Tuesday, March 31, 2009

Happy Birthday Mama!! (update)

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Mama masitah..
Allah selamatkan kamu..
(+_+)

Sayang Mama!!
Muahk muahkk muahkk muahkkk!!


Tepat jam 12.00, abah, aku dan adik masuk bilik sama2 nyanyi lagu epy birthday dan wish tuk mama. Walaupon mataku ini udah mengant0k ku tahan jua. Huhuhu!

Ni antara hadiah yg aku n abah berikan kt mama. Abah kasi coklat, kad dan bunga.
Aku kasi frame dan kad. Pastu b0h je dlm beg pink yg belang2 tuh. Hee!
Disebabkan dah tengahmalam so kami bergambo dalam bilik tido aje. Hehhehe! Mane selendang yg sempat ku capai, amek buh atas pala. Sib baik tak tutup ngn selimut ok. Hiks!Pose terakhir dari kami anak beranak. Hiks!
Mama pkai kain batik, dah macam org dlm pantang je. Hehheheh!

28 comments:

adenium said...

heppi birthday mama...semoga panjang umur... dimurahkan rezeki..

khaLifah feDi said...

hapy besday ibu mertuaku.eh slh..hehhe..hapy besday pn.mashitah....semoge senyum riang..hari nie..
cpt2 terima menantu.........

*psst wawa ko bg present aper?arr biar kf teka..kuih bulat2 tgh2 ade lubg kn..........kuih ape tue?

z@md0tc0m ^^ said...

hepi besday mama ^^
moga dipanjangkan umo, dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat.. ^^


p/s: ermm xopen table ke?

neezareef said...

hepi besday mama wawa

eRRuL AspHyxiAteD said...

happy birthday to ur mama.. hehe

nestumrasberi said...

hepi besday to mama wawa

semoga dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan usia.

Rashid said...

Happy birthday mama. Moga semuanya okey utk mama. Moga mama sentiasa gembira sekeluarga. Gembira ngan telatah nakal anak mama tu..
- dari sayang mama.


p/s - wawa tuu kain selindangke apa tu? hehe

ChiLaBaey's said...

Hapy besday to your mama... panjang umur murah rezeki..... yang ke berapa ye...? 35 ke?

Wawa_Nadwa said...

adenium:

thanks kak.
Amin.

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

mak mentua??
jeng jeng jeng.
hahahahha!
gataii ekk.

maceh!
kf ni mesti tak baca.
wawa bg frame la..
tu tuu kt gambo tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m :

Amin.
Maceh ye zam.
=)

Wawa_Nadwa said...

neezareef: Thanks!

eRRuL AspHyxiAteD: Tocei tocei.. =P

nestumrasberi: Maceh kak! Amin..

atty's said...

selamat harijadi..utk mama wawa..
semoga sehat selalu dan dimurahkan rezeki..amin

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

alahaii..
terima kasih la cikgu.
ssh2 je.
hehehhe!

tu kain bur0k sebenarnye.
sshhhh!
diam2 sudah.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

owh yg ke ??
45.
heheheh!
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

Amin ya robba'alamin.
Maceh ye kak.
=)

*ayu* said...

happy belated mama wawa!!! anak mkcik sangat awesome! :)

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

belated ape ke kak.
harini l0h.
hiks!

maceh.
=P

Mrs Taj said...

wawa ikut muka mak la..sebijik!

ChiLaBaey's said...

Nak puji sikitlah, bapa awak nampak lagi muda dari mak awak... tak makeup kot.... Tapi awak lagi muda dari adik awak.... hehehe.... :) senyum selalu macam selalu...

Wawa_Nadwa said...

Mrs Taj:

owh yeke.
tp rmai yg ckp muke wawa ckp abah.
ade la iras2 kot.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehhehe!
abah mmg mude setahun dr mama.
wawa mude ke?? owh terharu nye.
cis!
perli la tuh.
=P

khaLifah feDi said...

eleh td masa aq bg komen..xder..lps..tue wawa updated kn..emm..

gataii!!! hahahah..nk sila amik garpu garu sendrik ok..lalala..

*kenyitx2 gataii..boleh ker!!!! bhahaha....

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

hehhee..
lmbt update ckit.
soriiii..

kf la garu ngn garpu sbb kf yg gataiii..
hehehe.

=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hepi besday mak...
eh salah2
makcik...
hehehe

dik...awat muka nampak bulat?
hehehhe berseri2...
ada aper2 kah?
kekkeke....tp menten comey....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

AyAres151 said...

owhhh..mama pulak...kem salam mama...

me wish moga panjagn umur..

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

maceh!

bulat kah?
owh muke sy mmg b0lat.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

yer mama pulak.
ok. Maceh yer!
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998