Monday, March 23, 2009

Kenangan terakhir bersama..

Ok. Ade yg ckp entry aku akhir2 ni emo je, tapi kali ni takmo emo2 dh.
Masa tuk happy2 plak yer. =P

Saat2 terakhir kami bersama, kiteorg gi kuar. Nak kuar makan, baru je abes meeting masing2 udah makan so decide tuk gi kar0k je. Konon nye nk bagi si zura ni nangis, pilih pon lagu2 yg sedih2, tangkap leleh org kate. Tapi taktau la dia nangis ke tak, mcm byk gelak je. hehhehe!!Mak budak yg sebelah tuh pon ikut ok, bleh tahan tau nyanyi.
Mase ni dorang nyanyi lagu hattan, hitam bkn impian. Aku tak penah la dgr lagu ni, bedal je. Byk nyanyi lagu laki, antaranya hattan, matta, shide,sudirman, jamal dan byk lagi. Heee! Org yg dirai diPAKSA nyanyi. Huhuhu! Nak taknak mmg kena nyanyi, lagu ade dipilih sendiri ada kiteorg pilih.. Tapi mic tak best la, kejap dgr kejap tak dgr. Bile komplen soh org tuh check, eh eh tertibe je ok plak. Hiks!Penat ko kena d0k mencangkuk cam ni nk carik lagu. He he he he!
Lebih 15 lagu kiteorg nyanyi, bedal je lagu pape. Pastu terbayo lebih smpai kol 2.30 baru abes. Dengan muke tak bersalah nye masuk opis lambat. huhh! Sib baik bos tak carik.. =POk, yang ni bergambo kenangan kt opis, mase ni dh nak balik kol 4 lebih. Aku jerit panggil sume ajak bergambo, aku plak yg over cam nk pindah. Hahhaha! Saje je nk rasmikan kamera baru ku. Oppsss! Alaa.. terckp plak.. heee. =P
Sib baik bos2 kt sini sgt sporting ajak je bergambo, ok aje!
Yang duduk kt tgh2 tu bos zura, Ketua Jabatan Kej. Mekanikal dan sekarang wat sementara aku amek alih keje2 zura. Bile la PA baru nk smpai ehh?? Yg duduk tudung purple ni bos zura jgk, Ketua Jabatan Sains.
Sebenarnye rmai lagik dak opis tapi ni antara yg mude2 belia dan yg ade gambo aku je. Yang takde gambo aku so aku tak tempek la. Kalau nak tgk tunggu la si zura tu update. Hiks!
Sejak akhir2 ni rase nk bergambo je la. Nape ekk?? Hu hu hu hu!

12 comments:

eRRuL AspHyxiAteD said...

bestnyer karaoke..
hhehe

btw.. salam singgah

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

EH PSL ZURA TINGGI ..KO RENDAH ARR WAWA...EMM..KO PKI KASUT TUMIT RENDAH EA..?

Wawa_Nadwa said...

eRRuL AspHyxiAteD:

best!
merosakkn lagu mmg best.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi [ THE PEIN ]:

owhhh!
zura mmg tinggi lain mcm skit.
byk mkn kacang pjg kot.
hahahha!

oyen said...

lalala...
kara0ke best..

haya_yaya said...

Wa...aritu akak masuk karokeh tu,rase nak pecah dada ni hah...uyaaiiii....dah la volume xleh control..tp tu ler...singgit je selagu..; p

Wawa_Nadwa said...

oyen:

kaki karok la ni.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

kak,
bleh control la kak.
mesti gegedang tinge pecah dgr kuat2.
hahahahha!
yg best nye satu lagu singgit.
=P

Me, Mrs Taj said...

best kn dpt bos yg sporting..nk kije pun hati riang..klu dpt bos garang nk p kije pun takut! hehehe

Y u Z z 9071 said...

kamera baru ke dik...

show show laa ...

tudung biru turqoise tu cam comel je....

Wawa_Nadwa said...

Me, Mrs Taj:

mmg best pon.
tapi tu la bile bos sporting mula la masing2 naik tanduk..
hahahhaha!

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071:

a'ah!
segan la nk tunjuk.
nnti org kate ape plak.
lgpon kamera murah je.
hiks!

mak budak itu mmg comel.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998