Friday, February 13, 2009

Sila pkai seat belt anda..

Sekarang ni semua kereta kena pasang seat belt bagi penumpang kt belakang kan. Sib baik kete aku ni mmg dh sedia ade, selamat takyah gi pasang. kang dah satu hal nk memasang pul0k. Bagi penumpang kt belakang nuuuu, pandai2 la pkai eyh. Mane yang tak pkai seat belt tu akan dikenakan denda kan kan kan... Betoi d0k?? Bape ekk?

Inilah contoh yg terBAIK penumpang dibelakang.
Bagus tau bdk2 nih masuk je kete trus pkai seat belt.
Hehhehe!Kete aku ni kan kete lama so taktau la sbb apo seat belt dia cam gini,ikat kt pinggang je. kelakar la seat belt ko ni wa.. Shhhh.. Jgn byk bunyikkk ekk. =P Sweet je nengok dorang pkai seat belt ni taw. Dah mcm baby pon ade. Alolololooo mucuk2!!
hiks!


15 comments:

z@md0tc0m ^^ said...

hehe
sama cam seat belt keta sy juagak ^^
ikat kat pinggang je..kira mcm sempat pakai lg kalo polis kat depankan? ^^ hehe jgn amalkan mcm tu..xelok


p/s: pakai talipinggang keledar demi keselamatan anda ^^ mesej ini bawa oleh sy

haya_yaya said...

wa...peten kete kita ni samo...huhuhuuu...tp akak lum p pasang lagil..memandangkan jarang ade yg tumpang..to kan wa...cam kelako kan..?hahahahaaaa....

kojah said...

waduhhhhhhh!seat belt kg blkg yg mls nih...klu kat dpn tak pe gak...

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

hahhaha!
tu klu pulis kt dpn.
klu pulis tu mmg kt sblah.
camno tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

kekekke!
akk jarang ade penumpang.
wawa mmg sentiasa ade penumpang.
huhuhu!!

Wawa_Nadwa said...

kojah:

hahaha.
cam kelakar je kan.
klu wawa dok blakang mmg jarang pkai pon.
=P

Luth Textile said...

kawan pon lawa

ChiLaBaey's said...

Kereta saya pun kereta lama, belum pasang sit belt belakang pun... tu yg risau ni... :(

AyAres151 said...

bila nk soh i jadi penumpang plak?
nek si biru tu..

KhaLifah feDi said...

emm bagus rakyat malaysia sorg nie..










lalala.......*kdg2 lupe pk talipinggang*

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile:

sudah semestinye.
tgk la kawan sape.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

klu salu tak ade penumpang tuh xpe lah.
sila la pasang cpt2 ye.
huhu!

=P

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

owh klu sudi mari la.
alaa..
kete kecik je takut tak selesa plak.
hehhee!

=P

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

hahha
bgus kan.
tapi kdng2 kite sndri pon lupe.
kndg2 jg bkn lupe tapi MALAS.
KAN??

=p

.::c!kzUrA::. said...

kurang asam boi tol la wawa nih..
ni yg aku nk saman ko nih..
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998