Tuesday, February 3, 2009

Pertemuan bersama org Labuan..

Aku memang telah dimaklumkan bahawa seorang blogger dari Labuan akan turun KL tapi tak pasti bilekah tarikh sebenar, yg dia plak tak bgtau aku kan. So program hari sabtu hari tuh gi KLCC tgk cite OngBak2, bersama sapakah?? wahh.. Diam2 sudaaa..Dalam kol 11 ke 12 camtuh la aku dapat panggilan dari org jauh sape lagik kalau bukan CIk Ryan. Wahh! Ghupenye dah ade kat KL so kiteorg sudah tentu deal nk jumpe. Alang-alang aku dah keluar dan dia pon ade area KL kiteorg pon jumpe la, so aku jemput dia kt hotel dan bawak pi makan kt kampung br.

Inilah Cik Ryan ituu.. Sangat suweettt l0h!
Geram aku neng0k mata dierrr..
Sebenarnye kan aku ni jenis kalau org yg first time jumpe memang susah nk borak sbb tak tau nk borak ape. Hehhe! Bkn ape tak bape reti l0h tapi sib baikk la si Ryan ni peramah dan ade je mende dia nak cite so huh selamat haku. hihhiihihh.. =PRyan adalah salah seorang blogger aku telah jumpe.
Walaupon jauh akhirnya ketemu juaa.
Sudah semestinya bile bertemu kenala bergambo kan sebagai kenangan. Seorang blogger memang cam gitu, wajibbbbb. Hiks!Gambo byk gegar la. Sila salahkan cameraman okey. ha ha ha!!
Kak Yanie, bile lagik kita mau ketemu. Ni org labuan wawa dah jumpe, org putrajaya bile lagik!!! Dimana?? Bile?? Ckp ajorrrr.. hehehhe!

Sis Lin, sorry kita tak dapat jumpe lagik walaupon akk sudah sampai KL. Takde rezki lagi mau berjumpe dengan mu. =P

p/s: Siapa lagik yg mau ke KL?? HabaQ maii.. =P

16 comments:

Y u Z z 9071 said...

wah...seronok nampak jumpa org jauh...

am adik beradik plak sekali imbas...

Wawa_Nadwa said...

yuzZ:

sonok!!~
yela kan tak penah jumpe.
knl pon dlm blog je.
bertambah2 kenalan.
mesti la sonok..

=P

adik badik??
plak dahh..

=P

AyAres151 said...

xmoh jumpa orang jb?

z@md0tc0m ^^ said...

beruntung la dapat kuar ngan Cik Ryan ^^
pesanan buat Cik Ryan..kalo nak tengok wayang ngan sy pn boleh jugak
^^ hahahaha..gatai sungguh aku ni


p/s: ermm seronok ke citer ongbak2?

Ryan Rayhana said...

...ape adek brdk??
...amboi skali imbas mcm adek bdk ke??

okeyla 2 kedu2 suke mata sorg2 hehehe

klo mcm 2 ryan jd kaka n wawa jadi adek plak hehehe


ryan akan merinduuu kengnn terindah bersama wawa n hem hem hehehehe :P :D noti n peramah bgus mcm 2 hehehehe :D

Wawa_Nadwa said...

AyAres:

trun la KL..
hiks!

=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotc0m:

gatai ekk..
hahahhahaa!!
terserlah kenakalan mu.
=P

best la gak cite tuh.

Wawa_Nadwa said...

ryan:

wahhh!
berangan nk jadi adek plak.
no no no.
wawa sepatutnye jd adek.

hehehhehe!

=P

CT & CM said...

ngeeeeee :D salam balas kunjungan.. ni pon pes taim masuk sini.. tapi setuju sangat yg dak ryan tu santeeekk sangat :D

Rashid said...

turun KL?? eeee tak sanggup..nanti kena snap gambar tak abis-abis oleh wawa .. sampai nak makanpun tak boleh.. kacouu ngan snap sana snap sini.. bloggerle katakan.. hiks!!!!!!!!

Strobery.itu.aku said...

besok2 bley organized utk gathering pulak cemnih. lalala ;))

Wawa_Nadwa said...

Ct&CM:

Maceh!
ya betoiiii..

=P

Wawa_Nadwa said...

rashid:

sampai hati takmo trun KL sbb tkot dikaco eyh.
takpe2.

=P

Wawa_Nadwa said...

strobery:

wahh!
best tuh.
=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hah..!
bila nak jumpa kak yanie lak nih?
putrajaya dengan kl bukan jauh mana pun.....

hehehhe...tp umah akak di cheras batu 9 hulu langat sebenau2 nyer

gegegeegge

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Anonymous said...

ermmm bila la nak dapat jumpa korang berdua ni ek.. ha ha.. mana tau leh belanja makan A&W ker apa.. ha ha..

Budak Baju Hitam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998