masviona:

alololooo.
hhehehe!

SexyCow™ said...

ok gak tu ade kete kan.. aku nih kalau nak gi memana kene meraih simpati pinjam kete mak bapak.. heheheh..

Rashid said...

Tu le. Kalau tak tumpah kuah ke nasi nak tumpah ke mana lagi.. "kakak borek adik rintik.." yake ni? hantam je le..

Wawa_Nadwa said...

SexyCow™:

alahaiii.
jgn ckp cm gitu.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

aik.
x penah lagi peribahasa nih.
cikgu mandai2 je.
ajaran sesat.
=P

Strobery.itu.aku said...

haha.ayat pedas mcm karam singhwalia.posing pom ade gaya tuh.aicehh.haha

KhaLifah feDi said...

ala relax arr wawa...dye ckp btol aper???

*aq jgn kn kancil ..kereta sorong xder atw..bhahahaha....

Shahrul Azry said...

dh oke dari merajok?? :P

Wawa_Nadwa said...

Strobery.itu.aku:

hahaha!
erk.
biase la kena mula dr kecik.
=P

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

alahaii kf ni.
terlalu merendah diri org nye.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

dahhh!
x maj0k lgik.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998