Monday, March 2, 2009

Gathering Bloggers @ Pavillion!

Semalam kak wanie ade la wat gathering ngn bloggers memandangkan dia dah turun KL so bile dah ajak jumpe aku pon ON je. Bile lagi mau jumpe kan, sib baik aku free smlm. Bdk2 space soh keje last2 minit sorry la beb, wa ade program. =P

Sampai2 je ade 1 family ni dah nak balik, offer parking kt aku. Aku lagi takkan nk tolak kang jenuh carik parking kan, lagipun btol2 depan pintu masuk. WAJIB amek gambo parking dlu. Aku ni memang ade masalah tuk ingat parking. Kang tak pasal2 satu pavillion aku pusing carik kete. Ha ha ha!
Janji kol 1 tapi datang kol 2. Sape tuh sapeeeee????
Hee. Alasan yg paling glemerrr aku bagi "ala.. biasa la ampang. JAMMED!!" Huhuhu.
Aku org yg terakhir sampai, aduhhh! Malu nyeeee.. =P
Owh lupe nk bgtau, aku bwk adik laki aku. Kurang asam tau dorang ni kate anak aku. Korang niiiiii.. jgn jatuhkan saham aii okey! Hiks! Adik aku ni cam bosan je, yela akaknya sibuk berborak tinggal dia sorang2. Sib baik si nuar rajin dok layan. Eyhh name mu nuar kan. Maaf la aku ni bab ingat nama org mmg fail. Heee! Seperti biasak klu gurl dh bertemu pasti byk mende yg diborakkan. Gelak tak henggat punye. Org tgk je. Ahh! Lantak lah. Lallallaa.. =P
Meh aku kenalkan tudung purple tu Diana-k dan yg baju itam itu Kak Ceera.Antara gadis2 yg hadir. Opsss!
Tuu .. tuuu kak ceera tu jgn nak berangan gadis lg eyhhh.
Suke ohh gambo nii.. Tapii kak wanie hangin ajo muke dia tak nmpk.
Byk noo kamera tak tau nk pandang mane satu.
Yerr.. Kami antara yg terpilih oleh Kak Wanie (bj merah) utk menjadi model pengantin tuk butiknya nnti. Owh tak bleh ckp lebih2 psl ni. Masih dlm pencarian dan perbincangan. Cheewaahhh! =PAdik aku pandai bwk diri, dah ade geng ngn bf si Diana-k ni Bojeng.
Yang si yan ni pon satu mane dia hengget bf dia ni, jalan pon laju je kt depan, sian laki ko sorang2 kt belakang sib baik adik aku ade. Hahhaha!
Dorang ni pantang aku tala kamera lajuuuuuuu je posing.
Bloggers mmg cam gitu. Hiks! Mari-mari pilih yg mane pilihan calon suami meh!
Opssss!
Eyh! Nape kak wanie takde ekk.. Aiyoo tataw!!
Yela kak wanie sibuk melayan peminat mane la nak bergambo ngn kite nih.
Akkkk! sorry.. hehhee.
+Diana-k, Wawa_Nadwa, Linda & Ceera+
Posing wat kali terakhir pehtu masing2 ade program lain.
Ade yg nk shopping ade yg nak dating ade yg nak merempit dan akuuu terus balik. Adik guwe sudah merengek cam dak kecik nak balik. Aku pangg ko kang, tak puas jalan2 cuci mata lagik. He he he he!!
Mak datoooooooo k panjang seh entry nih. Malas nk wat bersiri kang ade yg buweekkkk kt sini plak. hiks!

25 comments:

KhaLifah feDi said...

walaweyh wawa..kf jeles siut..ade gahtering ag ea..emm...

*bile nk wat jb?

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

jauh la jb.
meh turun KL meh.
mesti rmai yg dtg.
heee!

xmo jeles2 ehh.
=P

Ceera said...

gambar gediks2 kita mana?

meh la send kat akak.. nak gambar!!!

a s m said...

aku suka tgk awek yg nampak tali bra tu hehehehe

Wawa_Nadwa said...

Ceera:

owh mesti adoo..
jap.
sat gi wawa send kt akk.
=P

Wawa_Nadwa said...

a s m:

ishh.
tgk itu plak.

Diana-k said...

wahh dah update...
daku belom mampu nak update lagik..
mood kemalasan melanda...hihiihihihi

Wawa_Nadwa said...

Diana-k:

sila update skrng okey!
sbnrnye tetibe idea ilang tuk entry ni.
belasah je la.
=P

Rashid said...

uiks!! wawa.. dalam ramai-ramai tu.. rasa-rasanya tak leh lawan wawa le hiks!!! .. hahahh!!

AyAres151 said...

nih geng bloggers mana ni?

SexyCow™ said...

best2!!!

ChiLaBaey's said...

Oooo.... wawa.nadwa.... pi gathering tak ajak saya ye..... malaslah nak memblog lagi lepas ni.... merajuklah pulak.... terguris hati ni.... :(

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

lawan pe?
ish cikgu ni wat wawa malu je.
rs mau nyorok bwh meja nih.
hahaha!
=P

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

ni sume dr KL tapi yg handle gath ni kak wanie dr aloq star.
=P

Wawa_Nadwa said...

SexyCow™:

besttt bestt bestt sgt2!!!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

alololooo.
sorry2 bkn xmo ajak tapi ni gathering org.
nnti wawa punye wawa ajak kamu ekk.
heee!
=P

xmo majuk2.
aduhhh...
huduh taw!
hehhee.

Diana-k said...

haah cikgu.....

*tetibe kan..* akkakakaka

larikkk cepat2....

Wawa_Nadwa said...

Diana-k:

wakakkaka!
diana, sadap u.

=D

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mati2 ingat anak...hakhakhak :p

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

nuarrrr!!
ko tak agak2 tau.
kekekke!
=P

haya_yaya said...

bile la dpt claim karoke kt bojeng nih...huh!!
eh..!salah blog plak..kakakaaaa..

Aien cute said...

wakkkakaka.... mmg best lah perjumpaan tu. Tapi lynn ada satu permintaan nie. Nak minta ID Ym boley tak? nanti boley berchatting. kalau tak ada tak aper lah!

take care ya

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

wakakkakka!
sila ke blog diana-k ye kak.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Aien cute:

best kan.
ok wawa dh bg dh kt blog akk.
sila tgk ekk.
=P

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
mesti bergegar banggunan tu...
wawkakwakwkawka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998