Thursday, March 12, 2009

Budaya membaca..

Pheeewiittt!! Awekkzzz..
Aku tak pasti aweks ni melayu or cina.
Walaupon terpaksa berdiri dia tetap teruskan membaca.
Novel tu kalau tak silap novel melayu. (aku tgk tajukk)
Kalau aku mmg tak leh baca cam dia ni.
Dgn tren bergerakk, rmai org, pehtu telinga dgr musik lg.
Bleh masuk ke ape yg ko baca tuh?
Tak best la baca cam tuh, cam takde feel tak syi0kkkk!!
Kekkekkee!
Kalau aku nak baca pape cth novel ke mesti kena tempat yg sunyi dan selesa. Kalau berdiri cam pening ckit, mesti kena baring. Tapii klu dah baring tuu 20 minit je paling lama dan selepas itu mata ni pun layu je dan selepas itu korang phm2 je la. Zzzzzzzz!~

(+_+)

11 comments:

neezareef said...

wawa,
cam malay gal jek
rajinnye la baca tu
baca ke..glance je kot..kekekeke..
kan goyang2

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhak..slps 20 minit terus bumbum yer cik wawa...ekeke :p

nuar slalu bc camnih takde org tgkp gbr pong...tgkp gbr nuar plis...kikiki :p

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

x pasti la.
tu la rajin no la kan
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

kekkee!
mmg nk baca tapi apekan daya mata ni tak mengizinkan.
hahahaha!

owh yeke.
jarang nmpk laki baca la kan.
nnti wwa snap gambo kamu plak.
wokeh?
=P

swEet zirCon said...

huhu samela kite bc+baring mmg syiok. bile dah zzzzz....lg syiok! :p

Wawa_Nadwa said...

swEet zirCon:

klu dh Zzzzz mmg la best!
hiks!
=P

Shahrul Azry said...

membaca itu sangat menyeronokkan ;)

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

ya ya ya.
son0k la sgt!
lagi2 klu de gambo kan.
=P

Rashid said...

Sapa yang suka membaca sila angkat tangan?? - boleh jadi teman.. hehe

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

sayeeeeeeee!!
wawa mmg ske membaca cikgu.
cayo la ckp den ni haa.
=P

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

melayu lah tue...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998