Saturday, March 14, 2009

Kecik2 dah pandai posing!!

Sorry gambo2 ni sume kabur sbb aku guna kamera tepon je.
Gambo2 ni aku dpt dari atuk aku. Kebanyakan gambo aku mase kecik2 mmg ade kt keluarga belah abah sbb dulu dorang yg jaga. Maklum la cucu sulung memang perhatian tu lebih skit dan manje pun lebih jgk. Wahahhaa!

Gaya posing sume diajar oleh makcik2 ku. hiks!


15 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gbr pertama: terserlah Paris Hilton
gbr ketiga: posisi menongkat dagu, Lina Teoh pong kalah nih :p

aisyan said...

macam model pulak si adik manis tuuuu

[ Ewan The Lagend ] said...

hak5...
comei la die kecik...
hu5...
kalau da name 'perempuan' lahir2 pun dah pandai posing...
takyah suwuh makcik ajar...
mesti semulajadi nye reti...

tak gitu cik wawa?

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahahha!
wah3!!
ingatkn paris hilton yg kalah.
adeh!
=P

Wawa_Nadwa said...

aisyan :

hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ] :

wakakkakaka.
kurang asam ko wan.
perempuan mmg cam tuh la.
mmg semulajadi x yah di ajo..
hiks!
=P

idham said...

wah..lucu lucu..
lam kenal

AyAres151 said...

mcm nak culik jer budak tecikk tuu..

*ayu* said...

cayalah wawa!!! phheewwiitt!!!

Rashid said...

cutenya..

Padanler.. masih kekal sampai ari ni.. kekal bergaya...

Wawa_Nadwa said...

idham:

lucu ek.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

wat pe nk culik dh tecik tuh.
meh la culik dak besar ini.
wakakakka!
=P

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

maceh.
tocei tocei.
thank you.=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

yeke.
skrng lg terer cikgu.
huhuhu!
=P

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

ahaks..........persis model siut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998