Tuesday, March 31, 2009

Korang tutup lampu tak??

Korang tutup lampu takk??
Takkkk??!!
Isk3!! Ape laaa..


Mase malam tu kelam kabut aku mandi sume, siap2 sbb nanti nak bergelap kan. Aku yg paling excited kt umah tu soh tutup lampu. Yelakan sibuk dok kempen kat blog ni tapi aku sendiri tak wat kan
Ape kes??

Mase tgk berita tu dorang ade la count down kan, baru aku teringat nak amek gambo KLCC dr view umah aku tuh. Berlari2 la kt lif konon nak amek gambo, mase aku gi tu ade lagik. Tgh2 bukak kamera, l0hhhhhh.. Dah gelap dah, lambattt. hehehehe! Tak sempat nk amek gambo KLCC.. Huhuhu!!

Ni blok sebelah blok aku. Aku tgk ade gak la tutup dan ade jgk yg tak tutup. Tak kisah la janji ade jgk sambutan dari masyarat kita kan. Ade jgk yg lupee tuu.. Adehh! Abah aku membebel jgk, bende senang pon dorang takmo sokong. Yang kelakarnya abah mandi dalam gelap kooooo, pastu bleh jerit kat aku
"Kak!! abah nk bukak lampu jap leh tak. Tak nmpk nak amek sabun.." Waakakkaka! Adoii.. lawakk lawakkk.. =P
Aku rase 1jam ni takde la lame mane pon. Kejap je laaaa.. Tak sedar pon dah kol 9.30, akhirnya kiteorg bergelap sampai la AF abes. hehehhee!

15 comments:

neezareef said...

mmg kan jap je rasa 1j tu

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

a'ah.
tau2 dh 1 jam.
=P

*ayu* said...

seeeppp skets!
bukan susuh pun nak brgelap ni kan wawa??
:)

ChiLaBaey's said...

Saya malam tu pun kempen juga.... time tu on the way dr HUKM.... time tu dah pukul 8.25pm... dalam kereta lagi kat area damansara dah.... saje lambat2kan kereta nak tengok bangunan area IKEA, Curve, Ikano, tapi jam kereta dah pukul 8.35pm dah takde sape pun yg tutup lampu.... saya rasa diaorang tak ikut kempen tu terang semacam je.... sampai rumah, memang saya dah tutup siap2 lampu kat rumah... selalunya saya buka lampu dapur 24 jam.... masuk rumah amboi gelapnye... jalan juga ke dapur cari lampu suluh.... suluh2 rupanya baru masuk pukul 8.30pm... maknanya jam kat kereta aku tu yang salah, terawal rupanya.... patutlah area tadi terang je.... esoknye check balik jam kereta cepat 15 minit.... hampeh....

khaLifah feDi said...

hahaha..tb aje tak tutup wawa...

zamdotcom said...

tak sempat nak tutup lampu rumah da blackout ^^ orang len tutup sejam je..sy kena bergelap semalaman..huhu

save the world betul nih


p/s: hausnya...

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

ntah.
bkn ssh pon.
sape byk songeh tu taktau la wawa.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

l0h!
jam kt kete tu awl la pul0k.
jam kete wawa kena tepat.
tp jam hp awal minit.
kekekke!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

hahaa
tutup lampu sudah.
tb buka seperti biase.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

kekekeke!
haaa.
kan senang.
takyah ssh2 nk tutup.
blackout terus.
=P

haya_yaya said...

ingat nk tutup lampu mase blik keje tu...tp kang ade yg x sampai umah lak..terus g spital..;p
sangat tidak normal jika berpikiran begitu ye...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

malam tu akak kuar jalan2 kat kl...

hehehhe ada gak yg tak tutup lampu...LAMPU ISYARAT kat jalan raya.......kekekkek

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

hehehhee.
mcm3 ye kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

KL klu lmpu sume tutup mcm2 bleh jadi.
by sgt skrng ngn penjenayah. huiii seram.
=P

Rashid said...

Tahniah.. kerana menyahut kempen ngan semangatnya..

kasihan abah.. hehe

pstttttt.. lupa le..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998