Friday, February 27, 2009

Berakhir dengan JAYA nya..

Aku kan hadiri bengkel penulisan berita dan rencana 2 hari lepas kan. Kena la wat berita dan rencana. Mane la aku reti wat mende2 tu sume. Takde bakat pon dalam bidang penulisan ni. Takat tulis kt blog ni bleh la. Ayat pon cincaiii je kan.. Tunggang langgang ayatnya, janji korang paham sudaaa. Klu tak phm pun buat2 la phm ekk?? hee Mase soh wat berita tu, ku taram je la.. tajuk 'Trauma pasangan pengantin' Wahhh! Tajuk gempak je kan.. Aku kalau reka2 cite tambah2 ni mmg terer, cite pon cam real je. Pehtu soh wat rencana, ku tibai wat psl remaja.. Carik dlm tenet, copy n paste ajooo. hahahhah! Abeh citeee.. Nk wat ayat ni mmg ku lemah.. =PSetelah 2 hari berbengkel akhirnya aku telah menamatkan dengan JAYAnya. Hiks!
Aku kalau berbengkel atau kursus yg mane ade aktiviti ke, latihan ke, ade lawak2 ckit memang tak mengantok tapii klu dok ckppppp berjela kt depan nu aduihhh mata ni mmg kena letak pencungkil gigi tuh bg tahan mata tak terlelap. Hohoohoh!

23 comments:

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
dgr ceramah mmg mengatukkan mata yg melihat...
tapi kalau penyampainya gadis yg comei molek, inysaallah tak boring..
wawawawawa... tu gmbar ambik per plak? takkan ganti orang pun dapat sijil...

huhuhuhuhu

neezareef said...

hoyey.hoyeh..dpt sijil

ChiLaBaey's said...

Wah panjangnye nama... kalau buat nametag tu tak cukup tempat jawabnye... kena pakai papan tanda kat highway ni..... senyum selalu macam selalu, jgn sengeh.... :)

fiza said...

wow...gempaknya tajuk berita tu dik....

Wawa_Nadwa said...

[ Ewan The Lagend ]:

ellow.
dh aku yg g bengkel tuh sudah tentu aku la yg dpt sijil.
ehheheh!

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

yeyy!
bertambah lagik sijil guwe.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

hahahhaa!
tu la psl..
klu boh name penuh mau sampai ke bahu..
hehhehee!

=P

Wawa_Nadwa said...

fiza:

tajuk berita mesti kena gempak baru org nak baca.
hehehhe!

=P

z@md0tc0m ^^ said...

kehebatan wawa biar pun sesibuk mana berposing xleh tinggal ^^



p/s: haa nnti boleh la jd editor

MamaSofif said...

kat mane bengkel tu dibuat..consultant mane?

Wawa_Nadwa said...

z@md0tc0m:

hehehe.
jgn la perli bro.
=P

Wawa_Nadwa said...

MamaSofif:

kt KL je kak.
kt deman jumaah.
dari angkatan senifoto negeri selangor(Asfons).
=)

ChiLaBaey's said...

Entry 26 hari tu - tajuk habit bukak kasuttt kan, bukan hobbit (lord of the ring) yang bukak kasut kan..???

ku tak sempurna said...

hahahaha...

baper byk pencungkil gigi yg ko dah guna??

pasni, boleh apply jd wartawan la ko :P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ish x phm sbb wawa tak tgk lord of the ring.
wakkakaa!

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

byk la gak.
hehehhe!
wartawan??
owh TIDAK..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

TAHNIAH adik ku
he he he
jangan wat berita palsu udah ler

hehhehhehe...bila nak lepaking sama2 nih...?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

ChiLaBaey's said...

Haaaa.. kalau tak tau kiranye macam soalan TAG jugaklah utk kali ini.... cari siapa yang digelar 'Hobbit' dalam filem Lord Of The Ring... ???? Jawab ye..... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

alooo..
plak dah..
xpe2 nnti wawa google ekk..
hehehhe!
=P

KhaLifah feDi said...

oh ho cik syaidatie nadwa ea namanya...emm sdp nama etu...eh sedap???emm abislah....akn aq cr hehehe..kat utm etu nnti buleyhkn..

cik wawa jgn sorok taw..heheh

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

berita palsu tadak.
berita rambut palsu ade lah.
hiks!

dah xmo cite psl lepaking2 lagik.
majuk ngn akk.
very the susah mau jumpe.
biasa la artis.
hehehehhe!

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi:

aloo.
jgn aar.
nnti wawa sorok bwh meja.
kekekke!
carik la sampai lebam.
kakakkak~

Rashid said...

Ops!! lupa pula nak ucapkan TAHNIAH pada wawa..

wawa.. TAHNIAH!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998