Saturday, February 28, 2009

Panjangnye muncung ko..

Waa harini keje maaa..
Tu yg muncung jadik cam tuh. Pjg semacam je.
Kekkekekke!
Carik duit lebih sbb mau shopping.
Ashik shopping tuk kete je, kali ni nk shopping tuk diri sendiri plak.
Hohohohohohoh!!
=P
Kalau la dok goyang kaki je, tiap2 bulan gaji masyukkkkk kan best.
Owhh.. Best best bestt!!
hiks!

37 comments:

[ Ewan The Lagend ] said...

nak gaji tetiap bulan hanya dgn goyang kaki?
boleh3...
jadi la bos...
pastu cari PA, suwuh PA yg wat sume...
hu5...

Luth Textile said...

bahaya la mcm tu..
semua nak goyang kaki..
kikiki..

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

amboiiii.
perli nmpk.
hahhaha!

klo de PA kena bayoo.
xmo aah.
=P

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile:

bahaya ke??
eyhh..
tak laaa.
kekkekekee!

FRIENDZ said...

bkn sama ke muncung ko tu walaupun x keje..?har har har.dpt gaji blanja la aku klu rs diriku ini bgitu bharga.fair and lovely...(penaja aku)

atty's said...

sama kena keje gak..tensi..

Anonymous said...

hai wa..bagus2 cari dui lebih

Anonymous said...

hai wa..bagus ari2 keja

SULTANdiblogBETA said...

klu nk gji goyang kki buleh ajo...
jd je pmain bola..tiap2 ari gyang kki...pastu ckup boolan dpt gji...
btol x?tiada siapa leh sangkal cdgn beta...

ChiLaBaey's said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hai wa,panjangnyo muncung.huhuhu

Anonymous said...

hai wa,panjangnyo muncung

S h i n o said...

klu duk muncung cmtu punn,
duit xkan datang bergolek :P

hehehe

a s m said...

aku respect blog ko sbb xda gmbr pakwe ko hahahaha

KhaLifah feDi said...

ala relax ar control jiwa..ok..wawa..
lau nk goyang kaki hehe pi lah cr laki2 yg pewrut muncit hehehe..

* aq ni kudut aje x sesuai kot..

AyAres151 said...

nak keje goyang kaki jer?
cuba jadi trainner kat Fitness Center..
keje dia goyang kaki hari2..
dpt la gaji bulan..hehehee

Rashid said...

1. muncung tuu.. eeee

2. Baguslah kalau wawa cari duit lebih.. shopping okey jer.. tapi jangan lupa simpan sikit utk masa depan ek..

Shahrul Azry said...

ponteng sudah!
watpe kije?? :P

nesloais said...

wah.. seat pon type R juga.. kancil wawa ni bkn calang2 keta yer..

ChiLaBaey's said...

Mak aiii.... panjangnye muncung... boleh ikat dgn getah.... kalau panjang lagi, dah boleh buat straw.... muncung selalu macam selalu (tukar ayatlah pulak).... :)

lynn-the gudigudigurl said...

salam
hai bloghopping from nowhere =P

Wawa_Nadwa said...

FRIENDZ:

hahahha.
sadapppp u!

berharga??
berharga la sgtttttt.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

sabo kak.
klu nk hilangkn tensi akk tu cube try test wat muncung cam ni.
gerenti beresssss..
hahahha
=P

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA:

ape kena mengena ngn pemain bola plaksss nih.
hahahhaha!
aduyaii.
=P

Wawa_Nadwa said...

S h i n o:

ye sy tau.
sbb tu kena keje.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

wakakkakak!
wahhh kutuk nmpk..
pinjam getah nk ikat sat.
kekeke.
=P

Wawa_Nadwa said...

a s m:

owh tenkiu tenkiu.
wat pe nk jaja gambo bf.
jaja gambo sendrik sudaaa.
=P

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

huisssss..
sensitip ckit psl tuh.
wakakakkaka!
aduiii.

=P

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

kekekkee!
itu bkn keje jgk kah?
goyang kaki itu amat la memenatkn.
owh tidakkk.
baik sy keje.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

terima kasih atas peringatan itu cikgu.
=)

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

ish.
ni lagi tak dpt membantu langsung.
hahahha!
mesti kena kija klu dak sape nk bg duit tiap2 bulan.
awak kah mau kasi??

Wawa_Nadwa said...

nesloais:

ish dia ni.
org soh tgk muncung dia tgk cover seat tuh plak.
hahahha!

kan berabeh kt kete ajo.
gini la jadiknye.

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

va va va va!
bkn stakat buat straw nk tumpang sngkut baju pon boleh.
tarak hal.
wakakakkak!
=P

Wawa_Nadwa said...

lynn-the gudigudigurl:

owh tenkiu.
=P

labizzwkshop said...

aiyaaakkk..kasi panjang skit lagi..sampai cecah stereng..hahaha

Shahrul Azry said...

owh masih belaja tiada wang mahupun harta :P

LyanaHassan said...

th xpe kak wawa.

kalau lah goyg kaki je dpt duitkn besttttt

nikmat je rse.

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998