Friday, February 6, 2009

LENTANG - Orang kuat program..

Inilah antara orang kuat program, klu ade yg tertinggal tu harap maap la yer.
En. Aszuan, En. Zaidi, En Reduan dan En Amir.
Korang mmg BEST!~Rasenye ni la orgnye yg mereka TAG oren tuh. Kalau tgk gambo2 kt bawah ni, dorang memang bertungkus lumus dan keje keras bagi menjayakan program nih. Agaknye 4 hari 4 malam tak tdo kot. Hehehhee!
Tapi yg paling TAK BLEH BLAaaa kalau aku tgk gambo nih. Baru ku tau ghupenye si zaidi ni la yg mengaul ayam2 tu sume. Padan la dia ckp kt aku "Wa, sedap tak wa??.. Tak nak tanye ke sape yg gaul semalam??" Hahahhahah! Kurang asam ko zaidiiiiii..
Matik la aku klu dorang tau aku boh gambo nih. Diam2 sudaaa.. kekekke!

Haaa. Yang ni pun agak kelakar tahap cipan jugak. Dorang balut memang sempoiii.. hahahha! Walaupon budjet tak byk tapi salut kat dorang tetap ada souvenir tuk kiteorg, siap ade hamper lagi. Besttt!! Lenkali bleh wat lagik yerrr.. =P
Sourvenir ni yg dibuat khas tuk ahli yg join, walaupon aku dah keje hampir 4 tahun ni first time join dorang mende2 ni sume. Kalau tak memang tak kenal la bdk2 makmal nih. Maceh la sbb invite aku dlm program korang nih. Aku ku kenang sampai bile2. Wahh! ayattt.. huhuhu!!~
(+_+)

7 comments:

BaNy n IeN@z said...

lentang 2 ap eik?hihih
da mcm silly pon ad jg=P

Wawa_Nadwa said...

bany n len@z:

lentang tuh nmpk tmpt tuh la.
hahahhaha!

=P

ChiLaBaey's said...

Nk join lain kali boleh... seronok pulak tengok... ni sya tgh kemas2 barang untuk camping dengan anak2 jiran lama & anak buah kat bagan lalang.... bila tgk check list macam ada je benda tak siapkan.... esok (sabtu) pegi dan balik mengikut cuaca samada ahad petang @ isnin pagi2.... Lepas tension sikit lepas ni.... yg penting nak tngkp pic sunset tepi pantai.... doa2lah cuaca cantik 2,3 hari ni....

azuan|amin|wan said...

mmg matikk la ko sbb zaidi dah tau pic sexy dia kuar kat blog ko...

Wawa_Nadwa said...

chilabaey's:

insyaAllah.
mesti ptg ujan.
hehehhee!

=P

Wawa_Nadwa said...
This comment has been removed by the author.
Wawa_Nadwa said...

azuan|amin|wan|:

aloooo..
ni mesti korang yg bgtau.
matik la hakuu..
hiks!

=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998