Saturday, March 28, 2009

Earth Hour 2009

Sticky Mode!!
Ni first time wat sticky mode nih. Hehehhehe! Entry baru ade kt bawah entry ni tau! Jgn korang terkejut plak, ingat aku tak update. Huhuhu!!

Padamkan lampu di rumah anda untuk
1 jam pada pukul 8.30 malam hari sabtu ini 28hb Mac 2009. Terpulang pada anda nk tutup ke tak. =P


Untuk keterangan lanjut sila layari www.earthhour.org

16 comments:

neezareef said...

sanggup x nk bgelap sejam tuh :p

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

bahahha. kf x nak pdm hehehe..

SiS-lin said...

ermm ada pa ek,hrni bru sis dngr kt Hotfm...best gak ek klu reramai padamkn lampu dlm 1jam tu...

nesloais said...

wawa..
lampu akuarium pon kena tutup jugak ker.. abis la pokok2 tu nanti xboleh ber fotosintesis.. tu menjaga alam sekitar jugak tu...

Zyma Saad said...

Wawa....
Akak rasa bila switch-off je lampu tu, mesti terus "belayar" terus ke Uganda (mesti terus tid nyerrr). Alang2 dah padam lampu...baik terus padam mata sampai besok pagi.
Hihihihi......

SULTANdiblogBETA said...

tp lampu rumah je kn...ok la tu..igtkan lmpu knderaan skali..msti pas bka lmpu blik byk xciden..

erm..tp klu time tu rsa sakit peyot..dugaan lak tu..adus..pning pikir sabtu nih..

SULTANdiblogBETA said...

tp lampu rumah je kn...ok la tu..igtkan lmpu knderaan skali..msti pas bka lmpu blik byk xciden..

erm..tp klu time tu rsa sakit peyot..dugaan lak tu..adus..pning pikir sabtu nih..

Liquid said...

ouh lampu jek kan yg kne padam, internet xyah kan.?!! ehehehe =P

Shahrul Azry said...

padam lampu pada malam jumaat bagus jugak! :P

S h i n o said...

adehh.. klu bergelap bersama perempuan nnt lain lak jadi..

lama pun xpe... hahhaaha :P

SeRiaB said...

hahahaha...

ramai yang slah faham konsep sebenar earth hour..

anyway hope everyone will participate

Anonymous said...

salam wa,nk tnye lar..Harlina Halim sma keja ngan awak ekk..

Wawa_Nadwa said...

anonymous:

a'ah dia keje ngn wawa.
nape ekk?
awk kenal dia ke?

eRRuL AspHyxiAteD said...

gelap xpe.. jgn panas,

Shahrul Azry said...

kalau gelap dah boleh baca blog! :P

ChiLaBaey's said...

Saya sokong sepenuhnye... saya nak tutup lampu, peti sejuk, hi-fi... , lampu suluh, charger phone, charger kamera, komputer dan tv... eh tak boleh sbb nak tengok AF.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998