Thursday, March 19, 2009

Laman web baru. Bestt!!

Korang!!!!!!!!!!!
ade laman web baruuu.. bestttttt gilerrrrr..
Ni shahrul azry yg kasi. Kalau ape2 sila salahkan dia.
j0m singgah j0m..

hehehehheh!

www.hendrajati.com


p/s: sesape yg agak penakut macam aku, baik jgn masuk. kang mlm xleh tdo!!!! =P

21 comments:

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

sume org akn pki uniform tue ea..

cool aje wawa..ok..

*chumil aje..mende berdiri ekk..

honeysour's blog said...

hampeh ko wa..huhu...
kan aku dah takut...

atty's said...

laman web hantu ko..den suko..nak terjah..

MA UK11/2002-2005 said...

Huhuhuhu....terkejut ko....
Wawa nie, dah la mlm nie mlm jumaat...

Mrs Taj said...

kisah hantu ke? citela sket...

Munirah Abd said...

WAWA!!!!
uawawawwa terbukak...
xperasan lak ada p/s
excited sgt nak tau web apa..sekaliiiiiiiiii...hamik ko...
camna nak tido ni!! uawawawwawawawwawa

a s m said...

aku dah bukak aku dah tengok aku dah saksikan aku xsangup mcm2 menyesal aku tgk sampai ko sampai hati ko...huhuhuhu

[ Ewan The Lagend ] said...

hu5...
takotnyer...
takde pepe pon kat ctu...
just gmabar jer...

AyAres151 said...

apsal ese klik..tak nampak pepe pun..
nampak muka wawa jer pakai suit putih siap bertocang laie.....

promote diri ker?

Shahrul Azry said...

sila view blog sy jugak! :P

faqiha said...

hee menakutkan la web tu.hee :)

neezareef said...

wawa ni pn nk kena babab gak
seb akak br bkak pg nih
kalo mlm td???
huwarghhhhhhhhhhh

ChiLaBaey's said...

mak ai... terperanjat den.... dahlah 3 hari demam.... seram sejuk jadinye ni.... aaaaaaaaaa.....

ku tak sempurna said...

citer antu ke weeeyyyhhh...

aku tak berani.... surrender...

S h i n o said...

heheehe...
wadahkena beb!!!

:P

alina said...

haritu kujumpa blogmu diblog kawanku dan harini kujumpa lagi blog mu ini dikawanku yg lain pula..jadi ku kira apalah salahnya jika kita bertukar cerita...
add me at http://alina-wonderfullife.blogspot.com

Huhu!

S Y A M I R A said...

wuuuaaaaaa!!!!
cuak da ouh!!!
huhuhuu..
trkamjat doee..

swEet zirCon said...

sape tu x nmpk la gelap..
shahrul azry ke..??
huhu..

lieya shayunk said...

terkezut nyer...kak wawa ke pkai bju putih tu...hehe...

SULTANdiblogBETA said...

pe la korg ni..
takut sgt..

p/s:aku xbuka pn...takut..hik3

Rashid said...

ishhhhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998