Tuesday, February 10, 2009

BLUE LAGOON - Port Luck..

Sebenarnye kiteorg g PD dulu baru LENTANG tapi disebabkan gambo2 kt PD tuh dapat lambat so terpakse la langkah bendul. Hiks!~

Kami gi PD konvoi jgk cam gi Lentang tuh. Dalam 5 bijik kete je yg gi, kali ni gi dengan staf SPACE. Yang gi PD ni mmg dah lama dah plan, tak sangka bdk2 space nak join jgk.
Cam biase Cik Zura yg akan drive dan aku hanya menumpang ajor.. hiks! Kali ni naik kete Kakak si zira sbbnye dorang ni nak singgah kampung dorang. Biaso la org nogori katokan, dokek ajo sekuntut dan sampai.. kekekke!~
Zura! Zira! terer tak aku ckp nogori?? heeAngkut mengangkut, dirikan khemah, bakar membakar dan sebagainye memang ditugaskan sepenuhnye oleh dak laki. Kami hanya membantu tgk sajorrr.. Huhuhu!Dan aku hanya bersedia tuk mandi.. Yeeehaaaa!!~Hanya 5 orang penyeri yang ade yang lain sumo dak laki.
Engko tgk la yg dak laki d0k sibuk membako ayam, cik zura & cik zira d0k berposing, sape yg soh?? Aku jgkk.. =P
Kitorg wat port luck hari tuh so aku sgt la maleh klu nak kena masak2 kan. Aku volunteer nak buat salad buah ni sebab2 nye sonang sgtttt. Huhuhu! Ngelat kan. Beli je bape jenis buah, beli mayonis khas tuk buah buahan, siap potong dadu. Kalau nak makan nnti baru gaulkn dgn mayonis tuh. Kak nurul amat rajin mengoreng meehoon goreng dan kek coklat. Yang ayam tuk dibakar tu dorang yg sediakan.
PAgi2 aku dah bangun sebab nk potong buah. Aduyaiii..

4 comments:

Shahrul Azry said...

terlentang kt katil jugak best!
dari lentang o pd :P

ChiLaBaey's said...

salad buah tu memang sedap..... saya pandai buat salad sayur.... untuk kesihatan.....

setuju juga dgn Shahrul Azry.... terlentang kt katil jugak best, tapi saya terlentang dalam khemah kat Pantai bagan lalang lagi best.... tenang je..... :)

Wawa_Nadwa said...

shahrul azry:

tu la.
baik lentang atas katil ajoo..

=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

alaa.
setakat buat sld ape de hal.
kekekke!

tak mandi ke kt bagan lalang tuh??
boh la gambo mandi manda.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998