Monday, February 23, 2009

Hot fm AM CREW vs Hot fm JAM!!!

Pagi sabtu tu ku gigih bangun awal sebab mau pegi Tasik Titiwangsa, semangat seh nk tgk Hot Fm AM CREW vs Hot Fm JAM. Saje je ajak zura & zira jumaat tuh, tak sangka dorng nk pegi gak ade la teman.Aku msj si zura mlm tuh kate nk gi kol bape, dia ckp kol 7.45 pagi. Bile bgun pagi tuh rase cam awal sgt je kan so aku jemput dorng kol 8. Ingat kiteorg paling awal ghupenye ade yg lagik awal. Hehhee! Punye la sesak dgn takde parking lagi.. Adehh!
Cuaca pagi yg panas mencucuk2 kulit ni haaaa.. Nak sedapkan hati takpe panas pagi elok tuk kulit. Hiks! Ape2 pon yg penting kena terjah penyampainye dlu. Mata ni dok usha2 je fara kan tapi apekan daya takdok rezki nk bergambo dgn dia. Sentiasa bodyguard kt sblah, nk dkt je dh berduyun2 peminat serbu. Akhirnye kami mengundurkan diri sajooorr. =P

Yang pkai spec ni anne, dia kocik ajo aih. Samo boso ngn eden ajo. Dalam tv cam tinggi kan. Bile dah amek ngn si Anne tuh, cam tak sampai ati plak klu tak amek ngn Bong ni kan. Padahal dia yg snap kan tuk kiteorg td. Aku tak bape ske sgt ngn dia nih.. Alaaa.. Layan jeee.. hiks!
Azura, dia sgt cantik loh tgk secara live. Natural je ko, muke bersih je. Dlm tv dlm gambo takde la lawo camgini. Seyess! Aleya ni ngh peknen nih. Perot dia chumel je.
Trademark dia ni
soo suuwwett, How come u.. hehe!Mase game dah mule, org dok bergerumun tgk kan. Aku ni la kiut miut mmg takdo harapan la nk dpt tgk. =(
Yang dok dpn aku pon lebih kiut kan nk tolak depan ckit pon cam tak gerak, tak lut. hahhaha! Sabo je laaa..Yang bdk 2 org ni mungkin nmpk la tgk ckit, yela dorng ni tinggi menggunung kan. Taknak pon offer aku "wa, ko tak nmpk ke? Meh aku dukungkan.. " huk3! Sampai hati korang tgk sendiri2 je, tak ingat aku pong. ahaha! =P
Aku kena pulang awai sbb si zira kena keje kt Yayasan Selangor. Dia keje plak, shiannn koo.. Hehehe! Sebelum tuh posing skit kt poster besar nih.
Opsss! aku tunjuk ape tuh.. Tak sengaja laaa.. I'm Sorryyyyy (gaye amir raja lawak)
Hehehhehehhe!
Haaa.. Cube teka aku pilih Hot fm AM CREW ke Hot fm JAM??
Tgk kaler baju la wehhh!!
Hohohoho.. =P

20 comments:

z@md0tc0m ^^ said...

ala wawa ni...
selalu pegi xpenah ajak org..len kali ajak la sy sama..boring dok lepak kat rumah sorg2..xpegi mana pon


p/s: best la wawa dpt bergambar dgn artis

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

ok2.
pasni nk gi mane2 wawa ajak kamu ek.
jgn lupe bwk gelpren tau.
bleh jadi model jap.
hahhaha!
=P

AyAres151 said...

kalu tak nampak..nak jadi tinggi..
kena cuba bergayut kat alang pintu rumah tiap2 hari..

amalkan sebelum gi kerja..
confirm naik seinci dua..

haya_yaya said...

Wa,Leya tu ngandung kembor tau tak..?
Cik Farah xdok ker?
kalo d.j2 lain akak x minat sgt..
maklum ler,tu utk org2 muda..

Wawa_Nadwa said...

AyAres151:

alang pintu umah?
masalah nye umah sy xde alang.
camno nk gantung tuh.
hiks!

nURmALa mAZLan said...

wawa..
rajin ko gi tgk2 konsert ni eh..

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

a'ah.
tau ade baca dlm email.
cik fara ade dia bz bebenor.
tak sempat nk amek ngn dia.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

saje je kak.
takde wat ape2 ujung minggu.
=P

KhairiL's said...

alamak...

besh nya....
ni m'yebabkan jelesss ni

hehe

[ Ewan The Lagend ] said...

huh...
patut la si zira n zura datang lambaat kat yayasan...
itu ropenye kene engkoau bertiga...
nak kene report kat kak yati.
ops silap, report kat beliau perabis boras jo..
repot kat sape ea? sesape je la...
nape tak lepak yayasan skali? cian kembar tu blek susah. nak bawak nek moto kang, kene duk dalam rage.
he5
:P

*Jgn marah sape yg terkene...

Erik said...

Rame sekali wawa...

Rashid said...

uiks.. minatnya dia. Sampai begitu sekali.

Naper ek sy tak pernah terfikir nak pergi sana? adoiii dah ilangke zaman gedik-gedik ni.. tapi bila pula saya pernah suka pergi sana? hehe (lompat..lompat.. tarik nafas sikit.)

kueh bakar said...

memang hottt

Wawa_Nadwa said...

KhairiL's:

aloo.
jgn la jeles.
=P

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

wakakkaa!
repot kt dia ape ade hal.
sbb tu saje je lmbt2 kan tau kak yati yg kje.
hiks! jahat tak??

bkn xmo lepak.
leceh la nk parking kete.

alololo..
mesti chumel klu dorng naik moto ngn ko.
=P

Wawa_Nadwa said...

Erik:

yela.
mmg ramai.
huii.
sesakk..

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

mungkin cikgu ni cikgu kot sbb tuh cikgu tak penah terfikir tuk kesane.

pegi ske2 pegi sane mengisi masa lapang dr tido kt umah smpai tghari.
hahhaha!

Wawa_Nadwa said...

kueh bakar:

hot la sgt!
=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak per ko dik
pegi sana tak ajak akak eh

kalau ada gather2 lepas nih

tak mo ajak ko...

hahhaha----sesi membalas dendam..

keskeskes....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

lily lotus said...

salam ;)
tumpang lalu ekk..hehe

nice blog..salam kenalan from me

-lily lotus-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998